|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Migrena, slabost, bruhanje....
25.2.2005 8:59:16   
Šoni
Punce najprej vas prav lepo pozdravljam na ta snežni dan:).

Vas redno spremljam in sem že bila enkrat na tem forumu, vendar sem se na žalost:(( vrnila nazaj na forum zanositev, ovulacija. Sem v 15t 5/7 in imam res zelo hud problem, zato, če ima katera kakšne izkušnje ali ve kako bi se dalo pomagati prosim, svetujte mi. Že pred nosečnostjo so me namreč napadale migrene, ki so se stopnjevale z bruhanjem čez cel dan, sedaj so te še hujše:( in se včasih skoraj ne da zdržati. Tablet ne smem, pa saj mi tudi ne pomagajo kaj dosti. Poskusila sem že z manualno terapijo, sedaj grem k bioenergetiku, ampak me tako zelo skrbi da ne bo nič bolje.. Punce kaj mi svetujete?:zmeden: Sem namreč v 9nebesa, ampak me skrbi, da tudi za mojo bebico to ni ravno dobro. Sem bila pa tudi v bolnici zaradi dehidracije.

Prosim vas, če ima katera kakeršenkoli nasvet, mi ga prosim zaupajte. Zelo vam bom hvaležna.

Uživajte s svojimi trebuščki v današnji snežni idili.

Lp, Šoni:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.2.2005 9:21:48   
Meceno
Sama teh težav nikoli nisem imela , jih pa ima od brata žena in ima sedaj dva otročka , žal pa ona tudi ni nič naredila ,je samo ležala drugi smo ji kuhali , v glavnem stegli .
Tako je bilo kakšen teden potem pa kot da ni nič bilo , če pa je zopet slutla spremembe je šla takoj počivat in res ni nič delala kot ležala ( nič televizije , branja , vglavnem hudo )
Glede dihidracije je fino da imaš plastenko vode nameščeno vsepovsod (v avtu , torbici , v spalnici ), njej je pomagalo , se je spomnila in naredila vsaj požirek ;)
Drži se , pomagati si moraš kolikor se da sama , poskusi tudi čim manj razmišlat o tem kako bo z bebo ,..., poslušaj glasbo ki te bo sprostila , večkrat se tuširaj , ......sej ti nisem nič pomagala , vem .:zmeden:

Lp:nosecka:

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2005 9:22:54   
pi
Jaz imam isti problem kot ti. Moje migrene so neznosne. Čeprav sem noseča mi je zdravnik svetoval, da naj raje vzamem tableto ( Relpax - meni edino ta tableta pomaga ), kot pa da se mučim. Rekel je da tableta manj škodi otroku kot pa moje slabo počutje.
Upam, da sem ti kaj pomagala.

Lp

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2005 9:24:18   
pi
Ja še to. Če čutiš da boš imela migreno, vzemi tableto takoj na začetku, ko te še ne boli zelo glava, ker je kasneje manj možnosti da tableta prime.

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2005 9:33:32   
Šoni
Meceno in Pi potem pravita da nic drugega kot pocitek, sem pa ze upala, da pa je kaj kar bi pomagalo..

Pi, tudi meni so predpisali zdravila, vendar ne tablete ampak svečke Ketonal in antiemetik - svečke Torecan. Ketonala še nisem vzela, razen v bolnici sem dobila injekcijo, da mi je glavobol popustil. Svečko Torecan pa redno vzamem kadar začnem bruhat, saj drugače se mi ne ustavi. Se pravi bo treba kar potrpeti, uf:(.

Obema hvala, bom pa kaj poročala kako bo pri bioenergetiku, grem drugi teden.

Lp

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2005 9:39:16   
pi
Nevem če je pametno da noseča hodiš k bioenergetiku.
Si se pozanimala glede tega ?
Ko ne boš več noseča, pa enim pomaga tudi akopunktura.

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2005 9:47:38   
Šoni
Ja Pi sem se pozanimala.. Pravijo, da nima kaj škoditi. Sicer pa samo z rokami malo maha??:zmeden: Mož pravi, da pomaga če verjameš, tako da moram biti resna in vsaj poskusiti in šele nato bom lahko rekla da je ali pa ni uspešna tehnika.

Ja vem za akopunkturo, samo ne poznam nobenega, ki bi se s tem ukvarjal, sem ze iskala po netu, pa nič..

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2005 11:37:25   
bikica30
Zdravo!
Tudi jaz sem imela pred nosečnostjo take probleme, sedaj pa k sreči le enkrat, trajalo je dva dni skupaj, oba dneva sem pojedla po tri lekadole, pa nič (no, saj od samega paracetamola tudi nisem kaj dosti pričakovala).
Potem sem izvedela za čudežni recept: črna kava + stisnjena limona = ogabno, ampak migrena je odšla kot bi jo odrezal. :bravo:
Ko se me je čez kakšne 14 dni spet hotela lotiti, sem jo že v štartu zatrla s tem receptom.
Poskusi!!! Če spraviš dol, si zmešaj kavo in limono, drugače pač en požirek kave, en limone...

Držim pesti zate. :rozica:

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2005 12:12:36   
Petra P.
Žal ne vem nič pomagat. Moje slabosti so bile drugačne, pa sem tudi lahko samo ležala cele dni. Ampak želim ti, da se čimprej začneš počutit bolje in lepo nosečnost, predvsem pa zdravo štručko.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.2.2005 12:21:48   
Šoni
Petra P. hvala za lepe želje.:)

Bikica30, da proti glavobolu deluje kava z limono sem že slišala, nisem si pa mislila, da prežene tudi migreno. Bom pa poskusila, čeprav mi kava sedaj prav smrdi.:kava:

Lp, Šoni:muca:

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.2.2005 19:32:36   
špelin@
Uf, poznam migrene :(

Bala sem se vzeti tableto (Lekadol mi ne prime), zato sem kar nekaj večdnevnih napadov prebila v hudih mukah :(:(

Potem je bilo enkrat tako hudo, da sem izgubljala zavest, rila z glavo po postelji, trpela kot žival - in me je dragi odpeljal direkt k bioenergetiku, h kateremu sem že hodila pred nosečnostjo, ampak še nikoli sredi napada.

Če pomislim za nazaj, imam kar solze v očeh, ker bolje ne bi mogla storiti. Po prihodu od bioenergetika sem v trenutku za pol ure zaspala. In se zbudila s tako čisto glavo, da sem mislila, da sanjam :bravo:

Od takrat je že kar nekaj časa in moram se pohvaliti, da so migrenski napadi, ki sem jih imela 2 - 4x mesečno, ponehali :bravo::bravo:

Srčno upam, da bo tudi tebi bolj :miska::miska::miska:

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.2.2005 20:06:55   
Šoni
Špelin@, te popolnoma razumem, ker je meni tudi včasih tako hudo med napadi, da bi si najraje raztreščila glavo, če bi kaj pomagalo.

V torek grem k bioenergetiku:bravo: in ker praviš, da je tebi pomagalo, upam da bo tudi meni. Res si mi vlila upanje:), hvala ti. Me pa zanima še to, če si bila tudi ti noseča9nebesa, ko si obiskala bioenergetika? Upam, da pikici ta energija res ne more škodovati.

ja s čokolado je pa tako, da meni prej povzroča glavobol kot da ga prepreči, se pa že ukvarjam tudi z jogo za nosečnice in pridno diham..

Lp:miska:

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.2.2005 22:31:34   
špelin@
Ja, bila sem nekje 17 tednov noseča. Kepici nikakor ni nič škodilo, kvečjemu koristilo, ker imam (imava :bravo:) zdaj mir pred migrenami :):bravo:

Kar se čokolade tiče, imaš pa prav: je eden izmed dejavnikov, ki spodbujajo migreno... :(

Upam, da boš tudi ti tako zelo zadovoljna, kot sem jaz ;)

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.2.2005 11:13:04   
pi
Če bioenergetik tako pomaga se bom tudi jaz odpravila k njmeu saj so ti glavoboli neznosni. Mene tako boli glava, da bruham.

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?