|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mini bikini (55 dan)- Š
26.2.2007 7:41:13   
darčica
Živijo!

Tako včeraj je bil vodni dan..........preživela............ampak pila sok grenivke...........super se počutim................
Mi možgančki niso dali miru in sem se šla tehtat, čeprav bi se lahko šele v sredo....
In kaj je pokazala tehtnica??????????
-5,0 kguser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, kok sem vesela........
Danes je moj B dan:
Zajtrk: melona
Kosilo: hrenovka ali rio mare skupaj s polnozrnato žemljico in na koncu juhico za popit...
Večerja: hrenovka ali rio mare 
In če sem prav izračunala imaste mini bikinke samo še Š ,OH in V, nato pa sledi vaš vodni dan...potem smo pa zopet na isti dnevni kombinaciji......

Lep dan, vsem vam želi Darčica

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mini bikini (55 dan)- Š
26.2.2007 9:48:49   
Julija08
Hojla mini bikinke!

Se spet javljam po delavnem vikendu. Z mojim user posted image  sva na Dolenjskem prebarvala celo stanovanje, tako da sem tolk crknjena da je groza. Grešila pa nisem nič, ker sploh nisem imela časa. Edin včeraj zvečer sem za večerjo krožnik goveja juheuser posted image pa malo govedina.

Danes pa naprej:

Z: jabolko
K: gobova rižota
V: riž & zelenjava

pa veliko vode!!!!!!!!!!!

Gremo punce, še malo, da ne bomo poleti user posted image !

(odgovor članu darčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2007 11:59:29   
Anonimen
Jaz sem spet zraven.
Danes:
Z. jabolko
K. krompir v kosih in sladko zelje
V: še ne vem

Aja, večerja mora biti isto, sem že malo ven.

(odgovor članu Julija08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2007 12:10:26   
cmokec
Z: kava
K: se že peče prebranac (Eta)
V: solata

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2007 12:33:14   
Anonimen
Jaz mam pa danes:

Z: banana
K:riž z malo omake (od mesa)user posted image
v:rižuser posted image

Sem pa se odločila,da bom naslednji teden ponovno imela vodni dan, ker so mi zadnjič šle kilce tako fajn dol. Tehtala pa se bom komaj po vodnem dnevu.user posted image

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2007 13:12:50   
Anonimen
Jas sem danes pojedla za kosilo krompir in solato.
Za večerjo še nevem, če bom krompir, mogoče samo solato z malo fižola.

Ja kilogrami pa kar stojijo, no pa saj še imam dosti časa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2007 15:16:21   
kepa*
Punce, meni pa motivacija kar nekaj peša. Čist sem na dnu. _Vem, da ne bi smela jamrat, a vseeno upam, da bom dobila kako spodbudo.
KEr sem v bolniški, samo hodim do hladilnika in nekaj iščem. Katastrofa!

Dajte me malo spodbudit!

Letos pa bo!

(odgovor članu darčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2007 16:10:06   
darčica
Kepa?!?!??! Si še okoli računalnika????

Zdaj pa res ne obupat, pomisli mal na to, če se predaš, da bo potem znova lahko še težje....
Saj bomo....
Če si pa bolna je stvar res mal drugačna, ker rabš veliko vitaminov.........
Ko sem jaz prejšnji teden ležala sem jedla skoraj samo sadje in zelenjavo, da sem dobila vitamine in energijo..........Pa so kilce šle vseeno dol, je pa res, da sladkega pa nisem, pa sendvičkov tudi ne....

kaj pa je vzrok bolniške, če lahko vprašam, da se pogovarjamo še kaj drugega???
JAz sem mela danes v službi pravo sr..... sam sem pa z veseljem šla, ker me ni bilo nekaj časa, pa se mi zdi, da so vsi opazil, da je nekaj kil manj, pa je dobra vzpodbuda...

zdaj pa otroci kličejo, lep dan.........user posted image

(odgovor članu darčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2007 16:53:53   
kepa*
Darčica, z mano je vse ok, moj malček pa ima vodene koze. In ker kot ponavadi nima apetita, jaz pa mu pripravljam razne jedi, da bi ja kaj dal v usta, pa vse pusti, potem to jaz popapcam. Idiotka, vem. Pa smotano je, ker ne smeva ven. Je tak dolgčas.

Saj se ne bom predala. Nikakor ne. Verjetno pa rabim kaka tak premor. Se bom pa še danes vzela k sebi in ukrepala oz. se spravila v red.

Letos pa bo!

(odgovor članu darčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Smučanje
Michonne RR

Ali vaši otroci smučajo?

Da (53%)

Ne (29%)

Ne še (18%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!