Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mlad in naiven, kaj naj naredim? 25.3.2012 14:58:45
|
|
|
|
Deedee14
|
Imam problem. Zivim s fantom in tasco ze od nosecnosti. Sva se zelo mlada in sedaj sva ze dobila otroka. Od poroda naprej se kregava, vcasih ne znava samo z besedami in se tudi boksava, spodrivava. Obupno je, on nima razumevanja da po porodu zenski se ni do spolnosti, ceprav je bil do tedaj vedno razumevajoc in ni da ni.. Jokam skoraj vedno po prepiru, grozno je to da nimam kam za ite, imam samo pokojnino, moj drug stars zivim z drugim partnerjem v majhnem stanovanju, hiso v kateri sem prej zivela se je prenova ustavila. Ce ne bi bila noseca bi zivela s sestro v hisi, tako pa sem vsa naivna pristala pr fantu zato da sparava. Sicer racionalno gledano, cisto v redu odnosi so obupni. Plus ko sem zivela v garsonjeri sem kuhala, prala, likala ni da ni. Tukaj bi vse delala tasca. Kadar se cesa lotim cutim kako me opazuje. Govori svojemu sinu v drugi sobi kaj bi bilo v redu da jaz s svojo hcerko naredim. Kdaj nej jo vozim ven , kdaj nej vstajam itd. Lepo skrbim za njo, vsi tudi vidijo ..moja stvar kdaj kako zakaj grem ven .. Imam sestro da mi stoji ob strani.. Vendar ima tudi ona svojo druzino.. Joooj kako sem nesrecna .. Velikrat partnerju omenim da bi rada odsla v najemnisko stanovanje, ni bila jaz svoj gospodar, mirno bi premikala stvari.. Itd. mogoce bi se tudi odnos izboljsal. Ker vidim kadar tasce ni doma sodelujeva se imava lepo.. No sedaj niti tega ni vec :( venomer prepiri porivanja... Ahhh
|
|
|
|
RE: Mlad in naiven, kaj naj naredim? 26.3.2012 9:46:35
|
|
|
|
Ajra RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deedee14 Imam problem. Zivim s fantom in tasco ze od nosecnosti. Sva se zelo mlada in sedaj sva ze dobila otroka. Od poroda naprej se kregava, vcasih ne znava samo z besedami in se tudi boksava, spodrivava. Obupno je, on nima razumevanja da po porodu zenski se ni do spolnosti, ceprav je bil do tedaj vedno razumevajoc in ni da ni.. Jokam skoraj vedno po prepiru, grozno je to da nimam kam za ite, imam samo pokojnino, moj drug stars zivim z drugim partnerjem v majhnem stanovanju, hiso v kateri sem prej zivela se je prenova ustavila. Ce ne bi bila noseca bi zivela s sestro v hisi, tako pa sem vsa naivna pristala pr fantu zato da sparava. Sicer racionalno gledano, cisto v redu odnosi so obupni. Plus ko sem zivela v garsonjeri sem kuhala, prala, likala ni da ni. Tukaj bi vse delala tasca. Kadar se cesa lotim cutim kako me opazuje. Govori svojemu sinu v drugi sobi kaj bi bilo v redu da jaz s svojo hcerko naredim. Kdaj nej jo vozim ven , kdaj nej vstajam itd. Lepo skrbim za njo, vsi tudi vidijo ..moja stvar kdaj kako zakaj grem ven .. Imam sestro da mi stoji ob strani.. Vendar ima tudi ona svojo druzino.. Joooj kako sem nesrecna .. Velikrat partnerju omenim da bi rada odsla v najemnisko stanovanje, ni bila jaz svoj gospodar, mirno bi premikala stvari.. Itd. mogoce bi se tudi odnos izboljsal. Ker vidim kadar tasce ni doma sodelujeva se imava lepo.. No sedaj niti tega ni vec :( venomer prepiri porivanja... Ahhh Zdravo! Tole vprašanje lahko zastaviš tudi temu super strokovnjaku. Vedno napiše super nasvete. Najdeš ga tukaj, vprašanje zastaviš anonimno: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/edin-durakovic_45
|
|
RE: Mlad in naiven, kaj naj naredim? 29.3.2012 9:40:51
|
|
|
|
Taddy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deedee14 Imam problem. Zivim s fantom in tasco ze od nosecnosti. Sva se zelo mlada in sedaj sva ze dobila otroka. Od poroda naprej se kregava, vcasih ne znava samo z besedami in se tudi boksava, spodrivava. Obupno je, on nima razumevanja da po porodu zenski se ni do spolnosti, ceprav je bil do tedaj vedno razumevajoc in ni da ni.. Jokam skoraj vedno po prepiru, grozno je to da nimam kam za ite, imam samo pokojnino, moj drug stars zivim z drugim partnerjem v majhnem stanovanju, hiso v kateri sem prej zivela se je prenova ustavila. Ce ne bi bila noseca bi zivela s sestro v hisi, tako pa sem vsa naivna pristala pr fantu zato da sparava. Sicer racionalno gledano, cisto v redu odnosi so obupni. Plus ko sem zivela v garsonjeri sem kuhala, prala, likala ni da ni. Tukaj bi vse delala tasca. Kadar se cesa lotim cutim kako me opazuje. Govori svojemu sinu v drugi sobi kaj bi bilo v redu da jaz s svojo hcerko naredim. Kdaj nej jo vozim ven , kdaj nej vstajam itd. Lepo skrbim za njo, vsi tudi vidijo ..moja stvar kdaj kako zakaj grem ven .. Imam sestro da mi stoji ob strani.. Vendar ima tudi ona svojo druzino.. Joooj kako sem nesrecna .. Velikrat partnerju omenim da bi rada odsla v najemnisko stanovanje, ni bila jaz svoj gospodar, mirno bi premikala stvari.. Itd. mogoce bi se tudi odnos izboljsal. Ker vidim kadar tasce ni doma sodelujeva se imava lepo.. No sedaj niti tega ni vec :( venomer prepiri porivanja... Ahhh Ti se malo hecaš? Kaki odnos? Kaka tašča? Nekdo pač mora biti kriv za vajino zgrešeno zvezo, nasankal bo pa samo otrok. Sicer ne vem kdo koga bolj boksa oz. tepe, ampak če je v družini prisotno nasilje, je najbolje za otroka, da se starša razideta, tako da res ne vem, zakaj bi se sploh rada kam odselila s svojim partnerjem. A se tepeta zaradi tašče ali kaj, da je ona vsega kriva? Kdo bo pa kriv čez nekaj mesecev, ko boš ti ali pa partner prvič udarila otroka?
|
|
|
|
RE: Mlad in naiven, kaj naj naredim? 29.3.2012 10:21:41
|
|
|
|
Deedee14
|
Ja ziher bova otroka, ti pa mas ej ... Ne midva sva tska nigce drug ni kriv ...
|
|
|
|
RE: Mlad in naiven, kaj naj naredim? 29.3.2012 10:35:11
|
|
|
|
Deedee14
|
Ja ziher bova otroka, ti pa mas ej ... Ne midva sva tska nigce drug ni kriv ...
|
|
|
|
RE: Mlad in naiven, kaj naj naredim? 29.3.2012 12:19:40
|
|
|
|
astrid1
|
Čimprej stran, če se tepeta. Kaj če te udari, ko boš imela otroka v naročju, pa bo malo zgrešil? K sestri pojdi vsaj za nekaj časa.
|
|
|
|
RE: Mlad in naiven, kaj naj naredim? 31.3.2012 21:47:38
|
|
|
|
jabka
|
AJRA, a sem jaz edina, ki ne dobim odgovora od strokovnjakov?
|
|
|
| Stran: [1] |
katero ime za deklico?simonasvenKatero izmed naštetih bi izbrali?Sanja (
45%)
Sari (
27%)
Stina (
29%)
Število vseh glasov: 301Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!