|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Miklavž, Božiček in Dedek Mraz sprašujejo
14.11.2009 21:20:40   
kapitan jan
Sem danes po trgovinah iskala ideje za darila. Nekaj so trije možje že nakupili za nas, vsega pa še ne. Sem iskala tudi snežni bob, a žal neuspešno. ali je res prekmalu? Na kaj moram biti pozorna, kakšen je dober? Prosim za pomoč.

Dobra ideja: V Creatini imajo tepih 140x200 cm s cestami, policijsko postajo, letališčem, parkiriščem za avtobus, gasilsko postajo,..Veliko detajlov, ki otroka zelo zamotijo, svoja vozila pa mora pravilno postaviti. Tepih bo nekaj časa v dnevni sobi, potem ga bom za nekaj časa pospravila za kavč, pa spet enkrat postavila. Se je Božiček spomnil za to darilo, ali ni faca????

Dedek Mraz se mi je danes malce potožil, da je punčka Roxanne tako draga. Mogoče bo pa kje v akciji. Če ve katera, kje je najcenejša, naj prosim sporoči. Ampak nič zato, moja punca je bila celo leto takoooo zelo pridna, zasluži si darilo, ki si ga želi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Miklavž, Božiček in Dedek Mraz sprašujejo
14.11.2009 21:57:58   
ursi
Tudi jaz nameravam kupiti enega takih tepihov za miklavža. Ali mi lahko poveš, koliko tam stane. Hvala.

Kje drugje pa še prodajajo take tepihe?

(odgovor članu kapitan jan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2009 22:30:53   
Ribica **
V Ikei imajo prav fajnega za 10€.

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/20101871 

Manjsega (samo pena) imajo pa tudi v Müllerju, sicer pa v vsaki Lesnini in podobnih trgovinah.

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2009 22:44:40   
ursi
Hvala Ribica!

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2009 8:43:05   
luan
.
IZVIRNO SPOROČILO: kapitan jan

Dobra ideja: V Creatini imajo tepih 140x200 cm s cestami, policijsko postajo, letališčem, parkiriščem za avtobus, gasilsko postajo,..Veliko detajlov, ki otroka zelo zamotijo, svoja vozila pa mora pravilno postaviti. Tepih bo nekaj časa v dnevni sobi, potem ga bom za nekaj časa pospravila za kavč, pa spet enkrat postavila. Se je Božiček spomnil za to darilo, ali ni faca????

Jaz sem pa tak tepih kupila kar v eni trgovini kjer prodajajo tople pode, pa itisone, pa tepihe....So mi ga sami odrezali v dimenziji katero sem hotela in zarobili.Sem pa v treh letih kupila dva taka tepiha, mi je prvega naš muc čist spraskal mu je ful odgovarjal za kremplje brusituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2009 21:26:11   
Ribica **
luan, od mojega macek to tudi kar naprej pocne na tem ikeinem - ima prepoved vstopa v sobo user posted image

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2009 8:59:24   
kapitan jan
Stane 35 EUR. Mi je res ful všeč, ker je veliko detajlov. Tudi mi smo pregledali vso ponudbo, tudi tepih, ki ti ga odrežejo na želeno dimenzijo, vendar se mi je ta zdel najbolj zanimiv.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.11.2009 20:50:58   
andreja5a
V spletni trgovini www.tady.si imajo posebna miklavževa darila presenečenje. To naj bi bila neka novost in baje se zelo dobro prodajajo.

Neposredna povezava do sporočila: 8
30.11.2009 8:54:40   
soncek3
IZVIRNO SPOROČILO: ursi

Tudi jaz nameravam kupiti enega takih tepihov za miklavža. Ali mi lahko poveš, koliko tam stane. Hvala.

Kje drugje pa še prodajajo take tepihe?

Mi smo kupili v Mercator pohištvu, ampak ni tepih, ampak taka pena kot podloga. Tepiha nisem hotela zaradi prahu, da se ne nabira, ta se pa čist enostavno obriše z mokro krpo. Pa še prijetno toplo je, ko si gor. Mere so okrog 2mx1,5m, cena je bila pa 20 €. Motiv so pa ene živali na plaži gor. Naša punčka je kar rada gor in ga priporočam, sploh zaradi čiščenja.

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

načrtovanje nosečnosti
ksenci

ali ste nosečnost načrtovali?

se je zgodilo nenačrtovano (16%)

sva želela, vendar še ne tako hitro (10%)

pustila sva se presenetit, ko bo, bo (19%)

načrtno zanosila (55%)

Število vseh glasov: 293

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!