|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mi imamo ribice
4.11.2004 22:31:00   
Alexandra
Luka je dobil prvo večje darilo. :bravo:

Ko smo bili v bolnici in smo se zvečer (s postlico) sprehajali po oddelku, so imeli v predprostru akvarij. Luka jih je ful opazoval in s prstkom kazal na ribice. Že takrat sva mu obljubila zlato ribico. Zdaj pa je dobil akvarij (126 litrov) in noter 20 malih ribic. Zdaj že pokaže na ribice, ko ga vprašaš kje so. :bravo: Vesel jih je ful, midva pa sva srečna, da mu lahko pomagava pri tem. 9nebesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mi imamo ribice
4.11.2004 22:51:25   
LEJLA
Zivjo,

najprej :bravo: za Luka in pa upam, da bomo tudi mi tako hitro zaceli ogovarjat ribice
mi imamo doma tudi akvarij in ze od kar smo martina prinesli iz porodnisnice jih zelo rad gleda;)
imamo pa sladkovodnega, kjer se nam gupiji mnozijo kot za stavo. pred letom in pol pa si je oci izpolnil eno od velikih zelja in si zgradil se slani akvarij. tu je sicer manj ribic ampak je zelo veliko tudi drugih zivih bitj (rakci, zvezdice, polzki in pa kopica zanimivih koral)
Aleksandra, a imate notri tudi rastlince? Se kar splaca, ker drugace je treba fino pazit na vodo, da je dovolj kvalitetna za :fis: Edini problemcek je lahko, ko imas rastline, da je treba imet precej mocno zarnico (za vecino "rozic")

pa veliko uzivanja pred akvarijem9nebesa

(odgovor članu Alexandra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mi imamo ribice
4.11.2004 23:02:14   
mammika
Naš Alvin je pa za rojstni dan dobu papagajčka ime mu je Filip.In ga tkoo gleda pa tko mu je všeč....pa skoz neki čebla zraven,da mi niti mal ni žal.......Jaz bi kr še enga nabavla :)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mi imamo ribice
5.11.2004 8:36:07   
Anonimen
Vau, jaz bi tudi imela akvarij, narava je tako lepa stvar, posebno voda, ko tako lepo pimirja. Pa ga nimamo kam postavit. Je pa to zelo fino, da otrok lahko opazuje naravo in živalice, pa če so to ribice, papagaji, kužki, mucke, hrčki...

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Mi imamo ribice
5.11.2004 8:40:25   
ninca
jaz pa sem si vedno želela imeti :fis::fis::fis: pa nimam dovolj prsotora:(( , meli smo pa ko sem bila5,6,7,8 let stara mucke pa je vse avto po enem letu povozil :(((ponavadi pozimi ko ni videl na cesto zaradi snega)...zdaj pa imamo hrčka Črtkota 9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Mi imamo ribice
5.11.2004 8:54:52   
balaena
Zdravo,

jaz bi imela pa eno vprašanje zate, LEJLA. Midva imava ribice (čeprav bi raje imela otročka) in sicer od junija letos. Imava platije, gupije, dva mečka, neonke, tetre. In tudi najine gupijevke se ves čas redijo. Samo potem vedno zamudim ta pravi čas in pojejo mladice :(
Pa jih ves čas prej gledam in tista lisa zadaj in vse. Pri eni sem še opazila, da je malo drugačna, tam med rastlinami, pa nisem bila ziher da je to... pa je bilo. Potem sem pa eno dala v ločen prostorček (tak iz mreže, ker nimava dveh akvarijev, ta je kar v istem), pa v dveh tednih ni bilo nič. Zdaj je pa ena platijevka res zelo debela, pa tudi očke od mladic se malo vidijo skozi. In sem jo ravno včeraj dala v ta ločen del.

Kako pa vi poskrbite za to, da vam ribe ne pojejo vseh malih gupijev? Saj bi vprašala na forumu na Akvazinu, ampak tam take stroge odgovore dajejo, ker so sami eksperti.

Hvala, LP

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Mi imamo ribice
5.11.2004 11:45:15   
puncica
Joj kok se men vaš malček smili, tako bog, pa še s postlco morte gor pa dol hodit. Naj bo čim prej vse ok, pa da bo končn doma brez problemov. Ribice pa da bi ga fejst osrečevale.
:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Mi imamo ribice
5.11.2004 12:40:33   
Alexandra
Puncica, mi smo že kar dolgo doma z našem Lukcem. :bravo: :bravo: :bravo:

LEJLA, kakšene pa so tele ribice, ki se tok razmnožujejo, oz. kako zgledajo? Mi imamo neonke, pa še dve vrsti. Ene so take sivkaste, pa imajo na repku črto, druge pa so sivkaste, z rdečimi tenkimi črtami.

Imamo pa umetne rastlinice noter, razmišljamo pa da bi dali prave, ker te res preveč umetno zgledajo. Ampak kaj pa veš na začetku. :)- :)- :)-

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Mi imamo ribice
6.11.2004 15:16:44   
LEJLA
balena,

zgleda, da imate ene ribice, ki so malo agresivne in jih popapajo (mogoce so tetre- teh ravno ne poznam). Drugo kar je pa se revcki verjetno nimajo kam skrit...na zacetku, ko smo imeli se manjsi akvarij in se rastlince se niso razrastle so jih vecje ribice skoz lovile in kar je bilo zanimivo so bile kar samicke gupijev, tako da jih je lahko tudi mamica pojedla, ko si jih dala v "osamo"

mi imamo ravno kontra problem...tolk se jih je namnozilo, da je ze prevec in smo pred 3 tedni kupili skalarke in tiger barbe da bojo mal kontrolirale porast

aleksandra..gupiji so lustne male ribice in so zivorodni..se posebno samcki so zelo lepi, ker imajo zelo velik in pa pisan rep...ce se odlocite za nakup priporocam, da kupite gupije samo ene sorte..ali rumene, rdece, tigre...ker drugace ko se mnozijo ratajo pol mal hecni....ce pa zelite raznolikost pa tudi nic ne skodi ce kupite np. rumeni in en rdeci par....so pa izredno nezahtevne ribice...ti so srecni tudi v "akvariju - krogla" kjer ni ne grelca, in dotoka zraka

meni osebno so mecki res lepi...in tudi ti so zivorodni (poleg platijev in moljev)

veliko uzivanja ob nasih/vasih :fis:

no pa sem se se nekaj spomnila, ce hoces da se ribice mnozijo je zelo pomemben cikel dan/noc in zato je priporocljivo priziganje in ugasanje luci vedno ob istem casu

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Mi imamo ribice
6.11.2004 15:24:48   
LEJLA
aleksandra po opisu ne prepoznam drugih dveh sort...ker jest tudi nisem ravno ekspert...ribice so podrocje mojega:love: jaz imam pa:muca::kuza:in se eno:muca: cez ;)
no vem pa da neonke niso zivorodne ampak se plodijo preko jajcec, ki jih spustijo v vodo in mislim da je malo verjetnosti, da bi se te mnozile v akvariju
jih pa imamo mi tudi se nekaj...od mogocne jate imamo zaenkrat samo se 3 in sedaj cakamo, da se zmanjsa stevilo mladic (gupijev) predno gremo v novo nabavo

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Temenca
dejzi

Do kdaj ste se borile s temenci pri svojih malčkih?

do 2m (48%)

do 4m (13%)

do 6m (11%)

do 10m (7%)

do 1 leta (5%)

še dalje (15%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!