|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mladi brezdomci
10.11.2006 10:45:25   
Katrin
Vam moram povedati, kaj sem doživela včeraj, ker sem še vedno malo šokirana.

Na poti v službo ravno razmišljam o tem, da me že dolgo ni pocukal za rokav kak brezdomec in da bom prvemu, ki ga srečam, malo polepšala dan user posted image  

Ustavim se pri trafiki, da bi kupila Nodijeve slikice za najino punčko, ko me nekdo ogovori, če imam 50 Sit tudi za njega. Se obrnem in se mi zdi tip znan, na kar mi on reče: "A se me ne spomniš več?"

Takoj sem se spomnila njegovega imena, bil pa je moj gimnazijski sošolec iz paralelke. Kam smo prišli? A sedaj že mladi ljudje nimajo več možnosti za "normalno" življenje? Kam drvi ta svet?

Včerajšnje srečanje me je pretreslo in še zdaj razmišljam o tem (sem morala ven iz sebe spravit).

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mladi brezdomci
10.11.2006 10:52:08   
CUKRČEK
Grem po mestu in vidim ful ful mladih fantov, ki prosjačijo. Haloooo, kaj pa delat? Mislim,d a jim je lažje fehtarit, kot pa it delat. PA ok kako reveži, ki ne morejo delat.,...to so pa v večini zdravi, krepki fantje. IN vsakdo, ki se vsaj malo potrudi, bi našel kako delo. Samo kaj, ko je lažje fehtat.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2006 10:59:11   
til
Ja se strinjam s Cukrčkom. Za vsakega nam pa tud ne more biti hudo pol ne bomo delč pršli.Sej tud jst dam če slučajno naletim na kakšnega klošarja sam vsakem pa tud ne morem. Včasih se prov vprašam kdo in koliko bi jih meni dalo?Pa pridem do zaključka da ne prov veliko ker še sami zase nimajo.

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2006 20:05:09   
Micy
jest pravim da za vsakega še tako velikega klošarja se delo najde sam če hoče delat.

Sej jest tud še nimam službe in vem da jo bom dolg iskala, ampak sem pripravlena it delat tud za 80 jurjov bolš to k pa nič,nekaterim je pa žol še to premalo in grejo raje prosjačit.

Love is in di er.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2006 22:15:47   
babylove
Nikomur več ne dam niti centa!

1x grem ravno iz pekarne, ko me en na stopnicah sedeč gospod ogovori, če imam 1€ za jest. Jaz pa ne bodi nora, mu ponudim kruh, še topli. Pa mi reče ne kruha, 1€. Pa jaz njemu nazaj, če ni lačen - saj pravi, da rabi 1€ za jest. In kako me je tip okregal! Češ da on ne bo jedel suhega kruha, da bo jedel meso kot vsi ljudje! In da ko zbere 10€, gre v gostilno jest, kot vsi ostali.

Potem pa sem se jaz vprašala, kdaj sem šla nazadnje v restavracijo jest (pa sva oba zaposlena), in sem po poti domov glodala tisti suhi kruh.

Nobenemu ne dam nič! Ker za svoj denar delam in ker meni tudi nihče ni nič dal.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2006 22:45:59   
Anonimen
Ko bom imela samo trenutek več časa, kakor ga imam zdajle, vam bom napisala "zgodbo", kako je bilo, ko sem bila jaz brezdomka.

Vsakomur dopuščam njegovo mnenje, ampak upam pa, da vam bo potem vsaj malo dalo za misliti, da pa niso vsi mladi in zdravi ljudje lenuhi. Jaz zagotovo nisem bila...

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
10.11.2006 23:33:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
10.11.2006 23:37:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.11.2006 20:12:11   
Moyca_
Kerensa napiši zgodbo, ker sem radovedna

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?