Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mini Bikini(49)-20.2.07-vitamini 20.2.2007 7:10:59
|
|
|
|
zanika
|
Dobro jutro. Tukaj še ena Vitaminka, ki je celo noč prebedela in dežurala na WC školjki. Ne vem, če je trebušna gripa ali kakšen drug čudež. Imam vse težave trebušne gripe, le da ne bruham in da nimam vročine. Začelo se je v nedeljo. Včeraj sem še pogumno prišla v službo in tudi pogumno zdržala do konca službe. Res je, da sem bila več na WC-ju, kakor pa v pisarni, ampak naredila sem pa vse potrebno. Proti večeru pa se je začela huda mora, ki še vedno traja. Ne pomaga nobena prežganka, niti naribano jabolko, niti spasirana banana, da tabletk oglja ne omenim. Pravzaprav moram danes vprašati zdravnico, ali ima sploh smisel, da jem te tabletke, če nič ne pomagajo. Vitamini danes torej bodo samo v obliki naribanega jabolka in spasirane banane. Pa po nasvetu zdravnice se bom pregrešila - pojesti moram ogromno slanega peciva, krekerjev, bobi palčk, grisinijev... Pa saj je vseeno. Od včeraj me je kar 1,5 kg manj, kljub temu da sem pridno grešila.
|
|
|
|
RE: Mini Bikini(49)-20.2.07-vitamini 20.2.2007 7:51:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sadje in zelenjava
|
|
|
|
RE: Mini Bikini(49)-20.2.07-vitamini 20.2.2007 8:45:58
|
|
|
|
trixi
|
Ojla, če povem tako kot bi rekla moja tašča, bodo danes dolgi zobje - torej sadje in zelenjava. Aja, pa kaka lajt mineštrca in mogoče jabolčna čežana. To da meni občutek, da sem jedla, drugače je kr neki. Ja, pa kava, jaz te itak ne štejem kot greh ampak kot pogoj za preživetje. Ala, čau, gremo- ne, danes pa ne delat
|
|
|
|
RE: Mini Bikini(49)-20.2.07-vitamini 20.2.2007 9:06:44
|
|
|
|
Julija08
|
Ja vitaminčki........ Z: hruška M: jabolko K: solata M: jabolko V: še ne vem
|
|
|
|
RE: Mini Bikini(49)-20.2.07-vitamini 20.2.2007 9:34:37
|
|
|
|
Ivi33
|
Ojla, včeraj so bili pa pri nas vitamini. Samo ne vem, če spada sem avokado - sem si ga 1/4 v solato narezala, pa je bilo takoooooo dobro.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?