|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Miom v nosečnosti
23.7.2008 10:12:56   
Anonimen
Pred 4  meseci so mi odkrili miom. Čisto po nesreči, ko sem morala na abrazijo zaradi BLIGHTED OVUM.  Naročila sem se na operacijo in ker je poletje tu sem naročena šele v septembru. In ker je poletje tu smo včeraj ugotovili, da sta na mini BC 2 črtici. Res se ne moram veseliti, ker ne vem kako se lahko konča ta že doooolgo želena nosečnost.

Hvala vam za vaše izkušnje.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Miom v nosečnosti
23.7.2008 11:17:05   
Katjusa
jst nima tovrstne izkušnje sam mislim da se miom lahko izloči tud z M tak da možno je da ga sploh ni tam..... lahko pa da sem kej pobrklala.... jst sem mela enkrat neki pa mi je G dal dabroston za ležje čiščenje maternice in je reku, da če ne bo pomagal bo treba na operacijo mislim da je šlo za miom.... reku je da se to pogosto pojavla in da se v večini primerov sam izloči....

Čestitam za user posted image in upam da bo vse vreduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2008 11:27:55   
Anonimen
Miom ne predstavlja nobene nevarnosti v nosečnosti,razen če ni prevelik.Vem ker ga imam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2008 23:11:21   
moyca
ja, miom je čisto benigna zadeva. Imelo naj bi jih kar 75% žensk! lahko so manjši, večji...lahko so celo tako veliki, da dajejo videz "noseče maternice". običajno se med nosečnostjo povečajo(so hormonsko odzivni), v menopavzi pa se zmanjšajo(ker je manj hormonov).
tako da nobene panike glede miomovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2008 16:32:39   
leda
no, jaz sem ga mela med prvo nosečnostjo in ker nas je druga presenetla, je še vedno z mano. odkrili so mi ga sicer pravočasno, a so mi zaradi lege odsvetovali operacijo.

meni so sicer ginekologi razložili, da miom ni panika, v kolikor v času nosečnosti ne odmre. če se to zgodi, so namreč bolečine tako hude, da edino operacija (in seveda porod) pomaga. tako da sem malo zganjala paniko do 30 tedna.

je pa med nosečnostjo za to malo možnosti (čeprav ene par takih zgodb sem v tistem času zasledila na temle forumu), ker je itak zarad vsega dogajanja bolj prekrvavljen. meni je precej zrasel, nato pa se vrnil v normalo.

tako da nic panike. malo je moznosti za komplikacije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2008 18:55:09   
matic0105
Jaz sem imela dva, ki sta v nosečnosti zrasla. Sicer ni bilo kake panike, šele pozneje, ko so mi povedali, kje točno sta, sem ugotovila, da sta me motila med nosečnostjo. Levo spodaj in desno zgoraj sem imela dve bulici, ki sta se "premikali" z rastjo maternice. Mislili so, da je kila, pa kaj vem kaj še vse, sta bla pa mioma. In sta me kar motila, saj sem sama mislila, da ležim otročku na nogici ali rokici, ko je bila taka izboklina. Je bil pa miom user posted image
V začetku je lahko nevarno, če miom raste hitreje od plodka, potem pa ni toliko panike.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.7.2008 22:22:13   
Anonimen
Tud men je g odkrila miom in sicer ko sem bila noseča 7 tednov.V naslednjih tednih je sicer zrastel,potem se je pa njegova rast umirila.Tudi mene je bilo strah,da ne bi bilo kaj narobe z otrokom,čeprav mi je zdravnica skos govorila,da ne vpliva na potek nosečnosti.Rodila sem zdravega otroka.Sicer pa baje,tako je men rekla,da v nosečnosti rad zraste,ker je veliko nosečniških hormonov prisotnih,po porodu pa ponavadi izgine,pa da ni nič nevaren,četudi ostane not.

(odgovor članu matic0105)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?