|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mleka ni več
19.12.2007 13:58:49   
hugolina24
živjo

Moj sinek je star 5mesevuser posted image do sedaj sem ga samo dojila mleka sem imela zelo veliko vedno je še ostalo.14dni nazaj sem mu dala prvo flaško ker sem enostvno bila preutrujena imam še 19 mesečno punčko in sm več ali manj z njima sama in sama za vse ostalo pač nimam kake mame za sabo. potem sm 14 dni dojila samo ponoči pa mogoče kdaj čez dan zdaj pa mleka skor nimam več. a ma mogoče kera podobno izkušnjo a se da to še kaj popravit rada bi še dojila naprej.in se ful sekiram da ga je zmankalo vrjetno zarad mene in sploh nevem a naj še poizkušam al naj preprosto se sprijaznim da mleka ni več in preidem na flaško.
Sam še vseen mi ni jasno da lahko iz take količine padeš na nič.
prosim za pomočuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mleka ni več
19.12.2007 14:03:34   
Maxica
Pri dojenju velja ponudba in povpraševanje. Več ko ga boš pristavljala, več se bo delalo mleka. V parih dneh se to kr poštima, boš videla. Pa ne obremenjuj se preveč. Sicer pa pomaga tudi sezamov napitek. Srečno.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu hugolina24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mleka ni več
19.12.2007 14:14:57   
romta
Tudi jaz mislim, da več ko ga boš pristavljala, bolje bo. Seveda čimveč pij, pa če se le da počivaj (kar pa verjetno ni ravno lahko ob dveh majhnih cvergelčkih).
Pa ne se sekirat ker to tudi zelo vpliva. Če ti je ratalo pet mesecev je že zelo fajn, tko da ob dveh majhnih otrocih ti lahko samo čestitam!
V glavnem misli pozitivno in uživaj v materinstvu...

Kjer je volja je pot!

(odgovor članu hugolina24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?