Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mlade mamice iz Štajerskega konca, ste za... 26.6.2012 9:36:55
|
|
|
|
donna22
|
Štajerke, kje pa ste? medea, zgleda, da bova res morale končno na to kafe, pa četudi same Jaz sem iz okolice Ptuja, imam hčerko, ki bo vsak čas stara 3 leta in pa dober mesec dni starega fantka Jaz imam ta teden čas dopoldan, pa avto tudi na razpolago, je pa Zala v vrtcu ... Pol julija pa jo imam doma, ampak gremo zdaj na dopust itd., tak da bi mela čas v 2. polovici meseca
|
|
|
|
RE: Mlade mamice iz Štajerskega konca, ste za... 27.6.2012 12:37:15
|
|
|
|
Medea10
|
Štajerke niso za akcijo Mi mamo pa popoldan čas, atija vlečemo zraven, ker je naš šofer Druga polovica julija praviš pol? Mamo čas!
|
|
|
|
RE: Mlade mamice iz Štajerskega konca, ste za... 29.6.2012 9:23:44
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Medea10 Štajerke niso za akcijo Mi mamo pa popoldan čas, atija vlečemo zraven, ker je naš šofer Druga polovica julija praviš pol? Mamo čas! Zmenjeno Pa bomo še mi imeli atija zraven
|
|
|
|
RE: Mlade mamice iz Štajerskega konca, ste za... 17.7.2012 11:24:49
|
|
|
|
Sonček_Jaka
|
Hei :) sem iz okolice MB, bolj točno Pragersko :) imam sina ki bo kmalu dopolnil 2 leti, in še en/a je na poti, rok imam v mesecu septembra
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?