|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mi se gremo "pokazat" v porodnišnic...
8.10.2004 11:56:01   
Aly
Pozdravljene,

Niki sem ravno prebrala tvoj post in sem povzela tvoje besede :)- .

Namreč čez kakšno urco se počasi odpravimo..., naročeni smo ob 15. uri, in ......... morda bo samo pregled in pridemo v enem kosu domov :nosecka:, ali pa tudi ne .......9nebesa:duda::modri::duda:9nebesa :sloncek::sloncek::sloncek:. Vsekakor bo zadnjo besedo izrekel naš :duda:.....

Še do včeraj večer so me zbadali krči, sramne in medenične kosti so me bolele kot :hudicek:..... danes pa se je sumljivo vse umirilo :zmeden2:

Poročilo vsekakor sledi..;)

Lep dan vsem :rozica::rozica::rozica: Aly
Neposredna povezava do sporočila: 1
8.10.2004 13:11:12   
Erdbeere
Čakam kaj bo.........

(odgovor članu Aly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2004 13:55:56   
ninca
:sloncek::sloncek::sloncek:

upam da :nosecka: in :duda: čimprej prideta; zdrava in :love: srečna, v 9nebesa, domov!!!

poročilo pa obvezno ;)

(odgovor članu Aly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.10.2004 14:44:26   
niki5
držim pesti in navijam zate :bravo:

če ne bo danes bova pa še malo tole nosečko uporabljali :nosecka: to je pa tudi nekaj ;)

(odgovor članu Aly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.10.2004 19:52:56   
*
OOOO..tebe sem pogrešala..in napačno napisala nick name..saj sem vedela.

Aly a ti še kar hodiš okrogla naokoli?
Zakaj nočeš še roditi..heheheh!:)-

(odgovor članu Aly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2004 19:56:42   
Aly
Tako, smo že doma - še vedno kot :nosecka::nosecka::nosecka: .

Kaj hočemo, naš otroček se je očitno odločil, da bo ostal še v trebuščku, verjetno tudi zaradi bližajočih se ohladitev :) .

MV kljub vsem popadkom in bolečinam še vedno zaprt, popadki prav tako dobro vidni na CTG, posteljica v redu, pretoki tudi, plodovnice dovolj......in baje bo naš :duda: zelo velik :sloncek: ... morda pa zato potrebuje toliko predpriprav :)-:)-:)- . Ja, kaj hočemo, iz tako idealnih pogojev pa ja ne bomo pritiskali na našega bebeka :love: ..... Bomo v dobro njega pač prestajali te bolečine še naprej.... dokler ne bo čas.....

V ponedeljek zjutraj pa ponovno na pregled ...... mogoče bo pa takrat 9nebesa

LP Aly

(odgovor članu Aly)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?