Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mi prosim pomagate pri govoru.... 9.7.2012 12:42:51
|
|
|
|
mojamura
|
iskreno sožalje najprej... govor lahko začneš nekako v tem stilu: Na lep poletni dan, leta 1930 se je kot drugo otrok rodila Marija v skromno kmečko družino....nato opišeš malce njeno življenje: - šolanje - zaposlitev - poroka otroci koliko vnukov in pravnukov ima... na koncu jo pa opišeš s svojimi besedami, kakšna je bila po karakterju ipd. v govor na začetek ali na konec lahko vključiš tudi krajši verz... ponavadi je ena A4 stran čisto zadosti
< Sporočilo je popravil mojamura -- 9.7.2012 12:43:57 >
|
|
|
|
RE: Mi prosim pomagate pri govoru.... 9.7.2012 13:15:38
|
|
|
|
SMT3
|
Hvala mojamura. Sem potem nekaj zvečer sestavila,napisala sem tisto kar je v bolečini prišlo iz mene Nisem pa omenila rojstnega datuma ja,to bom dodala.Pa začetek mi je všeč,ker je v bistvu tako tudi bilo.Sem pa spisala krajšega,ker nisem tako močna,da bi šlo to dolgo.Že ko sem ga pisala,sem jokala zraven....
|
|
|
|
RE: Mi prosim pomagate pri govoru.... 9.7.2012 13:38:22
|
|
|
|
mojamura
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2012 14:06:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mi prosim pomagate pri govoru.... 9.7.2012 15:06:09
|
|
|
|
SMT3
|
Hvala...
|
|
|
|
RE: Mi prosim pomagate pri govoru.... 9.7.2012 19:18:48
|
|
|
|
alda
|
SMT3:iskreno sožalje
|
|
RE: Mi prosim pomagate pri govoru.... 9.7.2012 20:21:35
|
|
|
|
SMT3
|
Hvala....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2012 21:12:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mi prosim pomagate pri govoru.... 9.7.2012 22:41:46
|
|
|
|
SMT3
|
Hvala Metulj333
|
|
|
|
RE: Mi prosim pomagate pri govoru.... 10.7.2012 10:07:30
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
iskremo sozalje. vsa cast, da si si zadala, da boš imela na pogrebu govor. sama tega nisem bila niti priblizno sposobna. danes mineva 5 mesecev kar je sla. pa še kar ne dojemam, da je nikoli ampak nikoli ne bom več videla.
|
| Stran: [1] |
Počitniško varstvoMichonne RRAli je bil vaš otrok vključen v kakšno počitniško varstvo med poletjem?Da (
39%)
Ne (
61%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!