Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mož me bo obesil-pobarvala vse ROZA!!! PO... 4.9.2007 13:02:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Moje sožalje. Meni ni uspelo. Mogoče še jaz dobim kakšen pameten namig.
|
|
|
|
RE: Mož me bo obesil-pobarvala vse ROZA!!! PO... 4.9.2007 13:07:04
|
|
|
|
lejci86
|
če bi rada nazaj belo daš malo namočit v vodo in varekino in pol še enkrat spereš...preverjeno..
|
|
|
|
RE: Mož me bo obesil-pobarvala vse ROZA!!! PO... 4.9.2007 13:21:21
|
|
|
|
florecita
|
Kaj ne varikina pobeli dobesedno? spere čist vso barvo? belih cujn glih nočem. problem je ena srajca, ki je bila prej lepe krem barve, sedaj je pa umazano roza. če razumeš. ko bi bile to samo roza gate ne bi bilo nobenega problema pobelit... kakšne barve so bile pa pri tebi v originalu? zanima me predvsem če je bilo kaj vzorčastega...
|
|
|
|
RE: Mož me bo obesil-pobarvala vse ROZA!!! PO... 4.9.2007 13:24:30
|
|
|
|
tanikaa
|
Draga moja, rešitve ni. Žal.
|
|
RE: Mož me bo obesil-pobarvala vse ROZA!!! PO... 4.9.2007 13:26:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšnega moža pa sploh imaš??? Ja, njemu reči, naj on pere cunje, verjemi, nikoli ne bo čisto, kot bi moralo biti.. Rešitve pa.. Žal je ni..
|
|
|
|
RE: Mož me bo obesil-pobarvala vse ROZA!!! PO... 4.9.2007 13:28:05
|
|
|
|
Anonimen
|
problem je ena srajca, ki je bila prej lepe krem barve, sedaj je pa umazano roza Novo kupit, druge ni. In malena, moj bi tudi norel, če bi mu tabolš cunje zaprala.
|
|
|
|
RE: Mož me bo obesil-pobarvala vse ROZA!!! PO... 4.9.2007 13:28:26
|
|
|
|
lukec
|
Poskusi K2R. Nekatere materijale uspešno razbarva.
|
|
RE: Mož me bo obesil-pobarvala vse ROZA!!! PO... 4.9.2007 13:28:54
|
|
|
|
tanikaa
|
Na koncu koncev pa, kaj je ena majca? Jaz sem mojemu novo motorolo oprala.
|
|
RE: Mož me bo obesil-pobarvala vse ROZA!!! PO... 4.9.2007 13:29:32
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukec Poskusi K2R. Nekatere materijale uspešno razbarva. Kaj pa je to in kje se dobi? In ali se uporablja samo za pobarvane cunje ali kako?
|
|
RE: Mož me bo obesil-pobarvala vse ROZA!!! PO... 4.9.2007 13:29:50
|
|
|
|
florecita
|
kaj pa je to K2R ? sori, res nimam pojma
|
|
|
|
RE: Mož me bo obesil-pobarvala vse ROZA!!! PO... 4.9.2007 13:30:23
|
|
|
|
bamby
|
Verjetno ti ostane res le varekina in potem ponovno barvanje . Poizkusi še z vanišem, morda se bo kaj ubelilo oziroma neslo rdečo barvo
|
|
|
|
RE: Mož me bo obesil-pobarvala vse ROZA!!! PO... 4.9.2007 13:32:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Obstaja nekaj za razbarvanje zafarbanih cunj. Jaz imam od Dr. Beckmanna "Colour run remover". Nisem še sprobala, tako da ne vem, če zadeva res deluje. Probaj, zdaj nimaš kaj zgubit. Pol pa še poročaj, če je delovalo.
|
|
|
|
RE: Mož me bo obesil-pobarvala vse ROZA!!! PO... 4.9.2007 13:34:10
|
|
|
|
soncece24
|
Probaj še mokro v kak vanish namočit. Samo ne v varekino! Boš imela še večji zmazek, če maš barvasto perilo. Jaz sem tudi enkrat vse brisače na svetlo modro pobarvala, ker je bila ena rjuha zraven, za katero sem bila 100%, da ne barva, pa je barvala. Sem pa hitro še enkrat kr mokro dala prat in k prašku dodala dva pokrovčka amwayevega belila. Verjetno tega nimaš ravno pri roki, ampak bo pomojem vsako dobro, samo mora biti tudi za barvasto perilo!
|
|
RE: Mož me bo obesil-pobarvala vse ROZA!!! PO... 4.9.2007 13:34:59
|
|
|
|
florecita
|
kje si pa nabavila to zadevo za razbarvanje?
|
|
|
|
RE: Mož me bo obesil-pobarvala vse ROZA!!! PO... 4.9.2007 13:45:02
|
|
|
|
cmokec
|
Še mokre cunje daj še enkrat prat, zraven, pa Vanish za pisano perilo, al pa katero drugo OXY čistilo.
|
|
RE: Mož me bo obesil-pobarvala vse ROZA!!! PO... 4.9.2007 13:48:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: florecita kje si pa nabavila to zadevo za razbarvanje? V Intersparu. Dobiš verjetno tudi v Mercatorju in še kje. Taka mejhna škatlica je, 6x12 cm, pa ena bela in ena rozasta srajca pa rdeč štunf so gor narisani. Zgleda glih za take primere kot je tvoj. Je pa prašek not v škatlici.
|
|
|
|
RE: Mož me bo obesil-pobarvala vse ROZA!!! PO... 4.9.2007 14:37:00
|
|
|
|
crci06
|
jp, to sm tudi jaz vidla v sparu v kopru, ampak so imeli na odprodaji... mogoče pa le zaradi roka.up.? Florecita, lahko pa uporabiš ženski šarm in tvojhmu razložiš, da je njegova super srajca tako super magična, da je lahko kakršne koli barve želi.. potem pa po barvo in prebarvat. Je pa roza tudi lahko lepa, če mu paše k obrazu!?! (razloži mu, da se jo mora samo navadit )
|
|
|
|
RE: Mož me bo obesil-pobarvala vse ROZA!!! PO... 4.9.2007 15:10:47
|
|
|
|
lukec
|
K2R je posebna sol za razbarvanje. Dobi se jo pa v vsaki malo bolj založeni "samopostrežbi".
|
|
RE: Mož me bo obesil-pobarvala vse ROZA!!! PO... 4.9.2007 15:33:12
|
|
|
|
Anonimen
|
V Vanish namočit za 10 minut, pol pa še enkrat takoj prat z dodanim Vanish-om. LP
|
|
|
|
RE: Mož me bo obesil-pobarvala vse ROZA!!! PO... 4.9.2007 17:28:23
|
|
|
|
jasnika
|
kaj zdaj te je že obesil mož jaz sem mojemu tudi že dostikrat kaj sfarbala pol pa je vedno kaj pizdil in sem vedno rekla da bom bolj previdna, ampak še vedno ma kako novo-staro roza stvar , men je že to v naši bajti kar malo smešno, pač ma pol to za v službo za oblečt
|
|
RE: Mož me bo obesil-pobarvala vse ROZA!!! PO... 4.9.2007 23:44:07
|
|
|
|
Anonimen
|
moj si ne upa nič pizdit. drgač je pa umazano roza srajca čist lepa. js bi mu šla raj kupit eno kravato k bi fino pasala zravn :)
|
|
|
|
RE: Mož me bo obesil-pobarvala vse ROZA!!! PO... 5.9.2007 11:40:25
|
|
|
|
honey
|
Florecita, si še živa? Ti je kaj uspelo? Drugače jaz prakticiram tako (ker se mi tudi včasih zgodi tako kot tebi, da dobim lepo perilo iz pralnega stroja vse rozasto ), da dam hitro še enkrat prat na večjo temperaturo skupaj z Vanishem za belo perilo. Če je kakšna taka bolj "obstojna" stvar (mikice ipd.) pa dam včasih tudi na 95 °c in se lepo razbarva. Res pa je, da to naredim takoj.
|
|
|
|
RE: Mož me bo obesil-pobarvala vse ROZA!!! PO... 5.9.2007 11:47:30
|
|
|
|
florecita
|
Še sem živa Tudi jaz sem takrat takoj cunje oprala še enkrat, brez rdeče trenirke, pa nič.. Včeraj sem pa zbirala po trgovinah kako čudežno sredstvo, da bi kaj pomagalo, ampak nič. bodije sem probala razbelit z venišem, pa nič, potem sem pa za srajco čist že obupala, tako da nisem niti probala. še čakam kaka bo reakcija ko jo vidi. morda mu bo pa všeč
|
|
|
|
RE: Mož me bo obesil-pobarvala vse ROZA!!! PO... 5.9.2007 12:20:49
|
|
|
|
Anonimen
|
A pol še ne bom izvedela, če ta Dr. Beckmann deluje?
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.