|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mleko po obroku - kaj mislite?
7.12.2009 20:12:24   
misamuk
Živjo punce,
Naša 6mesečnica že pridno je GH, jaz imam pa eno dilemo. Namreč, za kosilo mi ponavadi poje med 150 in 200g (merjeno v kupljenem lončku hrane). Ali bi ji vi po takšni količini še ponudile mleko?
Ko neha jesti (noče več), ni nobenega joka ali kaj podobnega, je čisto zadovoljna. Če pa ji dam še flaško, spije še cca 100ml, kar se mi zdi kar veliko in sklepam, da ni sita od kosila. Je morda možno, da je žejna in bi ji lahko dala vodo namesto mleka?
Drugače mleka (s temi 100ml po kosilu vred) spije nekje 550ml v celem dnevu.
Jaz ji najraje ne bi dajala več mleka po kosilu, ampak me skrbi, ker ga toliko spije, da po samo GH ni sita.
Kaj menite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mleko po obroku - kaj mislite?
7.12.2009 20:14:33   
tasa_m
Pozdravljena.
Ko meni naša tamala pokaže da noče več GH ji več ne dam ničesar. Se greva umit in igrat, ne dam ji mleka, ker sklepam, da je sita.. Dobi pa čas ali pa vodo po obroku ali pa kdaj pa kdaj vmes, ko se ji vse na nebo zalepi user posted image

Ne vem no, moje mnenje.

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2009 20:37:03   
PC Baby
Nam je pediatrinja rekla, da če poje od 150 do 200g GH naj mu ne dajem mleka čez, ker je to že cel obrok.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2009 20:39:57   
Dudica1
Pri nas pojeva obrok in mu ne dam ničesar ponavadi pa čez čas dam še malo flaške da gre spat.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2009 21:04:52   
manna
misamuk, odvisno - če je drobižek potem le daj mlekec, če pa ne pa najbrž res ne rabi. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2009 21:08:32   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: manna

misamuk, odvisno - če je drobižek potem le daj mlekec, če pa ne pa najbrž res ne rabi. 
naša ima pri 9,5 mesecih 7500g kar sklepam da je med bolj suhcenimi, pa ji ne dam mleka po obroku. Sploh če poje okoli 200ml.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.12.2009 6:51:20   
ledenaa
Vedno ko je pojedel Gh sem ga še podojila-ne vem zakaj ne bi če hočeuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.12.2009 7:39:52   
nova_tukaj
tudi moja po obroku GH še vedno hoče mleko; in dojim user posted image

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.12.2009 8:16:31   
Katy78
Ko je pojedel ca. 150ml, mu nisem dala več mleka. Mogoče je pa samo žejna in se z mlekom samo odžeja, tako da ji probaj ponuditi npr. vodo ali pa kompot.

(odgovor članu nova_tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.12.2009 8:56:36   
Hope2
Ni dobil, pa tudi zahteval ni, če bi zahteval, pa bi mu najbrž dala

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.12.2009 9:10:01   
Splišni
Ne, jaz mu po obroku HG nisem nikoli dajala mleka, sploh če imaš občutek, da nekaj poje. O.K., na začetku ne rečem, ko je bolj učenje oz. treniranje hranjenja po žlički, ampak če pa konkretno nekaj poje, potem pa itak da ne.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.12.2009 9:47:18   
kristinaj
jaz sem našim po obroku gh, še dajala mleko tam nekje do 8m, ko so se z obrokom gh najedli in niso več potrebovali mleka....

poskusi brez mleka, da vidiš koliko časa zdrži samo z gh.... če ne zdrži vsaj 3 ure ji dodajaj mleko oz.

kaj pa je kot gh, ji že daš mineštrco s paštko, sirčkom, meskom.... če je samo zelenjavo ji moraš obvezno dopolnit z mlekom, ker od zelenjave ne bo dolgo sita.... 

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.12.2009 9:49:21   
Anonimen
ne vem. samo po mojem ce ji pase se nleko spit, bi ji jaz dala tudi se mleko. saj ne skodi.
po mojem....

(odgovor članu kristinaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?