|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Miomi
15.1.2008 23:56:44   
Anonimen
Pozdravljene,

zanima me, koliko časa po odstranitvi miomov se lahko zanosi?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Miomi
16.1.2008 8:18:37   
amor real
Meni so miom odstranili 17/9-2007 in sem potem 8/11-07 dobila user posted image  (imam zelo neredne user posted image ). Sedaj pa sem v 5. tednu user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2008 15:27:56   
lučka 25
Meni so rekli, da počakam eno user posted image  in nato lahko veselo delava na user posted image .
Pa srečno.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2008 20:38:01   
dajamaja
Odvisno od tega, kako se celi oz. koliko in kako velike je potrebn odstraniti. Meni so rekli, da 2 meseca po operaciji.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2008 16:43:33   
Anonimen
Hvala punce!user posted image

(odgovor članu dajamaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2008 9:02:13   
buča
ja,moja sestra je imela 9 krat 9 cm velik miom in so ji odprli celo trebušno in maternično steno in so ji svetovali naj z zanositvijo počaka 6 mesecev,odvisno tudi koliko velik je miom in ali raste navzven ali navznoter.Zanosila je potem po 5 mesecih a se je zelo žalostno v 19 tednu sreča končalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2008 23:11:49   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj pa je bilo, če lahko izvem?

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?