|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mini bikini (18) OH 21.1.2007
21.1.2007 8:06:31   
Anonimen
Danes imamo OH.

Z:sadje
K:pica
V:roladica

In veliko čaja

< Sporočilo je popravil petka -- 11.2.2007 11:06:18 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MINI BIKINI (18) OH 21.1.2007
21.1.2007 8:13:45   
cmokec
Dobro jutro.

Z: kava
K: persniki s cvetačo in brokolijem, solata
V: najverjetneje kos kuplene torte

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2007 8:19:28   
Anonimen
Jaz pa danes;
Z;jabolko
K;slavnostna pojedina user posted image  user posted image
V;rojstnodnevna tortauser posted image  user posted image
voda,lumpi(šampanjec),vodauser posted image

Jutri bom pa o vsem tem le sanjala,saj bom imela vodni dan,
zaradi današnjh dobrot.user posted image

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2007 8:47:09   
triša
Jaz pa danes takole:

Z: standard, kava
K:testenine z zelenjavo
V: še ne vem

Drage moje Bikinčice jaz se za en teden poslavljam, ker gremo na počitnice. Medtem pa lepo hujšajte, jaz pa upam da mi bo uspelo držati ta ritem tudi brez vaše pozitivne moralne podpore.

Se vidimo spet naslednji teden.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2007 8:59:37   
Julija08
Jaz imam pa danes:

Z: jabolko
K: pica
V: tortica ali sladoled

lp

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2007 9:45:55   
kepa*
Helou!

PO včerajšnjih grehih sem se počutila zelo slabo, ful me je tiščalo v želodcu! No, dober znake je, da se mi je očitno že skrčil želodec.
Danes sem odločena, da bom zdržala, čepav ti, Dalija, lahko konkuriram. Včeraj sem napekla ful dobro pecivo, naredila torto, danes pa še pojedino! No, upam, da bom zdržala.
Dalija, sicer pa vse najboljše, če ti praznuješ.

Triša, ti pa uživaj na počitnicah in ne pozabi n a dieto, hehe.

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.1.2007 9:51:12   
petarda
Jutrooooooooooooooooouser posted image

Kako kaj?user posted image

Samo toliko se javljam, da povem, da vztrajam in se še vedno držim...ma skoraj v pikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdaj se je koooooooooooončnooooooo začelo že poznati malo na oblekiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...res malo...ampak bolje kot nič, ne?user posted image

Uživajte v ogljikovih hidratih....jaz pa imam danes beljakovinski dan.user posted image

Imejte se lepo....pa res ZDRŽITE, ker se bo splačalouser posted image ....ko bo konec diete gremo v šoping in ma da nam paše vse kar damo nase, ne?user posted image

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.1.2007 9:56:40   
Anonimen
Današnji plan:

dopoldne kakšno jabolko in mandarina (gremo na bazen)
za kodilo tenstano sladko zelje in blekci
za večerjo pa ena zanič rolada (še od zadnjič).

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.1.2007 20:02:59   
trixi
Ekola, jaz sem imela že napisan post, če lahko pridem k vam, ker sem na bikini 2007, pa se nič ne dogaja.Pa sem rekla, da še malo počakam,ko sem prebrala pa post od Splišni sem se kar odločila.Se mi sploh ne da odgovarjat, ker imam občutek, kot da se sama s sabo pogovarjam.Pa 14 prijavljenihuser posted image Jaz rabim kontrolo, čvek, zanimivosti, tolažbo...Me vzamete, čeprav sam malo za vami po dnevih?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.1.2007 20:36:23   
kepa*
Trixi, dobrodošla! Seveda te vzamemo. Tudi jaz rada  mal počvekam o dieti in podobnih zadevah, toda tudi naše punce niso vedno zgovorne, hehe.
Ti kar pridi k naši skupini, bomo kako pametno rekle.

Joj, jaz pa imam jutri vodni dan. Danes sem čisto pozabila na dieto, a nimam slabe vesti. Bom pa jutri zato bolj pridna. Obljubim.

Letos pa bo!

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.1.2007 20:46:47   
trixi
Ej Kepa,če pa ve niste zgovorne vam pa kdo uleti in popestri danuser posted image

jaz imam danes malo zmešan dan:

Z:ob 13 uri:šumeča tableta kalcija, dva Lekadola,čaj,dva kosa kruha-pa saj je OH dan
K:sredi popoldneva kava, piškoti-namesto sladice za večerjo, dva Lekadola
V:zelenjavna mineštra
VM-večerna malica:sadje, dva Lekadola, kapučin za lepši spanec

ja, jutri pa k moji dohtarci...

LP in definitivno boljše počutje vam želim kot je pri meni

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.1.2007 21:13:42   
petarda
za večerjo pa ena zanič rolada (še od zadnjič

user posted image user posted image user posted image  Zakaj si pa ne narediš kaj drugega? Jaz ob večerih OH jem samo tisto kar mi RES pašeuser posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.1.2007 21:22:23   
Anonimen
Pa ne morem une rolade kar stran vreč! Ej, smo na Gorenjskem!!!!!user posted image

Pa itak je še bolje, jo vsaj manj pojem. Zdaj jo manjka kakšna četrtina ... bo še kar za nekaj časa.

Zdaj sem šla gledat datum, jutri ji poteče rok uporabe.user posted image  A čem jo dat zmrznit?user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
21.1.2007 21:24:30   
Anonimen
Zdaj sem šla gledat datum, jutri ji poteče rok uporabe. A čem jo dat zmrznit?

ta najbolj- pa jo boš imela za vse OH dneve do konca dieteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
21.1.2007 21:57:49   
cmokec
Splišni, zagon preč. Te bo zvil, pa boš celo noč na skretu. Edino tehtnica bo pa pokazala manko. Odločitev je user posted image , pojma nimam.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.1.2007 22:04:27   
Anonimen
U, saj res, cmokec, še to! Čiščenje! Yesss!!!!!!!

Saj se hecam, da ne bo res katera mislia, da sem res toliko usekana.

Čeprav ...user posted image

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
21.1.2007 22:38:01   
matejagm
Živio punce.Super je brati vaš forum.Tudi jaz bi rada začela z dieto in me zanima če se lahko pridružim od jutri naprej.Zelo bi rada da bi mi uspelo.In vas občudujem ko si tako pomagate in izmenjujete vsaka svoje izkušnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.1.2007 22:41:23   
matejagm
Zanima me še kako dolgo že imate dieto in kako se vam kaj pozna na kilaži?In ali je ZZZZZELLLOOOOOOOOO  hudo????user posted image Namreč se že dolgo odločam in se že dolgo pripravljam na jutrišnji dan!Koliko ste shujšale v kolikšnem času?

(odgovor članu matejagm)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.1.2007 22:44:11   
matejagm
Sem vsiljiva,a ne??!!Prosila bi če ima slučajno katera celotno dieto in bi mi jo hotela poslat na: matejagm@email.si  Res lepo prosim in v naprej hvala.Sicer nekaj imam ampak tako slabo skopirano da ne vidim ekstra kaj.

(odgovor članu matejagm)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.1.2007 7:02:50   
Anonimen
Pozdravljene nove Bikinke.Veseli me,da ste se nam pridružile,saj več nas bo,bolje bo.
Večkrat sem pogledala na vaš forum in res se ni veliko dogajalo.user posted image
Upam,da se boste z nami dobro počutile in veliko kilogramov izgubile.user posted image user posted image

(odgovor članu matejagm)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
22.1.2007 7:07:13   
Anonimen
Trixi in Matejagm dobrodošle user posted image user posted image user posted image user posted image
Dieto si lahko pogledaš na internetu ločevalna dieta :zdravniški nasveti. če pa kaj ne veš pa kar uprašaj ti bomo z veseljem odgovorile.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
22.1.2007 9:17:52   
Anonimen
Evo, Mateja, tukajle si lahko vse prebereš:

http://www.zdravniski-nasveti.net/?nStran=aktualno&nov=diete&nid=3

Sicer sem jaz enkrat že hujšala 3 mesece, takrat sem shujšala 13 kil, pa potem še 3 pozneje. V začetku gre kar hitro dol, prvi mesece, potem pa počasi.

Če je hudo? Ja, je, v začetku je kar. Je treba zobe stisnit, pa z vodo ali kakšnim čajem se nalivat, sploh zvečer. Pa čimprej v posteljo in spat.user posted image  Potem pa se človek malo navadi. Malo se želodec skrči in je lažje.

Pa na začetku je bolje, da si kosilo prejšnji dan pripraviš, če hodiš v službo, ker boš, ko boš prišla domov, ful lačna in ne bo časa za kuhanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?