Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mini Bikini(38)-9.2.07-beljakovine 9.2.2007 6:40:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Z: jabolko K: ribe, solata V: pol kosila
|
|
|
|
RE: Mini Bikini(38)-9.2.07-beljakovine 9.2.2007 7:07:31
|
|
|
|
Saša27
|
Dobro jutro! Kako lepo je prebrati, da bomo kmalu na polovici . Moj jedilnik: Z: dve jagodi, ki sta mi ostali od včeraj M: dve pomaranči K: goveji golaž brez moke, solata V: polovico kosila Pa upam da tri litre vode, ker nisem včeraj spila niti 0,5l
|
|
|
|
RE: Mini Bikini(38)-9.2.07-beljakovine 9.2.2007 7:32:53
|
|
|
|
Julija08
|
Hoj, jaz imam pa danes: Z: jabolko K: neko meso & solato V: piščanec & solata Tudi jaz sem včeraj slabo pila, bom pa danes toliko več.
|
|
|
|
RE: Mini Bikini(38)-9.2.07-beljakovine 9.2.2007 8:50:13
|
|
|
|
Urška//
|
Joooj punce jaz pa tak nimam več volje, ta teden sem šla še eno kilco gor , pa sem samo v soboto grešila, ko smo šli na rojstni dan, sej še vztrajam no, ampak s tako muko da je jooooooooj no jaz danes kuham piščančje prsi z gobicami, pa voda voda Lp
|
|
RE: Mini Bikini(38)-9.2.07-beljakovine 9.2.2007 9:00:32
|
|
|
|
Julija08
|
Urška ne smeš odnehati, boš vidla da bo šlo. Saj jaz se tud velikokrat pregrešim, prejšnji teden sem šla kilco gor, zdaj mam pa spet kilco dol. Tako, da ne obupat. Bo že šlo, pa tud če bolj počasi. Če pa se kdaj pregrešiš sploh ne porajtaj, pa kak dan večerjo zmanjšaj. Uspelo nam bo!!!!!!! Saj jaz sem tud si postavila cilj 18 kg, ampak vidim, da tolk niti pod razno ne bo šlo. Tako, da zdaj imam -6 kg, pa če bo še -6 kg bom čisto zadovoljna. Potem pa začnem po Montignacu, pa bo do poletja ziher -18!
|
|
|
|
RE: Mini Bikini(38)-9.2.07-beljakovine 9.2.2007 9:16:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Urška ne smeš obupat. Tudi meni kdaj motivacija pade, pa pridem na ta forum pa jo spet dobim. Včeraj sem se tehtala iz firbca in imam od prejšnega tedna0,5 kg. Tako, da vidim da gre še zmeraj poooooooočasiii dol . Z:kava z mlekom K:piščanec+zelena solata V:pol manj
|
|
|
|
RE: Mini Bikini(38)-9.2.07-beljakovine 9.2.2007 12:05:13
|
|
|
|
trixi
|
Zakaj imam po vitaminskem dnevu 1 kilo več kot pa po OH dnevu????? Že vidim, da bi bilo boljše, da se ne vagam vsak dan, k pol sem sam žalostna.Sicer pa bom danes bolj na mlečnih beljakovinah, se pravi jogurt, sir, meni meso sploh ne gre. Punce, kdaj lahko jem puding? Delam tak domač,notri je mleko, moka polnozrnata, jajca in seveda malo sladkorja. Verjetno še najboljše na OH za sladico Ala, gremo delat....pa karkoli že to danes pomeni.... Aja, a ve kej telovadite?
|
|
|
|
RE: Mini Bikini(38)-9.2.07-beljakovine 9.2.2007 12:08:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Mater sem že lačna. Piščančji zrezki v sirovi omaki z dodatnim sirom po njih mi že kar plešejo pred očmi. Komaj čakam, da grem domov in jih naredim. Itak pa ne bom uspela dočakat, da se spečejo in bom že prej sir v usta basala. Zvečer pa bo kakšna jajčna omleta, najbrž tudi s sirom, pa malo jogurta zraven.
|
|
|
|
RE: Mini Bikini(38)-9.2.07-beljakovine 9.2.2007 12:19:23
|
|
|
|
cmokec
|
Tudi pri nas bo danes piščanec. Se mi ga splača pečt, ker imam še starše na kosilu. Še pol ure, pa bo. Za večerjo bo pa piščanec.
|
|
RE: Mini Bikini(38)-9.2.07-beljakovine 9.2.2007 12:25:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Pečenko sem že zmazala.Mljack.Prvič po tolikih dneh sem danes zraven pojedla kos kruha. Popoldne pa mal telovadbe.
|
|
|
|
RE: Mini Bikini(38)-9.2.07-beljakovine 9.2.2007 13:31:46
|
|
|
|
Saša27
|
Jaz sem pa danes tako lačna, se moram sama sebe prepričevati, da ne grem na avtomat po kakšno čokoladico, bi me bilo treba mal Kosila še nisem imela, ker sem v službi, tako, da moram zdržati še urco pa pol, pa bo. Za malico sem si prinesla v službo dve bolj mini pomaranči, pol pa je še ena bila čist suha, naprej pa lahk same sklepate.
|
|
|
|
RE: Mini Bikini(38)-9.2.07-beljakovine 9.2.2007 14:15:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, Tanya, se ne sme načeloma. Ampak jaz tokrat nisem prav ne vem kako prekleto načelna. Sem pa lačna že kot volk.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?