Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mi je katera pripravljena posneti....Pesmice 24.1.2009 17:47:15
|
|
|
|
emina22
|
zivjo jaz bi jih sicer lahko vendar sem z eposkusila pa je cd avtorko zasciten tko da ne gre,.. moja 9 mesecna deklica uziva v pesmicah karaoke,ki sem jih dobila na ciciklubu ( 15 pesmic + 15 ingtro da se gresta lahko skupaj karaoke), pise tri miške...kekceva pesem, barcica, jaz pa pojdem, smentana muha, ringaraja, in se in se sicer sem si pa tudi ze tist cd stonoga narocla in nisva ravno navdusene nad njim, ker poje otroski pevski zbor in je skoraj nerazlocno kaj pojejo...pa se pesmi so take bl dolgocasne
|
|
|
|
RE: Mi je katera pripravljena posneti....Pesmice 25.1.2009 7:45:27
|
|
|
|
simonamaja
|
Katere pa bi rada? Imam od Romane kranjčan, pa Mojca in Kaličopko, pa Nežika in ene otroške,...
|
|
|
|
RE: Mi je katera pripravljena posneti....Pesmice 25.1.2009 8:57:10
|
|
|
|
silvestra
|
SEM VAM POSLALA ZS. LP
|
|
|
|
RE: Mi je katera pripravljena posneti....Pesmice 3.2.2009 7:37:47
|
|
|
|
*ANA*
|
Tudi jaz bi imela pesmice- če je katera pripravljena posneti in poslati . Bi pa od Mojce in Kaličopkota Hvala
|
|
|
|
RE: Mi je katera pripravljena posneti....Pesmice 20.2.2009 12:18:42
|
|
|
|
malla13
|
če jih pa lahko povlečeš ali torent ali pa emula ali pa kupiš v sparu jaz sem jih tam kupila
|
|
|
|
RE: Mi je katera pripravljena posneti....Pesmice 20.2.2009 13:37:48
|
|
|
|
Rožica*
|
Punce pojdite na mojblink.com Vpišite 1170 slovenskih otroških pesmic in potegnite dol. V fajlu je 60 Cd-jev z otroškimi pesmicami. Da se ne boste trudile, kot sem se jaz na začetku z zbiranjem podatkov o dobrih Cd.jih pa o naslovih,..... Tam je vse na enem mestu. Pri nas jih je zaenkrat več kot dovolj. Prijetno poslušanje.
|
|
|
|
RE: Mi je katera pripravljena posneti....Pesmice 20.2.2009 13:40:09
|
|
|
|
Rožica*
|
Da vam še malo pomagam, kopiram še seznam zgoščenk: ***************************** / 30 CDs ***************************** Bimbam in Bucka (CD ob reviji) Bisergora (RTV SLO WWW Rip) Damjana Golavsek - Muzikalcek Damjana Golavsek - Zimske Skrivnosti Imamo vas radi Janez Bitenc - Metuljcek Cekincek Janez Bitenc - Najlepse Pesmi Janez Bitenc - Pesmi o zimi in dedku Mrazu Janez Bitenc - Pravljica o vili Maji, pastirckih in zvonckih (pesmi) Janez Bitenc - Tinko polovinko (pesmi) Kuza Pazi (neznan CDR) Macek Muri / Neca Falk - Macek Muri in Muca Maca Macek Muri / Neca Falk - Macji sejem Mojca Rabic - Bezi Jaka Mojca Rabic - Moj Medvedek Jaka Nasa druzina Pedenjped 1 Pedenjped 2 Pesmice in pravljici zate Pesmice Za Dobro Voljo (Mika Maka) Pika Nogavicka v pesmicah Prisluhnimo, zaplesimo Pustite nam ta svet (zbor OS Gorica) Resnicna zgodba o Bozicku (pesmi) S Avsenik ml - Smentana muha Sivilja in skarjice (zbor RTV SLO) Stoji Mi Lipica Zmajcek Jurcek 2005 (Boris Kononenko) Zmajcek v glasbeni soli (2005) Zvoncek (pesmi s 3CD) ***************************** / 30 CDs ***************************** Carovnik Grega (Sulejmanovic) - Skrinjica zelja Carovnik iz Oza Cicibani Radi Pojemo Cicido-Ciciban - Pesmice in pravljica zate Daj daj srcek nazaj (slo ljudske) Dobra volja je najbolja Helena Adamic - Navihanke Kaj pa ti piskas Lili Prap - Zivalske uspavanke Melita Osojnik - Sonce Cez Hribcek Gre (Slovenske Ljudske) Mira Voglar - Balalajci Mira Voglar - Gradic Mira Voglar - Papirnat colnicek Mira Voglar - Zivali pri babici zimi Mira Voglar - Zivalski karneval Mira Voglar - Plesi, pajacek, plesi Naj pesmice za najmlajse Po Koroskem, po Kranjskem - Slovenske ljudske Poletni Bontoncek Romana Kranjcan - Figelpok Romana Kranjcan - Murncki Romana Kranjcan - Strasnofletne Slavko Avsenik ml - Sladko Spanckaj 1 Slavko Avsenik ml - Sladko Spanckaj 2 Slisala Sem Pticko Pet Sten Vilar - Hip-hura Sten Vilar - Hop Cefizelj Sten Vilar - Vrtiljak Sten / Pinocchio 4-ever - Naj Bolj Se Sto slovenskih ljudskih pesmi za otroke 3 . .
|
|
|
|
RE: Mi je katera pripravljena posneti....Pesmice 25.2.2009 18:16:48
|
|
|
|
silvestra
|
Punce, hvala vsem ki ste mi pomagale do pesmic in posnetih cd. lp
|
|
|
|
RE: Mi je katera pripravljena posneti....Pesmice 20.3.2009 20:05:41
|
|
|
|
GB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica* Punce pojdite na mojblink.com Vpišite 1170 slovenskih otroških pesmic in potegnite dol. V fajlu je 60 Cd-jev z otroškimi pesmicami. Da se ne boste trudile, kot sem se jaz na začetku z zbiranjem podatkov o dobrih Cd.jih pa o naslovih,..... Tam je vse na enem mestu. Pri nas jih je zaenkrat več kot dovolj. Prijetno poslušanje. No imam vprasanje glede tega mojblink , ker sem probala dol potegniti in se nikakor nemorem registrirati ali kakorkoli priti do teh pesmic. A mas mogoce kaksen dober predlog kako priti do teh pesmic ali ce je katera druga stran ?? Hvala
|
|
RE: Mi je katera pripravljena posneti....Pesmice 20.3.2009 20:14:42
|
|
|
|
tanja22
|
Ojla, js sm se zdejle registrirala, pa je šlo brez problema...povej, kaj točno ti ne gre,lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?