|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mi smo sicer brez biološkega orožja...
10.8.2005 10:30:29   
Grascakinja
Me pa moja pikica zelo rada preseneti na previjalni mizi...

Zadnja potegavščina: slečem plenico (sveže izdatno pokakana :bravo: ), jo očistim in pustim malo, da telovadi nagica, potem jo lepo namažem s kremico in glej, hop cefizelj,
pokaka se na previjalno, cel kup... pobira me od smeha :)-, medtem ko ponavljam vajo čisčenja, puščanja nagice in mazanja. Vzamem v roke plenico... in tudi pikica ponovi vajo.... kje je vzela ves ta kakec, ne vem.. no potem sem še 10 minut čakala, za vsak slučaj... :)-

Prejšnjič pa je uspela spustit svoje orožje ravno, ko sem ji držala nogice v zrak in ji umivala ritko. Kdo bi si mislil, da če dvigneš rampo, otroški kakec nese čez pol spalnice in mimogrede umaže mamo, posteljo in tla :zmeden:

Veliko veselje je tudi kakanje v brisčo, potem ko smo se skopali...;)

SKRATKA, SAMO V PLENICE NE! Je zelo šparovna...

Kako pa kaj pri vas???
Neposredna povezava do sporočila: 1
10.8.2005 10:39:40   
Rabarbara
Tako daleč ravno ni neslo, je bilo pa blizu tega, da gre vse po meni... pa sem se uspela odmakniti...:)-
Tudi pri nas je velikokrat tako, da smo že namazani s kremco, potem pa spustimo še malo, največkrat pa polulamo tako, da gre vse do majčke...

LP

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2005 10:51:29   
Anonimen
Potem pa ni naš edini lump! Po novem mi vsak dan to naredi...pa še polula pol sobe (takšen krožni curek naredi, kot bi hotel zalivat travo) :) Pa sem previdna, tudi pleničko mu vržem čez raketo, ampak vedno najde nek način, da se heca z mano :)

Neposredna povezava do sporočila: 3
10.8.2005 11:11:17   
sky
Mi smo na istem! Naša mala ima vedno polulano in pokakano plenico(tako da šparovna ni ravno, ker jo previjam na 3-4 ure)), vedno se polula, ko je odvita, v 95% primerov pa se vsaj 1x še pokaka zraven:)-.
Imam pa problem, da se začne dreti, ko da bi ji kožo odiral, ko jo začnem nazaj povijat v vse tiste plenice (imamo široko povijanje):(. Tu pa je taka kriza, da nas bodo sosedje prijavili na socialo!
LP,Saša

Neposredna povezava do sporočila: 4
10.8.2005 11:30:39   
rainbow
haha, mi imamo še zdaj dokaz na steni - je poleg previjalna.
saj potem se to umiri

lp:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
10.8.2005 12:25:21   
b.j.n.
pri nas imamo pa cele seanse srackanja, ki lahko trajajo tudi po dve uri in vec. zadnic sem v eni uri zamenjala 8 plenic in tale nas otrok nic ne spara in se pokaka ravno v tistem hipu, ko mu dam gor novo plenicko. pa kako zadovoljen obrazek ima, ko ga spet umivam.

Fajn, ni kej

Neposredna povezava do sporočila: 6
10.8.2005 17:52:27   
Naja31
Ja, pri nas je tudi enkrat letelo cez pol sobe. Se dobro da je previjalna tako obrnjena, drugace bi morala se najino posteljo preoblacit. :)-

Neposredna povezava do sporočila: 7
10.8.2005 18:56:27   
Anonimen
:bravo:
Pri nas je mami prvakinja o previjanju...povprečno tri plenice pokurim preden ena ostane sveža na riti :)-
S tem, da jasno, moja majca med prsmi, tla in previjalka čist "prestreljena" :)- :)-

Je moj :love: pogruntal, da mal nogice pokrčiš (še ko je :duda: v stari plenici - odpeti. Pa se pokaka...poprdka pa polula...tko jo pusti mal na luftu, pa bo takoj nardila tasvoje...samo moraš pa res tastaro plenico gor pustit :bravo:

Pa sej veš, kako pravjo...veilk drekca...velik dnarja :)-

Neposredna povezava do sporočila: 8
11.8.2005 19:41:29   
Janika
Ha, ha pri nas je nekaj podobnega.

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?