Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mlečne žitne kašice ???????? 22.4.2006 23:14:23
|
|
|
|
rija
|
Tudi moj bo star 4 mesece in imam že kupljeno riževo kašico, Milupa. Jaz mu bom začela dodajati k mleku, po flaški, v večernem obroku, ker mislim, da mu samo mleko ni več dovolj. Zbudi se namreč prej kot ponavadi in je lačen ko volk. Me pa tudi zanima ali so možni kakšni ponovni krčki in napenjanje.
|
|
|
|
RE: Mlečne žitne kašice ???????? 22.4.2006 23:19:43
|
|
|
|
NRMM
|
Jaz sem mali dala danes prvič Milupino riževo kašico in sicer sva jo 60ml pojedli po žlički in to ob 18.00 (predzadnji obrok) in jo nič ne napenja zaenkrat, upam, da bo tako tudi ostalo . Ker vse nove okuse začenjam dodajat postopoma, sem tudi s to kašico tako začela, jutri bo že več. Glede napenjaja je pa možno, da se ponovi, nas je po prvem dnevu cvetače ful napenjalo, danes je bilo ok .
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2006 8:12:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mlečne žitne kašice ???????? 23.4.2006 11:51:36
|
|
|
|
tincci
|
Midve sva imeli Milupa Rice_Corn in jo je oboževala, dobila je pa vsak drugi dan pozno popoldan, nikoli ni napenjalo. Rice Corn je tudi edina kašica, ki jo lahko zmešaš s sadjem in zelenjavo, je prov za to narejena, tako da sem ji jaz še bučko, korenček kdaj vmes dodala. Vedno po žlički, se mi zdi fora uvajanja v tem, da se otrok navadi jesti in ne, da ga zalivaš s flašo!! No, potem sem pa probala Alete Rice gries, ga ima sicer rada, ampak ful jo zapre pa ful prdi, smo ugotovile, da ker ima še enkrat več železa kot Milupa, skratka spravljam se kupit Milupino, zdaj ji sploh ne dajem raje.
< Sporočilo je popravil tincci -- 23.4.2006 11:53:03 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
se vam zdi?cupacupsse vam zdi da bi naša država lahko bolje poskrbela za nas?da (
93%)
ne (
7%)
Število vseh glasov: 312Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!