|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mirena
24.4.2006 16:19:12   
Anonimen
Živijo,

zanima me, če je katera zanosila po odstranitvi Mirene in koliko časa je moralo miniti od odstranitve pa da je lahko zanosila? A je bilo kaj težje zanositi?
In ali odstranjevanje Mirene boli?
Nekaj časa imam Mireno in je super, ampak sedaj bi pa pri nas imeli radi še enga otročka, pa bi si jo dala odstranit in veselo na delo:)))
Ker pa sem imela v prvi nosečnosti kar nekaj težav na začetku, me zanima, kako je po uporabi Mirene.
Hvala vsem za odgovore.
Lep pozdrav,

Pija.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mirena
24.4.2006 16:57:42   
ma-ja
Meni so Mireno pred kratkim odstranili, ker sem ves čas krvavela. Ginekologinji ni uspelo - bolelo je kot user posted image .
Na urgenci so potem opravili z enim potegom (drugače pa bi rabila anastezijo), ker so se tudi strgale nitke. V glavnem sem z Mireno imela eno veliko smolo.
Sicer jaz ne nameravam zanositi, kolikor pa vem, lahko po odstranitvi takoj zanosiš. Za ziher pa vprašaj še G.
Jaz osebno bi počakala vsaj kakšen mesec!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mirena
24.4.2006 18:58:22   
tascha
Mene ni odstranitev čist nič bolela, sploh nisem čutla. Mi je bolj zoprno blo, ko mi jo je vstavil.user posted image Zanosila sem 3. mesec po odstranitvi, bi že prej pa ni ratal user posted image user posted image user posted image . Mi je tudi moj g rekel, da ni potrebno nekja časa čkat, kot je to potrebno pri tabletkah. In smo ga ubogali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?