Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mi se spet zbujamo x-krat na noč 7.12.2005 9:34:02
|
|
|
|
Bejba
|
Od kar smo imeli norice, se spet zbujamo ne vem kolikokrat na noč. Hoče za pit, včasih tudi dudo, potem zaspi nazaj. Okoli 5.30 pa včasih začne ful jokati, noče dude, ne flaške, se dviguje, čeprav se mu vidi da bi še spal. Pol pa včasih rata ga nazaj "potlačit", včasih pa je prava histerija (kot npr. danes). Sicer je res, da nam rasteta dva zobka (obe dvojki zgoraj), ampak pri zobkih do sedaj nismo imeli posebnih težav. Res ne vem več kaj naj , pa tako lepo smo že spali. LP; Bejba
|
|
RE: Mi se spet zbujamo x-krat na noč 7.12.2005 10:04:05
|
|
|
|
Moica
|
Mi smo na istem Je že pančkal v svoji posteljci celo noč ... potem pa je pred enim mesecem zbolel in od takrat spi samo še pri nama in se zbuja cele noči ... danes je nepretrgoma jokal od petih zjutraj, zbujal in stokal pa je celo noč. Pa je ravnokar prebolel virozo ... Pa sta obe dvojki zgoraj pravkar zunaj, moogoče pa sta zdaj na pohodu še taspodnji dvojkici Jaz tudi ne vem več, kaj naj ...
|
|
|
|
RE: Mi se spet zbujamo x-krat na noč 8.12.2005 12:55:40
|
|
|
|
žiža
|
Bejba midve imava že od septembra cele cirkuse ponoči. Včasih tud na 10minut vstajam. Pa dudo, pa čaj, pa.... dokler ne dobi mleka in frišne plenice potem je pa mir Groza sploh ne vem kako naj jo odvadim. V bistvu ne vem kako se je sploh tega navadila, ker mi je od tretjega meseca naprej spala celo noč brez dojenja, čaja.... Zdej pa kr neki. Ne vem res ti ne znam svetovati Upava lahko le na to da čim prej mine. Joj pa sploh nisem vedela, da je bil mali tako zelo bolan. A si ti že imela norice, so kr nevarne za nosečnice a ne? lp žiža
|
|
|
|
RE: Mi se spet zbujamo x-krat na noč 8.12.2005 13:05:30
|
|
|
|
Emm
|
Moj je tudi tko začel po virozi,ki je dolgo trajala in sedaj več noče spati v svoji posteljici ampak stiktno zraven naju.Moj mi je že rekel naj ga začnem odvajati od tega ampak kako naj saj noče na noč je 50x vstal in se jokal na koncu pa le obupam in ga dam zraven naju.Ima pa že 8 zobekov pri 10 mesecih in naju zobeki niso matrali.No 1 je bil mali problem ampak mi je mamica rekla da naj mu dlesni malo z jabolčnim kisom namažem in bo ok.Tako sem tudi naredile in dlesni so otrnele in mu dale mir sedaj jih je že 8 zunaj na tak način.Bil je to mali mačiji kašelj za naju.
|
|
|
|
RE: Mi se spet zbujamo x-krat na noč 13.12.2005 11:49:35
|
|
|
|
Bejba
|
Vidim, da le nisem edina. Čeprav je bilo stanje danes ponoči po dolgem času dokaj sprejemljivo. Upam, da bo sedaj vsako noč bolje . Ne smem pa ga preveč hvaliti, saj veste kako je s tem . Ja, Žiža jaz sem na srečo že imela norice, če ne res ne vem kako bi tole izgledalo, ko bi se ga mogla izogibati. Smo pa hvala bogu ven iz tega, le še nekaj hrastic na glavi imamo. LP; Bejba
|
|
RE: Mi se spet zbujamo x-krat na noč 14.12.2005 20:18:21
|
|
|
|
HuAnita
|
Bejba, dobroošla nazaj v klub neprespanih mamic Saj ne, da ti privoščim, sem te pa vesela. Dolgo te nisem zasledila na forumu. Me tudi še veno ne spimo, kakšno noč spi tudi 8 ur v kosu, včasih pa budnice na dve uri ali še manj. Ponoči se ne dojiva več, ampak ni nič boljše. Je pa zdajle ful bogica, ima 5. dan drisko, jesti in piti pa noče. Že imava napotnico za bolnico, samo še odlašam in upam, da se ji izboljša.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......