|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mislim, da miklavža ne bo....
1.12.2005 20:10:07   
mozart
V upanju, da mi bo s pomočjo klomifena ta mesec uspelo je vedno manj. Že cel dan čutim napetost v spodnjem delu, sedaj se je pojavila pa še rjavkasta sluz. user posted image Sicer je po izračunu še dva dni do user posted image , me bo očitno prehitela. Pa miklavžu sem napisla kar dva pisemca zauser posted image .

Mogoče mi bo pa božiček uslišal prošnjo.user posted image

Lep pozdrav,

Mozart
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mislim, da miklavža ne bo....
1.12.2005 20:12:52   
Anonimen
Nekatere smo se priporočile kar vsem trem...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mozart)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2005 20:19:32   
Anonimen
Ja seveda, pa ne pozabi na [sm=sloncek.gif" border=0>user posted image user posted image ...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2005 21:06:14   
muki1
Bo, bo Mozart. Okrog poletja in praznikov se največ otročk naredi. Potem pa je septembra gužva v porodnišnicah.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2005 7:05:53   
NATAŠI
Tudi pri meni je tako, me je user posted image  presenetila že kar dva dni pred izračunom. Tako, da upajmo na božička  user posted image

Nataši

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2005 10:57:38   
mozart
Muki naj se tvoje besede pozlatijo, da naju z Nataši božiček preseneti in razveseli.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2005 11:56:31   
Anonimen
Ja, tudi mene je danes obiskala user posted image ...po tolikem zamujanju...v nove zmage naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mozart)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2005 21:57:35   
Suana
držim pesti da letos dobiš najlepše in najbolj dragoceno darilo od božička!!user posted image
suzanauser posted image user posted image

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.12.2005 10:40:14   
ANA_P
Tak'. Tudi pri nas ne bo Miklavž očitno nič prinesel. O sem imela v sredo, user posted image
sva pa sva v nedeljo in četrtek, ker je moj ves teden delal popoldan in preide domov okrog polnoči, takrat pa jaz že spančkam. Drugače imama čez mesec redne odnose ampak zdaj pa glih pri O pa ni bilo nič iz naju.user posted image

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.12.2005 11:25:26   
yancy
Čao punce!

Ja, tudi jaz malo dvomim, da bo Miklavž kaj prinesel. Že prejšnji teden sem opazila nek roza izcedek, pa par dni nazaj belega, pa danes spet nekaj, tako da kar dvomim, da bo kaj, čeprav smo bili pridni tale mesec bolj kot kdajkoli prej. Sicer do predvidene M manjkajo še trije dnevi, pa bo vse jasno. Jaz pa sem mislila, da bom lahko svojega dragega presenetila v ponedejek, ker ima rojstni dan, pa očitno ne bo nič iz tega. Joj, kako sem živčna, sem hotela prej iti v lekarno po test, pa sem si premislila.
Punce, upam, da user posted image ne bomo dobile, če pa že, pa upam, da nam vse čim prej uspeuser posted image . Veliko sreče.
Yancy

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.12.2005 11:31:48   
ANA_P
yancy, upam da boš svojega fanta vseeno lahko prijetno presenetila. Saj ni nujno, da kaj čutiš.
Držim pesti za vaju, pa user posted image user posted image  da vaju čuvajo.

Kako dolgo pa že delata? Midva že od maja 2005user posted image

(odgovor članu yancy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.12.2005 11:51:53   
mozart
Tudi jaz sem imele iste namene kot ti za rojstni dan, pa je žal spet vse padlo v vodo. Danes naj bi prišla, tako da že kaže svoje rogove, boli ko user posted image !

Resnično upam na božička.

Lep pozdrav,

Mozart

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.12.2005 11:54:33   
yancy
ANA_P

Hvala za lepe želje. Jaz tebi tudi držim pesti, da bi čim prej uspelo. Midva se sicer trudiva komaj tretji mesec, ampak se mi zdi, da je minila že cela večnost. Letos januarja sem nehala jemat KT, pol pa sva uporabljala kondome za zaščito, komaj tri mesece nazaj pa sva vse vstran pustila. Ampak, če bi takrat vedela, da ne bo takoj uspelo, tudi kondomov ne bi uporabljala tako dolgo. Pa ni vedno tako, kot si misliš. Najbolj pa me to žalosti, da gledam kolegico z dojenčkom (2meseca), ki je tako srečna, meni pa kar gre na user posted image , ko si zmislim, da mi noče uspet. Ampak upam pa še vedno. Zares si želim, da bi nam čim prej vsem uspelo, ki si želimo user posted image . Bi pa bilo to res lepo darilo za mojega dragega, če bi ga prav za rojstni dan presenetila.

Lep pozdrav!

Yancy

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.12.2005 11:55:20   
ANA_P
bravo, mozartuser posted image user posted image

gremo naprej, naj nam vsem božiček prinese user posted image .
kaj bodo imeli septembra 2006 dela v porodnišnicahuser posted image

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.12.2005 12:04:00   
ANA_P
yancy,

tudi meni se to dogaja. Imam najboljš prijateljico z 9 mesečnim sinom, polno kolegic, ki imajo user posted image stare 2-7 mesecev...polno jih poznam, ki so noseče.
potem pa me kdo vpraša kaj pa midva čakama, pa se samo nasmejim in pač rečem, da še imama čas, ker mi je preveč hudo.
Noro, se mi že vse skupaj zdi. Zadnjič sta glih prišla k meni kolega in kolegica in ona je zdaj v tretjem mesecu (njima sva povedala že junija da delava na user posted image ), tako sta bila srečna. ''Lušte'' sva jima naredila midva, ko sva povedala, da delava nauser posted image , pa sta rekla, da bosta ondva tudi. Srerčna sem za njiju, ker jima je ratalo amapk v sebi pač potem nosim žalost - razočaranje, saj sploh ne vem kako naj opišem kako se počutim, in si mislim: 'piz.. kdaj bo pa še nama ratalo'
Pa kar vsi so na enkrat noseči, bar pri nas na Ptuju. Potem pa me to najedauser posted image . Vesela sem za druge amapk jaz bi tudi imela.

(odgovor članu yancy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.12.2005 12:23:29   
yancy

IZVIRNO SPOROČILO: ANA_P

yancy,

tudi meni se to dogaja. Imam najboljš prijateljico z 9 mesečnim sinom, polno kolegic, ki imajo user posted image stare 2-7 mesecev...polno jih poznam, ki so noseče.
potem pa me kdo vpraša kaj pa midva čakama, pa se samo nasmejim in pač rečem, da še imama čas, ker mi je preveč hudo.
Noro, se mi že vse skupaj zdi. Zadnjič sta glih prišla k meni kolega in kolegica in ona je zdaj v tretjem mesecu (njima sva povedala že junija da delava na user posted image ), tako sta bila srečna. ''Lušte'' sva jima naredila midva, ko sva povedala, da delava nauser posted image , pa sta rekla, da bosta ondva tudi. Srerčna sem za njiju, ker jima je ratalo amapk v sebi pač potem nosim žalost - razočaranje, saj sploh ne vem kako naj opišem kako se počutim, in si mislim: 'piz.. kdaj bo pa še nama ratalo'
Pa kar vsi so na enkrat noseči, bar pri nas na Ptuju. Potem pa me to najedauser posted image . Vesela sem za druge amapk jaz bi tudi imela.

Ja, ANA_P, meni se tudi zdi, da je en kup srečk nosečk na Ptuju, ker tudi prihajam iz tega konca. Ali pa jih samo bolj opazimo tiste, ki si same želimo otroka. Meni tudi isto govorijo, kdaj bom že imela kakšno bebiko in kaj še čakava, pa se tudi samo nasmejim in rečem, da tako lahko to tudi ne gre. Pa res upam, da bo končno enkrat uspelo.
Fajn se mej.
Yancy

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.12.2005 22:05:07   
pilotgirl
najprej en lep pozdrav vsem skupaj!
Tudi jaz se pridruzujem vasi skupini,trenutno se s fantom trudiva da bi dobila narascaj ker si tega tako kot vi zelo zelim. Upam  da nama bo uspelo,drzim pa pesti tudi za vse vas.
En lep in topel objemček za vse vas iz primorske.user posted image  NE OBUPAT!!!!!!user posted image

(odgovor članu yancy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.12.2005 9:40:30   
LARA 612
Živjo!

jaz pa imam vprašanje za vse skupaj. tudi midva z možem poskušava, da bi zanosila. Res je, da šele 1 mesec, pa me vseeno zanima nekaj stvari. ali je res, da imaš lahko še 1 menstruacijo, potem ko si že noseča? Me ni se je zgodilo, da sem dobila po 22 dnevih, prej pa sem jo imela na 26-30 dneh. Drugače pa imam temperaturo okoli 36,8, prej sem jo imela okoli 36,3. Pa tudi prsi imam občutljive in večje, kar se mi prej pri menstruaciji ni nikoli zgodilo.

Kaj menite.

Hvala za odgovore že vnaprej.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.12.2005 11:09:03   
emaa
Nekatere imajo krvavitev podobno M še nekaj mesecev v nosečnost. Koliko si pa krvavela, ker glede na čas krvavitve je bila to lahko vgnezditvena krvavitev. V kolikor boš imela povišano temperaturo več kot 16 dni, naredi test.

(odgovor članu LARA 612)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?