Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA IZVIRNO SPOROČILO: trapa 33 Jezi me da sem pri skoraj 34 še vedno sama brez otrok, tiste ki pa...nimajo službe, nimajjo urejenih stanovanjskih pogojev, nimajo skoraj nič, pa imajo celo četico. A ni to nepošteno??? Nepošteno do mene in do tiste četice, ki ji starši ne morejo nuditi skoraj nič. aha, torej bi ti morala imeti vse: sluzbo, tipa, stanovanje in otroke? tisti k nimajo stanovanja ali sluzbe pa nesme imeti nic? nevem no, grdo se slisi. vsak je svoje srece kovac. jaz sem se studentka, nimam stanovanja, solo koncujem, nisem se redno zaposlena, pa imam najboljsega MOZA in kmalu ce bo vse po sreci tudi otroka. No ti, pa si deset let starejsa od mene, imas ocitno stanovanje in sluzbo nimas pa srece v ljubezni niti otrocicka. Pac tko je, eni mamo eno drugi pa drugo. Ah, dej, no, Trapa33 si pač želi ustvariti družino, imeti otroke, moža, ki bi jo imel rad, a ne? Glej, ti pa si srečno zaljubljena, mož verjetno sredstva za življenje vajine sružinice ima in glede na to, da še študiraš sklepam, da si mlada in ko pa boš stara 34 let sem pa tudi sigurna, da boš imela to, kar Trapa 33 zdaj ima + srečno družinico. Takrat, takrat se spomni nanjo. O, ja, se pa tudi jaz pridružujem mnenju, da zna biti včasih življenje prav nepošteno, eni imajo, drugi nimajo, tretji nimajo nič, nekateri pa vse. Žal.
< Sporočilo je popravil decembrka -- 5.12.2008 13:43:06 >
|