Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mleko uhaja iz bradavic 14.8.2007 11:16:02
|
|
|
|
piščanc
|
puščanje mleka se ponavadi ustavi, ko se vzpostavi povpraševanje/ponudba, tam okoli tretjega meseca bi rekla, ali pa potem po uvejanja goste hrane, če je res vlika ponudba. je pa vse odvisno od tebe in otročka. mogoče ti bo puščalo skoz, mogoče ne.
|
|
RE: Mleko uhaja iz bradavic 14.8.2007 12:10:44
|
|
|
|
SPOKEC
|
moja pikica je stara 6M in še sedaj uporabljam blazinice in nosim ponoči modrc
|
|
|
|
RE: Mleko uhaja iz bradavic 14.8.2007 14:10:18
|
|
|
|
larissa78
|
Bodi vesela da ti od vsepovsod teče in da imaš tako dovolj mleka.
|
|
|
|
RE: Mleko uhaja iz bradavic 14.8.2007 14:37:57
|
|
|
|
anckabancka
|
Okrog 4. meseca sem čez dan nehala nositi blazinice. Pri dojenju pa mi je še vedno iztekalo mleko iz "sosednje" dojke in sem rabila na tisti strani blazinico ali pleničko. Še pri 7 mesecih mi izteka mleko ob dojenju, če so bolj polne. Kar sprijazni se. Verjetno bo trajalo še kar nekaj časa tole puščanje...
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2007 15:44:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mleko uhaja iz bradavic 14.8.2007 17:56:21
|
|
|
|
Kaštrun
|
jaz imam tudi čez dan blazinice, ker če dolgo ne dojim (cca. več kot 3 ure) mi začne mleko iztekati. drugače si pa jaz za ponoči dam na prsi plenico. sicer sem včasih še vedno malo mokra kje po pižami, ampak bolje kot pa modrček ponoči.
|
|
RE: Mleko uhaja iz bradavic 14.8.2007 18:00:58
|
|
|
|
Freycha
|
meni mleko uhaja dan in noč non stop. Ni važno, če je bila dojka ravnokar "spraznjena" ali ne... to kar teče v potokih. Mala je stara 6. tednov in čisto nič ne upam, da bo to kmalu nehalo. Me pa moti edino to, da moram imeti modrc 24/7 gor, ker nikoli nisem bila pristaš modrcev in sem vedno, ko sem prišla domov, prvo njega slekla
|
|
|
|
RE: Mleko uhaja iz bradavic 14.8.2007 19:08:20
|
|
|
|
Pinkyca
|
Hvala vam za odgovore, zdaj saj vem da je to normalno in da se sprijaznim čimprej. Aja še tole mogoče: prsne blazinice Tosama so sicer zdrave in naravne ker so 100% bombaž ampak mokra sem pa čist, zato so neuporabne, Fixies so ok ampak kdaj zatajijo, zakon so mi pa Johnssons! lp
|
|
|
|
RE: Mleko uhaja iz bradavic 14.8.2007 20:12:18
|
|
|
|
tinaaja
|
5m in se vedno tece DM blazinice so , pa chicco za ta ornk potoke
|
|
|
|
RE: Mleko uhaja iz bradavic 14.8.2007 20:33:05
|
|
|
|
amy26
|
pa chicco za ta ornk potoke se strinjam s tem
|
|
|
|
RE: Mleko uhaja iz bradavic 14.8.2007 23:31:26
|
|
|
|
Naja30
|
Modrc ponoči in blaziznice podnevi sem uporabljala cca 5m. Potem pa aleluja, spet spanje brez "okovov" in brez teh blazinic! Sem jih bila res sita! Ampak uhaja pa še zdajiz druge dojke, pa je stara 8,5m in dam gor plenico, pa je.
|
|
|
|
RE: Mleko uhaja iz bradavic 17.8.2007 22:22:50
|
|
|
|
urskas
|
ko boš nehala dojit, ne boš več rabla blazinic. Pa sej to je glih tko kot z vložki, ko je konec jih ne uporabljaš več...
|
|
|
|
RE: Mleko uhaja iz bradavic 17.8.2007 22:26:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskas ko boš nehala dojit, ne boš več rabla blazinic. Pa sej to je glih tko kot z vložki, ko je konec jih ne uporabljaš več... Dobra tolažba. Je pa res tako, tud jaz komaj čakam, da bom šla enkrat lahko brez modrca spat.
|
|
|
|
RE: Mleko uhaja iz bradavic 18.8.2007 19:12:52
|
|
|
|
apolonica
|
Hvala bogu, da moš tok mleka. DM blazinice so cenovno ugodne in res fajn.
|
|
|
|
RE: Mleko uhaja iz bradavic 18.8.2007 20:31:45
|
|
|
|
baja*
|
Tudi meni so full všeč DM-ove blazinice. Nosim jih skoraj celi dan, tu pa tam, predvsem po dojenju, pa malo preluftam joške in prav paše, da se nadihajo frišnega lufta . Sicer pa tudi jaz nosim modrc ponoči, ker preveč "točim". Sprva mi je bla full muka, ker sem bila prej doma vedno brez, sčasom pa sem se nekak navadla...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?