Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: MINI BIKINI-SADJE(8),10.1.07 10.1.2007 7:38:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Moje stanje je takole -4.4. Sem zelo zadovoljna. Danes bom pa jedla samo sadje.
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-SADJE(8),10.1.07 10.1.2007 7:41:44
|
|
|
|
Anonimen
|
-4
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-SADJE(8),10.1.07 10.1.2007 8:06:11
|
|
|
|
Saša27
|
Tudi moje stanje je zadovoljivo , meni je danes tehtnica pokazala -4.2, za prehrano danes: Z: ena zmiksana banana in sok ene grenivke (njami) M: korenčkov sok (bio) K: sadje prelito s čežano M: korenčkov sok, neluščeni in neslani arašidi V: čežana Pa kakšna dva litra vode vmes, pa en dolgi sprehod (očitno deluje). Sem pa danes res zelo vesela, ko sem videla kako grejo kile dol, pa sploh ni težka ta dieta. Moram pa vam povedati, da imam en cilj, zakaj moram shujšati, moj mož namreč letos praznuje okroglo obletnico, pa bi bila rada lepa za njega, pa čeprav mi nikoli nič ne reče zaradi kil.
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-SADJE(8),10.1.07 10.1.2007 8:10:57
|
|
|
|
Julija08
|
Hojla, meni kaže -3,2 kg - ful dober začetek. Jedla bom pa: Z: kislo zelje M: jabolko K: ananas & banana V: jabolko
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-SADJE(8),10.1.07 10.1.2007 8:56:16
|
|
|
|
ema79
|
o, pišuka, očitno me tale kava res zafrkava, da je vsem tolk velik minusa pokazal, men pa proti vam samo -2,2 kg. Čeprav sem tudi s tem več kot preveč zadovoljna. Jst bom pa danes, banane, hruške in mandarine!
|
|
RE: MINI BIKINI-SADJE(8),10.1.07 10.1.2007 9:07:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri meni je tudi dobra 2 kg minusa. Se bom pred "kosilom" še enkrat stehtala, takrat mi namreč tehtnica pokaže najmanj. Za danes imam skuhano juho iz brokolija, korenčka in cvetače, še zmiksat jo moram, pa bo kar v redu.
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-SADJE(8),10.1.07 10.1.2007 9:08:47
|
|
|
|
cmokec
|
Očitno sem do sedaj na zadnjem mestu, saj sem izgubila -1,3 kg. Tudi jaz pijem kavo , je pa sigurno precej odvisno od tega, koliko kg imaš preveč. Jaz moram izgubiti cca. 7 kg in sem z izgubljenim zadovoljna, ker je april še daaaalllllllllllllllleeeč. Danes jem pa sadje, ki mi pač pride pod roko, za K pa eno veliko porcijo solate. LP
|
|
RE: MINI BIKINI-SADJE(8),10.1.07 10.1.2007 9:24:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je pokazala -1,2 kg in sem kar zadovoljna s tem- počasi bo že. Verjetno je za manjši minus kriva tudi kava, pa kakšen dan spijem premalo tekočine.. Ampak do poletja je še daleč. Danes bom za kosilo skuhala korenčkovo juho( moram še kakšen pameten recept dobit), pa čez dan bom pojedla kakšen kivi in mandarino. Se beremo zvečer
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-SADJE(8),10.1.07 10.1.2007 9:34:27
|
|
|
|
Kofi
|
Joj...jaz sem na čist ta zadnjem mestu....meni pa kaže samo 0,7kg minusa! Očitno bo treba to bolj resno vzet...je pa res, da to dieto delam že 3. in mi v prvih 14. dnevih nikoli ni šlo nič dol, pol pa so se kili kr usuli od mene. Upam, da bo zdaj tudi tak. Še dobro da ste odprle temo, da je danes sadni dan, ker če ne bi jaz pozabila...sem že študirala kaj vse bom danes jedla...neko meso pa to No, pa bojo le jabolke in hruške,...pa kaka solatka za kosilo in večerjo... Lep dan še naprej..
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-SADJE(8),10.1.07 10.1.2007 9:35:06
|
|
|
|
*pepelka*
|
Punce pridne ste, ni kaj. Do poletja boste zagotovo na željeni teži, le vztrajati bo treba
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-SADJE(8),10.1.07 10.1.2007 9:47:36
|
|
|
|
triša
|
Meni kaže 1.7 minusa,sem kar mal žalostna, ve pa po 4kg. No ja... Danes Z:banana K: sadje V:Sadje
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-SADJE(8),10.1.07 10.1.2007 9:58:02
|
|
|
|
Julija08
|
Ne sekirajte se glavno, da gre dol. Itak pa ne more iti dol isto eni ki ima 40 kg viška, pa eni ki ima 10 kg viška. Tako, da počasi pa sigurno .
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-SADJE(8),10.1.07 10.1.2007 10:32:45
|
|
|
|
kepa*
|
-4,1 kg pa -4 kg Sem zelo zadovoljna, čeprav vem, da to ni realen rezultat, večina gre na račun izgube vode in postenja po praznične žretju, pa vseeno je ok. Sicer pa punce, ne se sekirat in primerjat, koliko je katera izgubila, ker se morate zavedat, da moramo ene zgubit ogromno kg, druge pa le enih par in na podlagi tega je različna hitrost izgubljanja kg. Glejte raje na svoje individualene mere in žeje. No, danes pa sadje. Jaz sem sicer že spila eno belo kavo (tko mal za nagrado) in pojedla en kaki. Bom pa verjetno ves dan na sadju, ne bom nič zelenjavice. Se beremo še zvečer.
|
|
RE: MINI BIKINI-SADJE(8),10.1.07 10.1.2007 11:33:14
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Ja jaz imam tudi -3,5kg , sem zadovoljna, vem pa da bodo sedaj šli čedalje bolj počasi dol. Danes pa sadje. Jaz sem za zajtrk mandarine, za kosilo bom verjetno banano, pa vmes še kakšno jabolko. Za večerjo bo pa ananas. A mislite, da suhe fige tudi lahko?
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-SADJE(8),10.1.07 10.1.2007 11:52:58
|
|
|
|
kepa*
|
tia, lahko tudi suho sadje.
|
|
RE: MINI BIKINI-SADJE(8),10.1.07 10.1.2007 15:33:40
|
|
|
|
Knedlc
|
No, da se vam še js mal javim. Pri hrani sem bolj ali manj kr pridna (no, razen učeri, ko smo šli žurat in je padlo tud mal alkohola -ampak nisem nobenih sladkarij, tk da pol oproščeno ) Drugače sem bla pa full pridna (se morem mal pohvalit) in sem se šla končno upisat na fitnes. Danes sem mela prvi trening z inštruktorjem, da mi je mal razložu kako in kaj se dela in mi mal svetoval... Je bil full prjazn. In tud ostali niso tak bav bav, kot sem misla DanesZ:banana K: zeljna juha naprej pa še verjetno kako jabolko li pomaranča Pridne bodte! P.S.1 A ste tuki gor na forumu same mamice? No, js sm še študentka brez otrok... (za to bo še čas) P.S.2 tehtela se še nisem, ker je danes šele moj 4 dan diete, tk da mogoče javim to naslednji teden
|
|
RE: MINI BIKINI-SADJE(8),10.1.07 10.1.2007 18:15:12
|
|
|
|
petarda
|
Jaz imam tudi dobra 2kg manj....moj pa ima -5 ..... Počasi pa bo.....poleti bomo vse za v bikini
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-SADJE(8),10.1.07 10.1.2007 19:17:28
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanjab Počasi pa bo.....poleti bomo vse za v bikini ITAK, če pa napovedujejo peklensko vroče poletje dobre ste sam jaz se danes vseeno ne bom tehtala Že to mi je dovolj velika vzpodbuda, da se super počutim. Pa po hlačah vidim, da deluje Ker pa je moj cilj nad -10kg vem, da bo moja pot dolga
< Sporočilo je popravil tosja -- 10.1.2007 19:18:22 >
|
|
RE: MINI BIKINI-SADJE(8),10.1.07 10.1.2007 22:32:57
|
|
|
|
Mojra
|
ok jaz sem se zjutraj vagala in je bilo -2 kg. Sem pa bila danes zelo pridna in sem jedla zajtrk : banana malica; kava kosilo : na žlički olivnega pražena zelenjava ( bučke, melancana, en šampijon ) in cvetača + skleda solate večerja : en paradajz + malce kasneje ena skodelica mešanega sadja iz kompota. sem se pa odločila da si od jutri naprej vzamem pol ure zase in zacnem delat pilates vaje vsaj tiste dneve ko z malim ne pohajkujeva okoli. Ful smo vse pridne ! Tosja ti si pa itak nase motivacijsko kolesje !
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-SADJE(8),10.1.07 10.1.2007 22:38:51
|
|
|
|
Mojra
|
aja zdej ko sem vas nasla sem si zadala - najprej -10 poporodnih, potem pa -7 špehastih... pol bom pa na teži po kateri ne bom suhica bom pa vsekakor za v bikini danes sem se za hec zmerila in prosim manjka me za 1cm na roki, stegnu in prsih, ter za 4cm na trebuhu. Zdaj pa ne vem, sem se 8 dni nazaj merila oblecena ali je res da me je manj ? Pocutim se vsekakor bolje. Moj problem je edinole se ...premalo popita tekočina... se trudim izboljsat ! Lahko noc
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-SADJE(8),10.1.07 11.1.2007 7:00:30
|
|
|
|
tjaga
|
- 2,5 kg. Še sem z vami, sam časa nimam pisat.
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-SADJE(8),10.1.07 11.1.2007 7:04:18
|
|
|
|
dory
|
Pri meni se pozna -1kg...pa sem zelo zadovoljna,saj sem od prejsnje runde pridobila 3kg, najvec normalno v decembru, tako,da sem startala z 68kg...torej jih imam spet 67, se ene tri kile pa bo cist ok :) sadnih dni med zimskim casom ne prakticiram, pac pa namesto sadja kuhano zelenjavo ali zupce...poleti mi pa ravno sadni dnevi najbolj odgovarjajo... se mi zdi,da mi je slo v prvi rundi hitreje dol...a se mi samo zdi, tam je slo v prvem mesecu zih ene 5kg...
< Sporočilo je popravil teja. -- 11.1.2007 7:05:38 >
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI-SADJE(8),10.1.07 11.1.2007 8:32:26
|
|
|
|
Teni_
|
Pri meni je 1,5 kg minusa. Je pa res, da sem ga zdaj 2 biksala, zdaj pa ponovno čisto zares. Mi je ta Nikina bolezene vse na glavo obrnila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?