Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: MINI BIKINI (32) 03.02.2007- OH 3.2.2007 7:32:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Z;nesladkan češnjev kompot K:pica s čebulo V:nekaj sladkega voda,voda,voda
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI (32) 03.02.2007- OH 3.2.2007 8:06:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes bom Z: jabolko K: špagete z paradižnikovo omako, solato V: torta, katero bom sama spekla, ker ima sin RD in mi zelo paše, da imamo danes OH, pa še grešiti mi nebo treba.
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI (32) 03.02.2007- OH 3.2.2007 8:59:44
|
|
|
|
miška
|
Pozdravljene ! Še vedno sem z vami. Vodnega dneva sicer še nisem imela, ker sem z dieto začela šele 26.1. Sem pa imela v sredo sadno zelenjavni dan. zajtrk: banana kosilo: testenine z zelenjavno omako večerja: sladoled
|
|
RE: MINI BIKINI (32) 03.02.2007- OH 3.2.2007 11:02:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Še jaz se javljam. Zdajle sem pojedla jabolko, za kosilo bom blekce s sladkim zeljem, za večerjo pa štrudel.
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI (32) 03.02.2007- OH 3.2.2007 11:13:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravček še od mene: za zajtrk sem samo kavo popila, za kosilo bodo tesetenine z omako, za večerjo pa nekaj sladkega.
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI (32) 03.02.2007- OH 3.2.2007 15:30:12
|
|
|
|
miška
|
Splišni, ko si omenila štrudelj, se mi ga je tak zluštalo, da sem mamo prosila, da ga speče. Tako da namesto sladoleda bom raje en slasten kos štrudlja MNJAMI !
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Prihaja nova serija logopedskih LahkonočnicEvropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Vprašanje.
пеперутка16
Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?