dolenjka
|
Joj punce, tako sem srečna, vesela, presenečena, zmedena, objokana....in še kaj bi lahko naštela! V soboto je bil dan "D" in ker nisem zdaržala, sem popoldan naredila 1. BC mini! Ker v drugo črtico nisem bila čisto sigurna, sem še mojega poklicala, da naj preveri (sploh ni vedel da delam test) in ga vprašala koliko črtic vidi in on meni odgovori: 3! In pol jok, smeh, solze, skakanje, pulz pa 200! No, popoldan sva šla še CB kupit in se odločila, da v nedeljo (včeraj) narediva še en test z jutranjim urinom. Zaspala sva šele okoli 3h zjutraj, ob 6h sem se že zbudila in potem komaj malo zadremala do 7h, ob pol osmih nisem več zdržala in sva šla v kopalnico. Najprej sva zdemolirala še drugi BC mini, ki je pokazal zopet rahlo črtico in nato sva žrtvovala še CB, ki je pokazal rahel +! In zdej še vedno ne dojemava da bova po dvah letih in enem mesecu končno ati in mami! Zgodilo se je ravno zdaj, ko sva za september dobila datum za ICSI! Po izračunu na RR bomo pestovali 17.2! Lep pozdrav od