Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mini Bikini(46)17.2.07-beljakovine 17.2.2007 7:33:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro Z:sadje K:meso V:ribe
|
|
|
|
RE: Mini Bikini(46)17.2.07-beljakovine 17.2.2007 9:16:10
|
|
|
|
kepa*
|
Ojla! Uh, v čeraj sem fuuuul grešila. Prosim, skregajte me. motivacija mi je čist upadla. Zdaj bom poskušala biti bolj pridna, me pa do petka ne bo, ker gremo v Moravske toplice. Upam, da se mi bo uspelo držat diete. Uživajte.
|
|
RE: Mini Bikini(46)17.2.07-beljakovine 17.2.2007 15:00:12
|
|
|
|
trixi
|
Ojla, jaz sem sicer bolj za beloooooo ...sirček, jogurt , tako da danes: Z:kava, mleko, banana M:jabolko K:riba, radič M:kapučin V:nekaj mlečnega M:kapučin Kje ste vse? Pa ne da na pustnih krofih
|
|
|
|
RE: Mini Bikini(46)17.2.07-beljakovine 17.2.2007 15:10:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes je pa tuki gužva. A veselo papcamo al kaj?
|
|
|
|
RE: Mini Bikini(46)17.2.07-beljakovine 17.2.2007 15:46:45
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz nisem mogla prej tipkat, da nebi računalnika pomastila. Ja, jedla sem krof,oziroma dva krofa. Celo dopoldne sem se v mestu super držala, pa so vsi okoli mene jedli in se sladkali. Doma mi je pa po kosilu (dunajc in solata) popustila zavora in sem šla prav v trgovino, da jih kupim. In sem jih kupila, tudi preoblekla se nisem, ne rok umila. Skušnjava je bila prevelika, sedaj me pa vse tišči. Zdaj upam, da mi sitost dolgo drži in bom preživela brez večerje. Ja, najbrž.
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?