|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mi postajamo veliki
5.10.2004 16:47:53   
LEJLA
Pozdravljene mlade dame (hihi tako bi moj oci zacel:ups:
No najprej predno vas popadem z vprasanji, naj vam povem, ker je precej novih punc :bravo: da mi zivimo v ameriki. Tako da me ne bi slucajno posiljale v BTC ali pa v H&M v nakupe ali pa da bi mislile, da je moj zdravnik z lune padu :)-:)-:)-
No zdej pa k stvari 8)
Prvic: danes sem nasega :duda: dala v lezalnik-gugalnik, da bi me gledu kako pospravljam posodo in glejga zlomka, stolcek se tako upogne, da revez skoraj lezi in mamice sploh ne vidi in potem seveda :(( Pa sem rekla no ga bom pa v lupinico dala tist se pa ze ne bo upognl. :hudicek: Pa ga reveza sploh not ne spravim vec! Je tolk zrastu. Nazadnje je bil not ene tri tedne nazaj in je bil zadnje case res kr jokica......seveda ce mu je pa premalo. Tko da bomo mogli zdaj kupit novega sedezka za v avto.Zdej pa ne vem kaj je tisto na kar moram biti pozorna pri nakupu. Tu prodajalci nimajo glih neke zelje po razlaganju. Veckrat imam obcutek, da sploh ne vejo kaj prodajajo ampak da so tem samo, da filajo police :zmeden:
Sem pa nekje prebrala, da naj bi se otrocke v avtu vozilo "v rikverc" vsaj do enega leta in 10kg. Mi bomo pa jutri stari 4 MESECE :bravo: imamo pa ze skoraj 9 kg (tocno ne vem, ker sva imel zadnjo posvetovalnico, ko je imel 2 meseca (6.5kg), naslednjo pa imamo sele cez dobrih 14 dni). No v bistvu me zanima, a se te stolcke potem v avtu tudi da v rikverc montirat al pol gledajo v semri voznje :zmeden: in pa kateri stolcek se bolj splaca kupit (pa ne firma, ker tu ni nobenih EU firm :() vmesnega ali ze kar tavelikega. Meni se zdi, da mi tako hitro ve prerastemo! Sedaj je recimo v cebricku ze ful guzva :grrr: men se zdi pa tko prirocen
Druga stvar, ki me zanima pa je ce se vasi :duda: (4m) ze kej obracajo s hrbta na busija oz. obratno. Mi se se nic. Pa smo kar presej na tleh. Sicer je vecinoma na hrbtu cca 2krat po pol urce potem greva pa se veckrat na dan na busija. to pa zdrzimo samo par minutk in se to le skupaj z mamico. Me pa zanima a vasi tudi bruhnejo, ko so na trebuscku. Mi skoraj vedno! In sploh ni vazno kdaj je nazadnje jedu. Je pa res da se ful napenja in se hoce priplazit k mamici ali pa kaki igracki. Ker kadar gre spat je vse ok, ker se vleze na busija in zaspi, nic ne telovaddi.:sloncek:
No pa sem vam natresla malo vprasanj ;) in vsakega odgovora oz. izkusnje bom zelo vesela :love:
Pa en lep pozdravcek vem, se posebej pa :fis: in Gordani
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mi postajamo veliki
5.10.2004 17:13:31   
ninca
vse naj naj za vaše 4 mesece :darilo::torta::rozica: :sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo:

glede stolčka,...pa bo kakšna mamica vedela odgovor!!!:ups:

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mi postajamo veliki
5.10.2004 19:23:15   
kimi
:bravo: ZA TAKEGA KORENJAKA. No za avtosedež je tako, da se le začetni montirajo v rikverc ostali pa v smeri vožnje. Naš malček na trebuščku nič ne bruha razen, če prej je. Obrača se pa tudi še ne. Res pa, da je star 5 mesecev in pol in ima 7 kg. Pa tudi moj spi na trebuščku.

:rozica:

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mi postajamo veliki
5.10.2004 20:26:45   
Anonimen
Oooooooo, Lejla, hvala za pozdravčke in lepo, da ste se javili:) Kakšno fotko do Martina pa tut lahko pošlješ, ne bom nč huda:)-
lp v USA,
:fis:

ps:kako pa kej volitve z USA?:)-:)-:)-:hudicek:

(odgovor članu LEJLA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Mi postajamo veliki
5.10.2004 21:26:36   
Blanka77
Moja skoraj štirimesečnica pa se že dober mesec veselo obrača s hrbta na trebuh. Skoraj nama je padla s pralnega stroja po kopanju. Tudi na mehki podlagi ji že uspe. Včasih pa na rebuščku tudi malo bruhne.

LP

Blanka

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Mi postajamo veliki
6.10.2004 9:51:08   
mehurčica
Lejla, glede avtosedeža je dobro, če je obrnjen rikverc, dokler še nima dobro utrjenih vratnih mišic. To je vsaj do kakšnega 8.meseca. David je do sedaj sedel v lupinici in bo čez ted dni star 9 mesecev.

Iz trebuščka na hrbet se je obrnil pri 3.mesecih, iz hrbta na trebušček pa pri 4.mesecih.
Bruhne pa še vedno, ker tako nori.:hudicek: Glede tega se ne rabiš nič bat. Pač pobrišeš in je.

Ko boste kupovali drugi avtosedež-od 9kg naprej pa le izberite kakšnega boljšega. Med najbolje ocenjenimi so Romer King, Kiddy in Maxi Cosi.

Lp:miska:

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Mi postajamo veliki
6.10.2004 16:26:09   
LEJLA
mehurcica

sej jez bi ga ze vozila tako, da gleda v rikverc. Smo mi res ne pasemo vec v lupinico. Zato pa sedaj ne vem kaj naj naredim :zmeden:
Ja avtosedezek pa bomo sigurno izbrali takega da bo dober saj gre za varnost nasega :duda: samo oci bo spet pisan gledu, k bo ziher spet eden tadrazjih 8) ampak jest se ne dam :sloncek:

papa

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Mi postajamo veliki
6.10.2004 16:31:00   
LEJLA
hej fisika

glede volitev nimam pojma :zmeden: ce ze gledava tv pol je to sigurno film :love:

slikice ti pa NE bom posiljala :ups:...hihi...bom enkrat si spet mal casa vzela pa bom nov albumcek tuki naredila pa bo :)-

sem slisala :)- da se vam bojo zdej kontrolke zacele...a se ze kej "bojis" ....moja sestricana je mal jezna k je glih zdej zbolela :( sekira se pa glih ne :)

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Mi postajamo veliki
6.10.2004 16:33:59   
mehurčica
Hm...pol pa imate res eno malo lupinico.:( Ker David ima cca.9kg in cca.75cm pa še lepo noter sedi. Res pa je da ima nogice malo skrčene(kar ga ne moti preveč)in glavico čisto pri vrhu oz.čisto malo že preko gleda. Pravijo tudi, da je ok, dokler glavica ne gleda preko.

Upam, da boste našli dober sedež za majhno ceno.:)

:miska:

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Mi postajamo veliki
6.10.2004 17:20:11   
Anonimen
Pol pa sem dej:)-:)-:)- sej vseen:)


(odgovor članu LEJLA)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Mi postajamo veliki
6.10.2004 17:26:21   
Anonimen
Ja, nemščno pišemo jutr ja:zmeden: Drgač pa matematko 21. pol pa se počasi šele začne...Sam smo navajeni iz OŠ, smao pisali lan matematko že 2. teden v sept., tko da ni panike...
Kera črka pa je tvoja sestrična?
LP,:fis:

(odgovor članu LEJLA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...
Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...




S KOM ŽIVITE
nataly33

S kom živite v skupnem gospodinjstvu?

sami s partnerjem/možem in otroci (81%)

sama z otroci (5%)

živimo staščo in tastom (13%)


Število vseh glasov: 113

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!