|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mi je bol malo jasno
16.3.2009 17:46:52   
Korina1
Me nekaj minut nazaj pokliče oseba ki mi je zelo blizu da je dobila službo za nekako tri mesece in da bo dobila minimalno plačo. Do tu še vse uredu in prav ampak zatakne se pri nadomestilu za malico ki ga sploh ni ( malica ni organizirana v podjetju) in nadomestilo za prevoz. Za prevoz dajo vsem zaposlenim 40€ mesečno pa ni pomebno ali se vozi 1 km ali 50 km. Ta oseba se bo na delo vozila 35km v eno smer.
Gre za d.d
Koliko pa znese minimalna plača?
Vem da se danes lahko počne marsikaj ampak že ob tako nizkem plačilu da ne dobiš za malico in prevoz mi je pa res mal tko no.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mi je bol malo jasno
16.3.2009 17:59:41   
water lily
Sramota.
Malica ji pa pripada po zakonu.

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2009 19:06:17   
Anonimen
user posted image  jaz dobim za tako razdaljo + malico skupaj 300€ user posted image

(odgovor članu water lily)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2009 19:22:29   
matkica
v današnjem času si delodajalci marsikaj privoščijo.Res je prav sramotno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2009 19:24:56   
Korina1
No sedaj sem zvedela še za kakšno plačilo gre, to je bruto znesek 589,14€
Mi zna kdo izračunat koliko je to neto?

(odgovor članu matkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2009 19:25:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Korina1

No sedaj sem zvedela še za kakšno plačilo gre, to je bruto znesek 589,14€
Mi zna kdo izračunat koliko je to neto?

Ja, to je minimalni bruto, ki ti ga lahko dajo.

(odgovor članu Korina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2009 19:26:16   
Anonimen
http://www.manpower.si/domov/informativni_izracun_place/

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2009 19:28:20   
Korina1
Hvalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.3.2009 8:34:32   
Korina1
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

user posted image  jaz dobim za tako razdaljo + malico skupaj 300€ user posted image

Mož je v prejšnji službi dobil za 5km + malico 110€
Samo vprašanje koliko povrnejo za malico. Mogoče pole €, kaj pa veš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.3.2009 8:35:36   
Korina1

Mož je v prejšnji službi dobil za 60 km v obe strani + malico 110€

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.3.2009 8:36:03   
Korina1

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.3.2009 9:35:51   
Volga

Kolikor vem, bi morala biti malica, najnižji znesek, 3,56 evra. Prevoz pa 60% najcenejšega javnega prevoza na delo ali z dela. Če ni možen javni prevoz pa odvisno od KP deajvnosti ali podjetniške KP.

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.3.2009 10:27:00   
liliana
Korina1 nadomestilo za malico ji pripada in sicer 3,56 EUR na dan prisotnosti na delu.....

Kar se pa tiče prevoza na delo......Zakon o delovnih razmerjih sicer določa, da mora delodajalec zagotoviti delavcu povračilo stroškov prevoza na delo in z dela....višina tega povračila pa je prepuščena kolektivni pogodbi s splošno veljavnostjo in drugim izvršilnim predpisom.....noben predpis pa ne določa natančno katera relacija in na kakšen način se šteje za prevoz na delo in z dela zato je urejanje tega prepuščeno splošnim aktom delodajalca in pogodbi o zaposlitvi.......in če to področje v splošnih aktih delodajalca in pogodbi o zaposlitvi ni določeno velja po določilih davčne zakonodaje in v skladu z logično razlago, da delavcu pripada povračilo potnih stroškov v določeni vrednosti prevoza z javnim prevoznim sredstvom, če pa javni prevoz ni zagotovljen pa v višini znižane kilometrine od kraja dejanskega bivanja.....in v tvojem primeru je verjetno povračilo prevoza na delo določeno s pogodbo o zaposlitvi oz. je določeno v splošnih aktih delodajalca......

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.3.2009 15:32:26   
Kerensa*
Delodajalcu ni treba izplačevati dodatka za prehrano (delavcu poleg plače), v kolikor on sam (delodajalec) na svoje stroške organizira malico (za delavce) na delovnem mestu.

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.3.2009 15:41:34   
Korina1
Na delovnem mestu ni organizirane prehrane, si jo morajo zaposleni nosit s sabo.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?