Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mislim, da je bila vgnezditvena!!! 10.10.2005 16:53:05
|
|
|
|
Tayda
|
Ne bi rada spet neumno izpadla kot kakšna iskalka vsakršnega znaka , ampak VAM moram povedati, da sem verjetno imela vgnezditveno krvavitev. "Verjetno" pravim zato, ker tega pri prejšnjih dveh nisem opazila in tudi ni nič čudnega, ker je zares minimalna. Torej: O sem imela v soboto, 1. septembra. Točno čez en teden, 8. septembra sem na hlačkah opazila tri minimalne pikice - rdeče barve. To je bilo dopoldne. Potem v soboto nič več. Pač pa v nedeljo dopoldne spet ene štiri pikice, zopet rdeče barve.....in mi je šinlo skozi glavo: red spoting!!!! Zdej ne vem, ali je to res bila vgnezditev....kakor sem že rekla, pri prejšnjih dveh tega nisem opazila, ampak takrat tudi še nisem vedela za vgnezditveno in bi take minimalne pikice z lahkoto prezrla. Oh kaj jaz vem.......bomo videli čez en teden. Lepo se imejte!!! lp
|
|
|
|
RE: Mislim, da je bila vgnezditvena!!! 10.10.2005 17:20:29
|
|
|
|
SašaR
|
Septembra
|
|
RE: Mislim, da je bila vgnezditvena!!! 10.10.2005 17:35:40
|
|
|
|
vampirka
|
Tayda je verjetno mislila oktober (sobota je bila 1.10.). In po opisu sodeč je res šlo zelo verjetno za vgnezditveno krvavitev! Držim za naslednji teden!
|
|
|
|
RE: Mislim, da je bila vgnezditvena!!! 10.10.2005 20:50:44
|
|
|
|
Tayda
|
Ups! Oktobra, jasno.... lp
|
|
|
|
RE: Mislim, da je bila vgnezditvena!!! 11.10.2005 6:17:18
|
|
|
|
VITA74
|
Tayda držim pesti močno močno (kot bi rekla Ana Liza ) Sporoči veselo novico
|
|
|
|
RE: Mislim, da je bila vgnezditvena!!! 11.10.2005 8:45:01
|
|
|
|
taja24
|
Tayda! Zanima me, a si to imela prau kapljice krvi, al tko bl rjavga? Kajti jst sm imela tud 6.10. popoldan in 7.1o. tko bl rjavkast izcedek. Ni šlo za M, ampak tud upam da je bila vgnezditvena. Ne vem. M naj bi dobila 13.10., zato morm še mal počakat, potem pa javim. Kakšne imaš pa kej znake? LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.