Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mi mamo pa danes srečanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 4.12.2004 15:27:07
|
|
|
|
ZARA
|
ahoj,anitka...smo kar bile pridne ane?? :)-:)-:)- Ne vem kje hodte ta'glavne akterke pet. vecerov :zmeden2:??? Porocaj,kako ste se imele...:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Mi mamo pa danes srečanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 4.12.2004 17:33:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitkaaaaaaa, jst bi pol lsikce vidla:love::love::love:
|
|
|
|
Mi mamo pa danes srečanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 4.12.2004 20:32:35
|
|
|
|
Pia73
|
Čakam na poročilo,.........:metulj:
|
|
|
|
Mi mamo pa danes srečanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 4.12.2004 20:35:44
|
|
|
|
cmokec
|
Ha, haane kolk smo firbčne. Jaz tudi čakam, pa čakam,..., čeprav vem da so se imele fajn. cmokec
|
|
|
|
Mi mamo pa danes srečanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 5.12.2004 10:15:21
|
|
|
|
Anitka
|
Punčke moje, imele smo se čuuuuuuuuuuuuudoooooooooooooooooooviiiiiiiiiiiitooooooooooooooo! Bom popoldne oziroma zvečer napisala malo bolj obširno. Dobile smo se TIA, PI, BAMBI, KOALA, BIBA 77 in moja malenkost. Lahko vam je kar malce žal, da se niste pridružile;) Koalin tiramisu je bil fantastičen in vse imamo MM nogavičke. PIKA 74 in PIA 73, če bosta zelo pridni jih dobita tudi vidve. Zvečer pa kaj več in lepo nedeljo vam želim, Anitka:metulj:
|
|
|
|
Mi mamo pa danes srečanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 5.12.2004 10:16:57
|
|
|
|
biba77
|
Slike so ze; komentarji se sledijo. :) :miska:
|
|
|
|
Mi mamo pa danes srečanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 5.12.2004 10:34:06
|
|
|
|
pika74
|
Oooooo punce, Sm vedla, da bo zur na srecanju:bravo::bravo::bravo::bravo:. A ste se slikale iz babje oz. zabje:ups: perspektive:)-:)-:)-:)-? A MM ste mele? A jih je miklavz prnesu:):). Mi je kr zou, da me ni blo zravn. Pia73 a si ti ze pisala miklavzu za MM? Jst sm glih vcerej dala pism v kuverto pa na oknsko polico. Sam upam, da ga ni ksn :muca: odnesu8)8). Se priporocam za ksno slikco, ce je mozn. Fajn bodte se naprej. Jst sm dons ful vesela, k sm dobla en mail od ene pisateljice iz Texasa. Kr ne morm verjet, da mi je odgovorla. Sm jo prosila, ce mi lohk poslje en clanek za mag. in mi je :bravo::bravo::bravo:. Sibam naprej delat. Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
Mi mamo pa danes srečanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 5.12.2004 11:06:37
|
|
|
|
emaa
|
Dobre slikce, se vid, da ste se mele fajn. Jaz se pripravljam, da naša psa peljem na sprehod, pa se mi v to oblačnost, kar ne da. Pa še rač. me zafrkava, mi glasbe ne predvaja, ne slišim nič, probala restart, izklopit, priklopit zvočnike in sem šla zdej do servisa (aka moj bratec), pa je preveč zaposlen z igranjem igrc, moram mal počakat. žalostno, a ne. LP;)
|
|
|
|
Mi mamo pa danes srečanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 5.12.2004 12:29:01
|
|
|
|
pika74
|
hej biba77:rozica: hvala za pasword. Ful dobre slikce. Se mi ful lusta tiramisu dons. Sam ga morm prej se narest. Pa kake dobre stumfe ste doble. In na konc se slikca z zabje perspektive:bravo::bravo::bravo: mislm, kapo dol punce. Mi je kar zal, da zvim na drugem koncu Slo. Drgac bi se vam zihr pridruzla. Ve ste zakon! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za vsako posebej. Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
Mi mamo pa danes srečanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 5.12.2004 15:52:34
|
|
|
|
Pia73
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Meni je tud žal, da sem manjkala,....:(
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?