Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Miklavž, Božiček in Dedek mraz 18.11.2005 8:52:42
|
|
|
|
darjatimci
|
Jutro, za Miklavža suho sadje,kako mandarino in sladkarije,za Dedka mraza in Božička pa nekako združimo,tamavček dobi pri meni v služdi tudi darilo v glavnem so to kakšne igrače,plišaste živali odvisno od starosti otroka.
|
|
|
|
RE: Miklavž, Božiček in Dedek mraz 18.11.2005 9:31:38
|
|
|
|
urbancek
|
Za Miklavža bo letos bolj malo, sladkarije, za večje mobi kartice, za manjšega kakšna knjigica ali didaktična igrača, za ta mickanega pa še ne vem, mogoče kakšne nogavičke, sicer pa imam še bon za v Sončka, ki sem ga dobila ob rojstvu od občine (so bili radodarni), tako da se bo že kaj našlo. Ta večji pa sta dobili za rojstni dan, ki sta ga imeli prejšnji teden večji darili (ena kitaro, druga pa mobilca), tako da bo sedaj bolj skromno. Za odrasle pa letos ne bo nič pretresljivega, kakšna malenkost, ravno za pozornost. Lp
|
|
|
|
RE: Miklavž, Božiček in Dedek mraz 18.11.2005 10:13:07
|
|
|
|
Maxica
|
Oj, jaz sem mu lani, ko je bil približno take starosti kot je Neja, oz.Miklavž mu je, no, , prinesel ene dve knjigici (ki sta sicer pozneje prišli v uporabo-Moj prvi Božič in Kratko sveto pismo za najmlajše), potem ene take plišaste copatke, pa še plenice in čistilne robčke, tekoče milo in podobne stvari, ki jih nujno rabi-tako da potem mamici ni bilo treba kupovati . Sicer pa-ne vem, če Neja že ima to-se je pri nas resnično obnesel tisti most z visečimi igračkami.
|
|
RE: Miklavž, Božiček in Dedek mraz 18.11.2005 16:07:43
|
|
|
|
alisia
|
Naša je stara 6 mesecev in bo dobila ropotuljco , pa verjetno še kasnga pliška. Lp
|
|
|
|
RE: Miklavž, Božiček in Dedek mraz 20.11.2005 6:26:03
|
|
|
|
tina104
|
Jaz sem vedno za svojega nečaka za Miklavža kupila kake sladkarije, za Božička pa kaj večjega. Zdaj ko imam svojega , pa mislim, da sladkarije niso dobra ideja (no, moj še tako ne je tega, ampak ko bo, ne bo dobil od mene sladkarij, ker jih bo tako dobil od drugih preveč). Res mogoče kaka ropotuljica za Miklavža, za Božička pa kaka oblačila ali pa tudi kaka igrača, Dedka mraza pri nas ni, je že Božiček dovolj.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?