|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mislimo nate Špela100!
14.3.2006 7:26:01   
Sulfinija
Pozdravljena Špela!

Draga prijateljica danes že celo jutro mislim nate in na tvojega drugega user posted image .
Upam,da hitro opraviš in,da ne boš preveč žalostna.Verjemi mi kaj kmalu bo zate ponovno posijalo najlepše sonce in verjemi mi,da bo tvojemu user posted image  lepo med oblaki saj tam ga čaka tvoj prvi user posted image .
Špela želim ti,da čimprej okrevaš in se podaš v novi boj za novo user posted image ,ki bo ostala pri tebi celih devet mesecev.
Mislim nate in čimprej se javi kako si opravila ter lepo počivaj.

Čez dva tedna te bom zelo rabila draga moja prijateljica,da mi boš stala ob strani,ko bom neuizmerno težko čakala rezultat najinega ivf.

Špela želim ti vse lepo in ne pozabi v mislih sem danes s teboj.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mislimo nate Špela100!
14.3.2006 7:30:21   
MarijaPo
Tudi jaz drzim pesti, za danes in potem za naslednje mesece, ko bosta obe pricakali nova zacetka. user posted image
Le pogumno!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2006 17:00:33   
Sulfinija
Draga Špela!

Upam,da je šćlo vse kot je treba biti in,da si že na poti iz bolnišnice domov.Kljub žalosti,ki si jo danes dala skozi se javi kako si zrihtala,ker nestrpno čakam tvoje javljanje.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2006 11:50:18   
Špela100
O hvala Mojca, kako si pozorna, no zdaj sem se malo priklopila na računalnik, da pogledam, kako so moje punce in zagledam same lepe misli, hvala Mojca. Ja moje čiščenje je mimo, danes sem boljše kot včeraj, včeraj sem bila kar precej slaba, sem dosti krvavela. No danes se že bolje počutim.
Samo, da je še to mimo.
Zdaj pa bomo držale pesti še za pilotgirl in za Bety. Bety oktoberka je tudi včeraj zvedela, da mora na čiščenje...groza...

Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2006 12:06:22   
Špelka
Pa saj to ni res!!! user posted image user posted image user posted image  Bejbe, mislim na vas, pravih tolažilnih besed pa v tem trenutku ne najdem.... user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2006 14:21:34   
NATAŠI
Držim pesti za vse vas, ki vas je moralo to doleteti.... user posted image  Da vam čimpreje posije sonček v srčkih in vas osreči

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2006 15:08:27   
A_A
Špela100, želim ti čimprejšnje okrevanje in veliko notranje moči!

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.3.2006 15:09:18   
koala
Danes, ko bi morala vriskati, ker sem doma končno dobila internet, pa najdem takšne novice! Punce pošiljam vam en velikanski user posted image in držim pesti, da v vaša življenja čimprej spet posije sonček.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.3.2006 16:41:33   
tinkamiška
ojej!!user posted image

punce držite seuser posted image user posted image user posted image

tinkauser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.3.2006 20:13:13   
Anonimen
Ojej Špela, že spet? user posted image user posted image user posted image
Bodi močna, to je vse, kar ti lahko rečem.user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Zanositev
Anjuša

Kako dolgo po končanem jemanju kontrac.tablet ste zanosile?

1 mesec (41%)

2 meseca (59%)

Število vseh glasov: 171

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!