Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mi pripada nadomestilo za brezposelnost? 23.11.2009 11:17:27
|
|
|
|
neisha80
|
Lani mi delodajalec ni podaljšal pogodbe za določen čas.Bila sem noseča.Na zavodu za zaposlovanje sem koristila 2 mes.in 20 dni nadomestila za brezposelnost(od treh),preostanek se je prenesel za čas po porodniški. Nato sem nastopila porodniško in med drugim dobila informacijo s strani soc.delavke,da mi po izteku pripada 3.mes.nadomestila z"borze". Danes,ko sem se šla prijaviti na zavod,pa sem izvedela,da mi pripada le tistih nekaj dni od lani. Ve kdo kako je s tem?Saj najbrž mi ne pripada,glede na to ,da sem bila na porodniški,ampak vseeno me zanima,ker bi mi trije meseci zdaj več kot prav prišli,ker za sina še čakam na vrtec.lp in hvala
|
|
|
|
RE: Mi pripada nadomestilo za brezposelnost? 23.11.2009 12:19:54
|
|
|
|
čmrgelj
|
ko zgubiš službo, ti na delovni čas ki ga imaš, ali odvisno od primera koliko časa si delala pri delodajalcu izračunajo koliko časa ti pripada nadomestilo, če se to prekine iz katerega koli razloga in ko to nastopiš ponovno se šteje od tam naprej, pomojem ti pripada samo tistih nekaj dni še, lahko greš pa na center za socialno varnost in zaprosiš za socialno podporo, to lahko vsi in na podlagi tvojega premoženja odločijo ali si upraičena ali ne.
Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega, ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,
|
|
|
|
RE: Mi pripada nadomestilo za brezposelnost? 23.11.2009 12:32:23
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: čmrgelj ko zgubiš službo, ti na delovni čas ki ga imaš, ali odvisno od primera koliko časa si delala pri delodajalcu izračunajo koliko časa ti pripada nadomestilo, če se to prekine iz katerega koli razloga in ko to nastopiš ponovno se šteje od tam naprej, pomojem ti pripada samo tistih nekaj dni še, lahko greš pa na center za socialno varnost in zaprosiš za socialno podporo, to lahko vsi in na podlagi tvojega premoženja odločijo ali si upraičena ali ne. se podpišem pod tole
|
|
|
|
RE: Mi pripada nadomestilo za brezposelnost? 23.11.2009 13:13:52
|
|
|
|
zmajaz
|
Kolikor jaz vem, mislim, da imata predhodnici prav in ti pripada samo še tistih nekaj dni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Starost vaše/ga prvorojenca/keEla123Koliko je sedaj star/a vaš/a prvorojenec/ka?0-5 (
61%)
5-10 (
17%)
10-15 (
10%)
15-20 (
5%)
več, kot 20 (
8%)
Število vseh glasov: 385Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!