|
Mislim,too much... 20.7.2005 9:25:40
|
|
|
|
leah
|
...kaj se z naravo dogaja....da še jaz malo pojamram....prejnji teden me full začel full bolet o zob-sedmca levo spodaj,ob enem pa mi je mrtvila leva roka.Vse skupaj sem povezovala z plombo,ki mi jo je tri dni prej delal zobr.Ok,pojem en Advil,pa zvečer še enega,pa naslednji dan,pa dan po tem,ker me je tako kljuvalo,da tud tamale enostavno nisem več mogla dvignt.Full bolel in roke sploh čutila nisem več.Se odločim,da grem k zobarju-s težkim srcem,ampak kaj čem. Ok,pravi to je zaradi kariesa na zgornji levi osmici,mi da zdravilo in pravi,da bomo videli,najbraž jo bo treba ven čoknit,ampak,da bomo probali.Meni se je zdelo čudno,da me zaradi zgornjega zoba boli spodnja sedmica.Mi nurse zatrjuje,da to je res zarad tega in da mom že videla naslednji dan,da bo vse ok.Dobr grem domov,vzamem še en Advil,čakam,vzamem Advil zvečer,zjutraj bolečina še večja.Spet nazaj kzobarju.On full neki pizdi,da se mu nalimam glih en dan pred dopusto-res grdo od mene,a ne.:(pogleda spodaj in pravi,da je to še vedno od osmice zgoraj in da so spodnji zobje čist zdravi in da se normalno odzivao na tsto njegovo palčko.ok mi vseen dobrodušno zamenja v spodnji sedmici staro za novo plombo-spet vrtanje,jao.Ampak ok,sem zdržala.Ko konča ga jaz pač vprašam kaj naj naredim,če me bo spet bolelo(prej sem namrač spet pojedla en Advil,on pa,ja da je nemogoče,da me boli tam spodaj,ker se nič ne dogaja in da me bo mogoče edino zgoraj začelo lahhko bolet,ne pa nujno.Ok se mi ni dalo več pregovajat,grem ven.Pa grem še k osebni zdravnici,oz.zamnjavi(en lušten mlad dr:sloncek:me total izpraša.pogleda v grlo in baje vnetje na levi bezgalki.Diagnoza-angina.Hallo....sredi poletja.Dobim antibiotike,in res naslednji dan je bilo še huje,boolel cev vrat,za očmi imam še vedno full pritiska,ampak antibiotiki prijemajo...zdej laho vsaj tamalo primem in dvignem.Kiham ko norc,mislim,nikoli nisem bila bolna poleti.Če prav pomislim,sem bila prejšnja leta zelo malo bolna,enkrat letno malo virozice,to je to.Zdej pa kar angina. :zmeden2: Ponoči si sploh ne upam več spat pri odprtem oknu,ker naslednji dan kiham-tamala kiha,mojga je zadjič neki grlo bolelo....adijo pamet. Pa full je vroče-v sobi do 27 stopinj,ker pač nimamo še klime(no sej glede na to,da sem tolk očitno občutljiva na temperaturne spremembe,bom full bOLNA AL KAJ:zmeden2: no in alda ponoči ni v sobi nič bolje,in kako na potem človek spi pri zaprtem oknu.Potem gre človek ven,malo zapiha,nabije vročina,in spet nevihta,pa dež,pa hlad...in človek zboli.Povejte mi a to sploh še normalno podnebje???Kaj še pride????
|
|
|