|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mislim, da je bila vgnezditvena!!!
10.10.2005 16:53:05   
Tayda
Ne bi rada spet neumno izpadla kot kakšna iskalka vsakršnega znaka user posted image , ampak VAM moram povedati, da sem verjetno imela vgnezditveno krvavitev. "Verjetno" pravim zato, ker tega pri prejšnjih dveh user posted image  nisem opazila in tudi ni nič čudnega, ker je zares minimalna. Torej: O sem imela v soboto, 1. septembra. Točno čez en teden, 8. septembra sem na hlačkah opazila tri minimalne pikice - rdeče barve. To je bilo dopoldne. Potem v soboto nič več. Pač pa v nedeljo dopoldne spet ene štiri pikice, zopet rdeče barve.....in mi je šinlo skozi glavo: red spoting!!!!
Zdej ne vem, ali je to res bila vgnezditev....kakor sem že rekla, pri prejšnjih dveh tega nisem opazila, ampak takrat tudi še nisem vedela za vgnezditveno in bi take minimalne pikice z lahkoto prezrla.
Oh kaj jaz vem.......bomo videli čez en teden.

Lepo se imejte!!! lp user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mislim, da je bila vgnezditvena!!!
10.10.2005 17:20:29   
SašaR
Septembrauser posted image user posted image user posted image

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2005 17:35:40   
vampirka
Tayda je verjetno mislila oktober (sobota je bila 1.10.). In po opisu sodeč je res šlo zelo verjetno za vgnezditveno krvavitev!

Držim user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image  naslednji teden!

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2005 20:50:44   
Tayda
Ups! Oktobra, jasno....user posted image

lp

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2005 6:17:18   
VITA74
Tayda držim pesti močno močno (kot bi rekla Ana Liza user posted image  )

Sporoči veselo novico user posted image  

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2005 8:45:01   
taja24
Tayda!

Zanima me, a si to imela prau kapljice krvi, al tko bl rjavga? Kajti jst sm imela tud 6.10. popoldan in 7.1o. tko bl rjavkast izcedek. Ni šlo za M, ampak tud upam da je bila vgnezditvena. Ne vem. M naj bi dobila 13.10., zato morm še mal počakat, potem pa javim. Kakšne imaš pa kej znake?

LP

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2005 9:03:43   
PiaM
Vso srečo čez 1 teden, ko boš delala test in sporočila lepo novičko! Držim pesti!user posted image

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.