Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mini bikini (55 dan)- Š 26.2.2007 9:48:49
|
|
|
|
Julija08
|
Hojla mini bikinke! Se spet javljam po delavnem vikendu. Z mojim sva na Dolenjskem prebarvala celo stanovanje, tako da sem tolk crknjena da je groza. Grešila pa nisem nič, ker sploh nisem imela časa. Edin včeraj zvečer sem za večerjo krožnik goveja juhe pa malo govedina. Danes pa naprej: Z: jabolko K: gobova rižota V: riž & zelenjava pa veliko vode!!!!!!!!!!! Gremo punce, še malo, da ne bomo poleti !
|
|
|
|
RE: Mini bikini (55 dan)- Š 26.2.2007 11:59:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem spet zraven. Danes: Z. jabolko K. krompir v kosih in sladko zelje V: še ne vem Aja, večerja mora biti isto, sem že malo ven.
|
|
|
|
RE: Mini bikini (55 dan)- Š 26.2.2007 12:10:26
|
|
|
|
cmokec
|
Z: kava K: se že peče prebranac (Eta) V: solata
|
|
RE: Mini bikini (55 dan)- Š 26.2.2007 12:33:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mam pa danes: Z: banana K:riž z malo omake (od mesa) v:riž Sem pa se odločila,da bom naslednji teden ponovno imela vodni dan, ker so mi zadnjič šle kilce tako fajn dol. Tehtala pa se bom komaj po vodnem dnevu.
|
|
|
|
RE: Mini bikini (55 dan)- Š 26.2.2007 13:12:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Jas sem danes pojedla za kosilo krompir in solato. Za večerjo še nevem, če bom krompir, mogoče samo solato z malo fižola. Ja kilogrami pa kar stojijo, no pa saj še imam dosti časa.
|
|
|
|
RE: Mini bikini (55 dan)- Š 26.2.2007 15:16:21
|
|
|
|
kepa*
|
Punce, meni pa motivacija kar nekaj peša. Čist sem na dnu. _Vem, da ne bi smela jamrat, a vseeno upam, da bom dobila kako spodbudo. KEr sem v bolniški, samo hodim do hladilnika in nekaj iščem. Katastrofa! Dajte me malo spodbudit!
|
|
RE: Mini bikini (55 dan)- Š 26.2.2007 16:10:06
|
|
|
|
darčica
|
Kepa?!?!??! Si še okoli računalnika???? Zdaj pa res ne obupat, pomisli mal na to, če se predaš, da bo potem znova lahko še težje.... Saj bomo.... Če si pa bolna je stvar res mal drugačna, ker rabš veliko vitaminov......... Ko sem jaz prejšnji teden ležala sem jedla skoraj samo sadje in zelenjavo, da sem dobila vitamine in energijo..........Pa so kilce šle vseeno dol, je pa res, da sladkega pa nisem, pa sendvičkov tudi ne.... kaj pa je vzrok bolniške, če lahko vprašam, da se pogovarjamo še kaj drugega??? JAz sem mela danes v službi pravo sr..... sam sem pa z veseljem šla, ker me ni bilo nekaj časa, pa se mi zdi, da so vsi opazil, da je nekaj kil manj, pa je dobra vzpodbuda... zdaj pa otroci kličejo, lep dan.........
|
|
|
| Stran: [1] |
porodlilipSte ob porodnih bolečinah tudi kaj kričale zraven?Ja, kar veliko (
18%)
Sem, samo ne preveč (
26%)
Ne, nisem (
47%)
Se ne spomnim:-) (
9%)
Število vseh glasov: 385Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!