|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mnenje
12.2.2008 9:16:29   
bastian111
Pozdravljeni, sem v 18 t nosečnosti in danes sem bila na pregledu! Ginekolog me je opozoril ,da imam še premehek trebuh! Ponovil je ,da stem ni nič narobe,pač pa mi je izmeril matrnični vrat in nato povedal ,da se morem zadržati dvigovanja kakršnega koli bremena ,ne smem dosti hoditi po stopnicah in izogibati se večjih oz. močnih treslajev! Zanima me če je imela katera podobne težave ,ker mi je povedal ,da čez tri tedne ko imam ponovni pregled če bo stanje isto ali slabše bom morala v bolnišnico ,da mi zašijejo(en do dva šiva) matrnični vrat?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mnenje
12.2.2008 12:31:35   
izgubljena_ovcka
Pozdravljena!

Kaj je G mislil s "premehkim trebuhom" ti ne znam povedati ampak po tem kar ti je povedal o materničnem vratu je tvoj očitno malo bolj popustljiv (se pravi da se ob naporih zna zgoditi da bi se pričela prezgodaj odpirati čemur bi seveda sledil porod). Kolegica je prvega otroka rodila veliko prezgodaj zato so ji v drugi nosečnosti, ko so ugotovili, da ima skrajšan maternični vrat naredili t.i. cerklažo ki mv drži skupaj in preprečuje odpiranje. Ko je čas za porod, šive odstranijo.

V vsakem primeru pa je pomembno da se ne naprezaš in upoštevaš vsa navodila G. Če ti bodo delali cerklažo bo pa počitke sploh "must"...

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2008 13:04:24   
bskrle
Nerada te strašim, ampak G vzemi resno.
Cerklaža -  ja potme boš morala kar strogo počivati, če ne tudi ležati. vAŽNO,da ej user posted image
na varnem trebuhu!

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2008 15:26:54   
bastian111
Hvala iz srca ,odgovore oz.mnenja in izkušnje sem nestrpno pričakovala! Vsaj vidve sta mi ustrgli (dali vsaj nekaj informacij),kar me zelo veseli.Ginekolog je sicer ok ,ampak hitro pozabi če ga kaj vprašaš.Velikokrat se mi zgodi ,da me je že sram ponavljati vprašanja,zato se tudi velikokrat obračam na ta forum!
H V A L A

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......