Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mini bikini (53)vitamini 24.2.2007 24.2.2007 10:19:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se pa od vas poslavljam.Želim vam veliko energije za naprej.
|
|
|
|
RE: Mini bikini (53)vitamini 24.2.2007 24.2.2007 11:21:42
|
|
|
|
cmokec
|
Dalija, kaj? Saj si bilaena najbolj pridnih in tukaj aktivnih. A se te da še prepričati, da vgremo skupaj do cilja, al nima smisla? Jaz se bom vitaminčkala, pa pridno vitaminčkala,
|
|
RE: Mini bikini (53)vitamini 24.2.2007 24.2.2007 11:22:06
|
|
|
|
cmokec
|
Aja, jedla bom pa sadje in solate.
|
|
RE: Mini bikini (53)vitamini 24.2.2007 24.2.2007 15:20:17
|
|
|
|
sonjah
|
Mislim, da je treba vztrajati, Dalija! Če smo zdržale polovico , bomo pa še tadrugo, ne??! Ne obupaj, ker ti bo julija, ko bomo me v bikinkah , zihr žal! Jest mam danes zeljnato solato za kosilo in ananas ter melono za premagovanje lakote . Upam, da bo šlo...
|
|
|
|
RE: Mini bikini (53)vitamini 24.2.2007 24.2.2007 15:43:29
|
|
|
|
Anonimen
|
No punce ,da ne bo nesporazuma.Nisem prenehala z dieto,vztrajam naprej,ker nisem obupala.Poslovila sem se samo od Mini Bikink,ker se mi zdi brez smisla vsak dan nekaj pisati sem gor,ker vidim, da se ne vzpodbujamo ampak samo jamramo o grehih,ki jih delamo.Potem pa vidiš kako se greši,pa si misliš,če ona zakaj ne še jaz.To pa pelje na začetek,ker vem kako je, če začneš med dieto z velikimi grehi.Kmalu si spet na začetku.Do cilja imam še dosti za zgubiti,zato moram resno zagrabiti. Vam pa želim veliko uspehov pri dieti.
|
|
|
|
RE: Mini bikini (53)vitamini 24.2.2007 24.2.2007 16:05:00
|
|
|
|
cmokec
|
To ti dam pa čisto prav. Veliko uspeha.
|
|
RE: Mini bikini (53)vitamini 24.2.2007 24.2.2007 16:29:15
|
|
|
|
kepa*
|
Oprosti, Dalija, ta je pa bosa. Žal so pač povsod vzponi in padci in ta skupina naj bi bila prav zato, da se spodbujamo in da lahko tudi povemo, če smo grešile. In dobimo zagon za naprej. Sicer pa kakor želiš. Punce, ki smo ostale, ne obupat zaradi odhodov. Če se prav spomnim, je v vsaki skupini tako, da jih velika večina odneha. Enkrat mislim, da je bilo celo tako, da je prišla do konca le cukrček. Zato pa je bila njena zmaga toliko slajša. Kot bo naša. Pa čeprav kdaj grešimo, ker pač nismo roboti. a pomembno je, da smo začele z drugačnim načinom prehranjevanja in da kljub občasnim grehom vztrajamo. Sicer sem tudi sama razmišljala, da bi se nehala javljati, ker mi nikoli noben ne odgovori na vprašanja,ki jih postavljam, a se ne dam Sicer pa pokorno javljam, da sem danes grešila. Žal. Jutri bo bolje, vem.
|
|
RE: Mini bikini (53)vitamini 24.2.2007 24.2.2007 16:56:42
|
|
|
|
kepa*
|
Ok, Dalija, se opravičujem, če sem te užalila, čeprav moj namen ni bil tak. Želim ti sevedac veliko uspehov še naprej.
|
|
RE: Mini bikini (53)vitamini 24.2.2007 24.2.2007 18:09:24
|
|
|
|
sonjah
|
Mislim, da je današnji dan že toliko pri koncu, da bomo brez problema zdržale... Jutri pa- meni najljubši dan- mesooooo!!
|
|
|
|
RE: Mini bikini (53)vitamini 24.2.2007 24.2.2007 18:35:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Nevem kaj bo iz tele teme se mi zdi da bo vse propadlo. Nekatere samo grešijo, nekatere se sploh ne javijo. Dalija ima čisto prav. Kolikor vem je že bila na tej dieti in ve kako je to. Jas sem že tudi razmišljala, da bi prenehala se javljati, ker ni tule nobene vspodbude.
|
|
|
|
RE: Mini bikini (53)vitamini 24.2.2007 24.2.2007 19:27:23
|
|
|
|
trixi
|
Kaj bo in kaj ne bo iz te teme je čisto od nas odvisno. Jaz pogrešam edino to, da bi se več pogovarjale, ne da je vse skupi samo eno poročanje kaj je kdo jedu in kaj ne in kaj je grešil. In če kera greši, pač ni nujno da zato še druge, vsaka je sama sebe gospodar, to res ni izgovor, če je una bom pa še jaz ali pa kar pustim vse skupi. Ala pupe, dejmo no, se ne damo , gremo dalje
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?