Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Mini bikini (39) 10.02.2007-škrob 10.2.2007 8:05:05
Anonimen
Jutro Bikinke! Danes bo pri meni sprememba,ker grem jutri na RD,zato bom danes na vitaminih Enkrat pa tudi jaz lahko zamenjam,a ne? Tudi jutri ne bom pretiravala,bom pridna. Lep škrobni dan vam želim.
RE: Mini bikini (39) 10.02.2007-škrob 10.2.2007 8:56:49
Urška//
Ojla
Jaz sem pa prišla pod 60 kg JUHU
Pa tak sem jamrala včeraj
Danes pa gremo na 50 letnico , pa bom spet grešila , edino če bom tolko karakter da bom samo krompir al pa riž jedla dvomim no, te bom raje samo meseka, če bo šlo, jutri pa takoj sadni dan
RE: Mini bikini (39) 10.02.2007-škrob 10.2.2007 9:09:22
cmokec
Živjo.
Meni se tudi v dveh dneh pozna za -1kg.
Kaj bom jedla pa sploh ne vem, ker mi nič posebej ne paše. Zvečer se obeta še kršitev, ker gremo trije pari malo ven povalentinčkat. Se bom probala izognit skušnjavi in bom jedla kakšno solato brez prelivov.
RE: Mini bikini (39) 10.02.2007-škrob 10.2.2007 10:07:06
Anonimen
Pozdravček, evo meni tud kg gredo počasiiii dol tako, da napredek je . Danes sem za zajtrk popila samo kavo, za kosilo bo riž z zelenjavo, za večerjo pa pol manj.
RE: Mini bikini (39) 10.02.2007-škrob 10.2.2007 22:35:12
petarda
Čer
Tudi jaz sem še z vami, samo se bolj malo javljam, ker sem dobila službo....Zdaj pa mi povejte (no...al pa jutri ) kaj jeste ve v službi ....Jaz delam do 16. ure, tak da domov pridem okoli 17.ure....takrat lahko jem samo še večerjo ....
Ta teden sem se znašla in jedla zjutraj sadje, pa potem opoldne polnozrnato bombetko
Glede kg pa....-6 do zdaj...ampak OK...saj itak nisem pričakovala, da bom v mesecu in pol zgubila 15 kg