|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mi pa radi plešemo in se smejemo
4.10.2004 7:37:02   
Anonimen
:bravo: :bravo: :bravo:
v soboto je bila mala :duda: v naročju pri babici, sva jo glih oblačle v polovarček in ona :bravo: kar spodmakne rit (to že precej časa počne), ampak zanimivo - se je kar dvignila kot da bi vstala, se vsedla na rit in je pričela plesat - se zibat na eno in drugo stran po muziki. In ful uživa če se zibaš z njo še ti in se smeje kot en srček :love:
Včasih ima dan poln smeha, včasih pa je tako resna :zmeden: kot da bi študirala.
Čist nič se ne boji našega malega pekineza, ga boža in grabi, pa smeje se mu ko zalaja. Pa muca se tud nič ne boji. Če ga podiš se tako smeji in vrešči, piska kot piščalka. (Seveda pazim da ne dobi dlak in tako psa kot muca kopamo).
Sedaj ma obdobje vreščanja in cviljenja. Ji je všeč ko se sliši, mi pa si zatiskamo ušesa :hudicek: (ma ni hudo, je ful prisrčno)
9nebesa 9nebesa 9nebesa

Moram te prijetne trenutke deliti z vami. RR je prav fajn. In vse ste cukerčki in srčki. pa vaše male žabe - zelo lušne slikce - Zara a ima dete rutko na glavi - je tako fletna :love:

no, pa še nekaj rožic mamicam za polepšanje tega meglenega ponedeljka :rozica: :rozica: :rozica::rozica: :rozica: :rozica: :rozica:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mi pa radi plešemo in se smejemo
4.10.2004 20:56:00   
Amai
Naš skoraj-bo-petmesečnik bo pa (z)operni pevec :):)
Najbolj lušen je zjutraj, ko je naspan - prav počasi odpre učke, in prvi glasek, ki pride iz grla je bolj krmežljav in škripav, potem pa kmalu sledijo sami visoki c-eji :):) Tako da mami ima v vsakem primeru budnico, ampak poleživa pa le vsaj še pol ure, saj se s tem tako imenitno zabava sam; razen če njegov jutranji šus v plenico ne prisili mami da vstane, saj gre vse čez in čez.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...
Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...




Plavanje
muška

Če bi vaš otrok obiskoval plavalni tečaj in bi učitelj predlagal, da se lahko udeleži tekmovanja, bi se s tem strijali?

da (78%)

ne (2%)

aktivnost bi še v naprej obiskoval samo rekreativno (10%)

ne vem (10%)


Število vseh glasov: 301

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!