Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mleko po obroku - kaj mislite? 7.12.2009 20:12:24
|
|
|
|
misamuk
|
Živjo punce, Naša 6mesečnica že pridno je GH, jaz imam pa eno dilemo. Namreč, za kosilo mi ponavadi poje med 150 in 200g (merjeno v kupljenem lončku hrane). Ali bi ji vi po takšni količini še ponudile mleko? Ko neha jesti (noče več), ni nobenega joka ali kaj podobnega, je čisto zadovoljna. Če pa ji dam še flaško, spije še cca 100ml, kar se mi zdi kar veliko in sklepam, da ni sita od kosila. Je morda možno, da je žejna in bi ji lahko dala vodo namesto mleka? Drugače mleka (s temi 100ml po kosilu vred) spije nekje 550ml v celem dnevu. Jaz ji najraje ne bi dajala več mleka po kosilu, ampak me skrbi, ker ga toliko spije, da po samo GH ni sita. Kaj menite?
|
|
|
|
RE: Mleko po obroku - kaj mislite? 7.12.2009 20:14:33
|
|
|
|
tasa_m
|
Pozdravljena. Ko meni naša tamala pokaže da noče več GH ji več ne dam ničesar. Se greva umit in igrat, ne dam ji mleka, ker sklepam, da je sita.. Dobi pa čas ali pa vodo po obroku ali pa kdaj pa kdaj vmes, ko se ji vse na nebo zalepi Ne vem no, moje mnenje.
|
|
|
|
RE: Mleko po obroku - kaj mislite? 7.12.2009 20:37:03
|
|
|
|
PC Baby
|
Nam je pediatrinja rekla, da če poje od 150 do 200g GH naj mu ne dajem mleka čez, ker je to že cel obrok.
|
|
|
|
RE: Mleko po obroku - kaj mislite? 7.12.2009 20:39:57
|
|
|
|
Dudica1
|
Pri nas pojeva obrok in mu ne dam ničesar ponavadi pa čez čas dam še malo flaške da gre spat.
|
|
|
|
RE: Mleko po obroku - kaj mislite? 7.12.2009 21:04:52
|
|
|
|
manna
|
misamuk, odvisno - če je drobižek potem le daj mlekec, če pa ne pa najbrž res ne rabi.
|
|
|
|
RE: Mleko po obroku - kaj mislite? 7.12.2009 21:08:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna misamuk, odvisno - če je drobižek potem le daj mlekec, če pa ne pa najbrž res ne rabi. naša ima pri 9,5 mesecih 7500g kar sklepam da je med bolj suhcenimi, pa ji ne dam mleka po obroku. Sploh če poje okoli 200ml.
|
|
|
|
RE: Mleko po obroku - kaj mislite? 8.12.2009 6:51:20
|
|
|
|
ledenaa
|
Vedno ko je pojedel Gh sem ga še podojila-ne vem zakaj ne bi če hoče
|
|
|
|
RE: Mleko po obroku - kaj mislite? 8.12.2009 7:39:52
|
|
|
|
nova_tukaj
|
tudi moja po obroku GH še vedno hoče mleko; in dojim
|
|
|
|
RE: Mleko po obroku - kaj mislite? 8.12.2009 8:16:31
|
|
|
|
Katy78
|
Ko je pojedel ca. 150ml, mu nisem dala več mleka. Mogoče je pa samo žejna in se z mlekom samo odžeja, tako da ji probaj ponuditi npr. vodo ali pa kompot.
|
|
|
|
RE: Mleko po obroku - kaj mislite? 8.12.2009 8:56:36
|
|
|
|
Hope2
|
Ni dobil, pa tudi zahteval ni, če bi zahteval, pa bi mu najbrž dala
|
|
|
|
RE: Mleko po obroku - kaj mislite? 8.12.2009 9:10:01
|
|
|
|
Splišni
|
Ne, jaz mu po obroku HG nisem nikoli dajala mleka, sploh če imaš občutek, da nekaj poje. O.K., na začetku ne rečem, ko je bolj učenje oz. treniranje hranjenja po žlički, ampak če pa konkretno nekaj poje, potem pa itak da ne.
|
|
|
|
RE: Mleko po obroku - kaj mislite? 8.12.2009 9:47:18
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz sem našim po obroku gh, še dajala mleko tam nekje do 8m, ko so se z obrokom gh najedli in niso več potrebovali mleka.... poskusi brez mleka, da vidiš koliko časa zdrži samo z gh.... če ne zdrži vsaj 3 ure ji dodajaj mleko oz. kaj pa je kot gh, ji že daš mineštrco s paštko, sirčkom, meskom.... če je samo zelenjavo ji moraš obvezno dopolnit z mlekom, ker od zelenjave ne bo dolgo sita....
|
|
RE: Mleko po obroku - kaj mislite? 8.12.2009 9:49:21
|
|
|
|
Anonimen
|
ne vem. samo po mojem ce ji pase se nleko spit, bi ji jaz dala tudi se mleko. saj ne skodi. po mojem....
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?