Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mleko tri mesece pozneje 29.3.2008 8:32:25
|
|
|
|
Azzurra
|
prsna črpalka, izčrpaj in si boš na jasnem če je mleko, ji ponudi po steklenički
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|
|
|
|
RE: Mleko tri mesece pozneje 29.3.2008 8:58:11
|
|
|
|
Anonimen
|
seveda je možno, to je samo dokaz, da je laktacija dokaj vztrajna zadeva in mleka ne zmanjka kr tko, ko je enkrat vzpostavljena če bi dojila, pristavljaj in tvorba mleka se bo povečala, če pa ne, pusti pri miru, nič črpat ker tud to spodbuja proizvodnjo
|
|
|
|
RE: Mleko tri mesece pozneje 29.3.2008 10:55:04
|
|
|
|
Lolypop
|
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra prsna črpalka, izčrpaj in si boš na jasnem če je mleko, ji ponudi po steklenički Sem poskusla, pa ni šlo. Je blo sam par kapljic. Me pa dojke tiščijo, ko da mi jih bo razneslo. Pa valjda nisem spet noseča Bi jst pristavljala, pa se tamali sploh ne sanja kako to gre.
|
|
RE: Mleko tri mesece pozneje 29.3.2008 13:31:58
|
|
|
|
mala pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolypop Pa valjda nisem spet noseča Kaj pa če bi najprej naredila test?
|
|
RE: Mleko tri mesece pozneje 31.3.2008 13:06:23
|
|
|
|
Azzurra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolypop IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra prsna črpalka, izčrpaj in si boš na jasnem če je mleko, ji ponudi po steklenički Sem poskusla, pa ni šlo. Je blo sam par kapljic. Me pa dojke tiščijo, ko da mi jih bo razneslo. Pa valjda nisem spet noseča Bi jst pristavljala, pa se tamali sploh ne sanja kako to gre. Škoda, ker sem glih pred kratkim prodala voziček za majhno starostno razliko! Malo se hecam, priznam ti pa, da sem potem, ko sem že oddala odgovor o prsni črpalki, pomislila tudi na to možnost. Naredi test in sporoči. Mi imamo 19 mesecev razlike med otrokoma, načrtno. Zaenkrat smo še živi in ko smo punčko peljali na prvi pregled k pediatrinji smo se pogovarjali z enim parom v čakalnici in ko smo rekli, da imamo še enega doma, ki je star 20 mesecev, smo dobili lep kompliment: "a res? 20 mesecev? madonca, ma dobro zgledate" no, ja.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|
|
|
|
RE: Mleko tri mesece pozneje 31.3.2008 16:11:39
|
|
|
|
Lolypop
|
No ne bom rekla, da ni mogoče, vse je mogoče, je pa zelo malo verjetno. Ampak pred testom bom počakala na izostanek m. Sej tud če sm, je super. komaj čakam da mine par mescev pa spet naročimo . Verjamem da se da sfolgat s tako majhno razliko. Sploh če poslim na mojo mami, ki je imela dva starejša brata z razliko 10,5 mesca, pa je bla čist sama, niti mame, niti tašče, oče je pa delal, njej je pa je odlično uspelo. Si jih nočem nč stiskat, je danes malo boljše, bomo vidli kaj bo naprej.
|
|
RE: Mleko tri mesece pozneje 31.3.2008 17:35:16
|
|
|
|
Anonimen
|
hladne obkladke dej gor, pa res nč stiskat
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?