Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mineralni puder v prahu 14.10.2008 11:49:33
|
|
|
|
smigli
|
Predkratkim sem ga imela namen kupiti, pa mi ga je sama prodajalka odsvetovala, z razlago da ni preveč dober za daljšo uporabo, ker maši pore.
|
|
|
|
RE: Mineralni puder v prahu 14.10.2008 17:55:52
|
|
|
|
ery
|
Jaz sem tudi kupovala puder, hotela mineralnega.. prodajalka odsvetovala... pa itak ni za suho kožo in ne prekrije dovolj. Sem pa na PL.. brala za puder Dior in končno sem ga kupila.. enkraten je. še nikoli isem bila z nobenim pudrom tko zadovoljna kot s tem.... SEm kar bolj samozavestna
|
RE: Mineralni puder v prahu 23.4.2010 11:28:04
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Ery, kateri puder od Diorja si pa potem kupila. JAz sem namreč danes hotela po mineralni puder, pa po teh postih nisem prepričana, da je to zame, imam namreč zelo suho kožo z nič kaj dosti nepravilnosti. Puder uporabljam, da se matiram (t predel) in da jo malo obarvam (sem bolj blede sorte)... ali je ta CD puder tekoči ali v prahu? Pa cena...
|
|
RE: Mineralni puder v prahu 23.4.2010 11:30:39
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Ery, ker je tema stara sem ti poslala ZS.
|
|
RE: Mineralni puder v prahu 28.4.2010 11:03:51
|
|
|
|
urška84
|
To, da mineralni puder ni za suho kožo sploh ne drži. Če je mineralni puder pravi, t.j. da res vsebuje prave sestavine in še UV zaščito za povrhu in če predhodno na kožo naneset_e primerno kremo, ni nobenega problema. Sama imam suha lica, pa mi povsem odgovarja in ga uporabljam že dolgo časa. Edino, česar se je treba priučit (v dveh nanosih ziher že) je nanašanje pudra, imeti pa morate tudi primeren, širok in mehak čopič. Mineralni puder je definitivno boljši od tekočega, vsaj meni veliko bolj odgovarja. To, da pa maši pore pa tudi ne bo popolnoma držalo. Če ste nagnjene k mašenju por zaradi titanijevega dioksida (UV zaščite), ki jo vsebuje mineralni puder, se to zna zgoditi, vendar ni nujno. Jaz sem zelo nagnjena k mašenju por, pa se mi zaradi pudra ne mašijo.
< Sporočilo je popravil urška84 -- 28.4.2010 11:04:36 >
|
|
RE: Mineralni puder v prahu 28.4.2010 11:22:07
|
|
|
|
zmajaz
|
Meni ful odgovarja mineralni puder od Everyday Minerals: povsem preprost za nanašanje (tudi za popolne začetnice), ne maši mi por in ne masti mi kože - ga je pa treba naročiti iz USA.
|
|
RE: Mineralni puder v prahu 29.4.2010 10:04:24
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
super za tele odgovore...če bo še kako mnenje padlo, bom tudi z veseljem prebrala...jaz sem si namreč kupila mp od Essence- je poceni in sem si rekla za probo...ampak je obup-vse nepravilnosti mi 1000x bolj poudari kot navadni puder...zdaj sem si kupila nek navadni puder s certifikatom BDIH...ampak še vedno upam, da bom našla kaj boljšega
|
|
RE: Mineralni puder v prahu 29.4.2010 16:00:11
|
|
|
|
urška84
|
Hm...od Essence je za tak denar zelo dober. S čim in kako pa nanašaš? Ker problem ponavadi ni v pudru (če je ta dober), temveč v tehniki nanašanja.
|
|
RE: Mineralni puder v prahu 30.4.2010 15:22:50
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
nanašam s čopičem- ne vem- ali je kaka posebna tehnika...če je, bi prosila za nasvet.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?