|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mi pripada nadomestilo za brezposelnost?
23.11.2009 11:17:27   
neisha80
Lani  mi delodajalec ni podaljšal pogodbe za določen čas.Bila sem noseča.Na zavodu za zaposlovanje sem koristila 2 mes.in 20 dni nadomestila za brezposelnost(od treh),preostanek se je prenesel za čas po porodniški.
Nato sem nastopila porodniško in med drugim dobila informacijo s strani soc.delavke,da mi po izteku pripada 3.mes.nadomestila z"borze".
Danes,ko sem se šla prijaviti na zavod,pa sem izvedela,da mi pripada le tistih nekaj dni od lani.
Ve kdo kako je s tem?Saj najbrž mi ne pripada,glede na to ,da sem bila na porodniški,ampak vseeno me zanima,ker bi mi trije meseci zdaj več kot prav prišli,ker za sina še čakam na vrtec.lp in hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mi pripada nadomestilo za brezposelnost?
23.11.2009 12:19:54   
čmrgelj
ko zgubiš službo, ti na delovni čas ki ga imaš, ali odvisno od primera koliko časa si delala pri delodajalcu izračunajo koliko časa ti pripada nadomestilo, če se to prekine iz katerega koli razloga in ko to nastopiš ponovno se šteje od tam naprej, pomojem ti pripada samo tistih nekaj dni še, lahko greš pa na center za socialno varnost in zaprosiš za socialno podporo, to lahko vsi in na podlagi tvojega premoženja odločijo ali si upraičena ali ne.

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2009 12:32:23   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: čmrgelj

ko zgubiš službo, ti na delovni čas ki ga imaš, ali odvisno od primera koliko časa si delala pri delodajalcu izračunajo koliko časa ti pripada nadomestilo, če se to prekine iz katerega koli razloga in ko to nastopiš ponovno se šteje od tam naprej, pomojem ti pripada samo tistih nekaj dni še, lahko greš pa na center za socialno varnost in zaprosiš za socialno podporo, to lahko vsi in na podlagi tvojega premoženja odločijo ali si upraičena ali ne.

se podpišem pod toleuser posted image

(odgovor članu čmrgelj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2009 13:13:52   
zmajaz
Kolikor jaz vem, mislim, da imata predhodnici prav in ti pripada samo še tistih nekaj dni.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2009 13:36:24   
neisha80
Hvala

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Starost vaše/ga prvorojenca/ke
Ela123

Koliko je sedaj star/a vaš/a prvorojenec/ka?

0-5 (61%)

5-10 (17%)

10-15 (10%)

15-20 (5%)

več, kot 20 (8%)

Število vseh glasov: 385

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!