|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mini bikini(37)8.2.2007vitamin
8.2.2007 8:59:27   
Anonimen
Danes jemo same vitamine brez grehov, če se bo dalo.
Upam, da nam bo uspelo, smo pač sedaj v tistem času, ko kile nekako stojijo in pred nami je še dovolj časa in ne smemo obupati in grešiti.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mini bikini(37)8.2.2007vitamin
8.2.2007 9:15:05   
Anonimen
user posted image
Vitamini,vitamini,vitamini
Voda,voda,voda

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2007 9:35:44   
Saša27
Meni se že kuha čežana, pa arašidi so pripravljeni, pa sadje, pa....   voda

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2007 10:13:37   
Saša27
No kje smo danes vitaminke, spet grešimouser posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.2.2007 12:03:55   
cmokec
Ne, nič ne grešimo user posted image . Hura, vitaminčki user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.2.2007 12:24:49   
kepa*
no, spet se javljam. Smo bili ta teden vse trije bolni in sem se bolj slabo držala diete. A zdaj sem spet z vami,.
Danes torej sadje.
Njamsi.user posted image

Letos pa bo!

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.2.2007 12:26:04   
kepa*
aja, bikinke, kdaj je drugi vodni dan, na kateri datum? Me zanima, ali bomo takrat slučajno ravno na dopustu?user posted image

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2007 14:05:57   
trixi
Ojla,

bi morale videt sceno pri nas...familija pri kosilu pastičo tati skuhou, mami pa kroži okoli in si kuha mineštro tako oprano zelenjavo. Ajaj, sem samo pol vilčke probala, pol sem pa jedla por v solati. A sem karakter al nisemuser posted image !No mineštra bo pol za kočerjo, pa kakšen čajček pa bo.Sem si kupla unega tanovega od 1001 cvet, ima tako lepo ime "Popoln dan".
Zdaj gremo pa ven, na en sprehodek, čau, čau

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.2.2007 14:17:25   
Anonimen
Pozdravček še od mene.
Sem po kosilu-pojedla sem malo zelenjavne juhce. Zaenkrat dobro kažeuser posted image

(odgovor članu trixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.2.2007 18:02:29   
Anonimen
user posted image Kaj je zdaj punce? Ste kaj lačne?user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
8.2.2007 18:36:23   
Saša27
Se moram malo pohvalitiuser posted image . Sem ravnokar prišla domov, sem bila na rojstnem dnevu. Miza je ponujala vse od narezkov, tatarskega bifteka, žemljic, na koncu še sladko,... Vse kar sem pojedla je dve žlici vložene solate, res sem bila pridnauser posted image , sedaj pa že jem korenčekuser posted image iz današnje juhice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.2.2007 18:43:41   
Anonimen
Ja lačne smo vsaj mene zagrabi mal lakota, sploh pa ker kar nekaj kuham in imamo obiske, skratka cel dan samo hrano gledam. Vendar se nedam, ker sem dobila voljo za hujšanje, sploh pa sedaj, ko lahko na sebe spravim hlače, ki jih prej sploh nisem. Pravijo če imaš voljo ti bo uspelo.
Punce napišite kaj, kako vam kaj uspeva ali ne uspeva, tudi če grešite, saj use vemo da ni lahko.
Zjutraj sem pojedla jabolko
Za kosilo sem naredla za sebe ohrovt
Po kosilu sem pekla štravbe in mi je kar zletelo v usta (samo en grižljaj)user posted image user posted image user posted image , probat sem mogla
Zdajle pa bom malo kompota

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
8.2.2007 19:04:47   
Julija08
Jaz sem tud danes ful pridna, sem jedla:

Z: jabolko
K: banano
V: kuham zel. juho

Dons sem bila ful zunaj in sem se zamotila, tako da ni problema. Edino sem popila 2 kavi z mlekom in mickeno sladkorja. user posted image  Ampak to si jaz ne štejem za greh.

Jutri pa mesek, jupi!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.2.2007 19:15:06   
Anonimen
Jaz sem tudi bila pridna. Zadnje čase sem na te vitaminske dneve še najbolj. Jedla pa sem dopoldne jabolko, potem za kosilo zelejavno juho in solato, pa zdaj za večerjo isto.

(odgovor članu Julija08)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
8.2.2007 19:30:31   
kepa*
No, jaz pa nisem  bila pridna.user posted image

Cel dan sem se lepo držala, zdaj zvečer se mij e pa utrgalo. Ne bom naštevala grehov.user posted image

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.2.2007 21:08:29   
cmokec
ZAjtrk je bila pomaranča. Za kosilo sem popila 1/2l jušne zelenjavne osnove. Je pasalo nekaj toplega. Pa tamalo sem skuhala zelenjavno juho in sem gostila s kuskusom. Moj greh je ene 5 zvrhanih žic te juhe. Nato sem za večerjo solato, ampak se nisem najedla in sem čez še eno banano. Je ful pasala, ker je bila že prezrela in je bila ful sladka. Tudi banani bi se lahko odpovedla, pa se nisem.

Pijem pa drugi liter čaja - ja sadnega in 2 kavi z mlekom.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?