Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mi imamo pa vodene koze.... 30.12.2006 18:40:02
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Zdajle je moj pripeljal nasega triletnika od zdravnika/ diagnoza vodene koze. Saj smo jih kar malo pricakovali, saj v vrtcu ze nekaj casa razsajajo. Sem pa zelo nezadovoljna z dezurno pediatrinjo...Najprej baje sploh ni zelela dati nobenega zdravila, ces da se bo to pozdravilo tudi brez zdravil. Pa je moj reku, ce bi ga rada gledala na Silvestra v dezurni ambulanti, nakar mu predpise peroralno raztopino Zyrtec. Pa da naj pridemo v petek na kontrolo. To, da ne smemo v druzbo itak vemo, me pa zzanima, ali ga lahko kopam, ali je se kaj za blazenje srbecice..... Me pa zelo skrbi, ker jih bo nas devetmesecnik verjetno tudi dobil, ta pa verjetno ne bo smel nic proti srbenju dobit...al ja? Dajte mi tiste, ki kaj vec veste mal povedat kako in kaj. Najlepsa hvala.
|
|
|
|
RE: Mi imamo pa vodene koze.... 30.12.2006 19:12:46
|
|
|
|
mami darka
|
Ko jih je naš tavečji mel so svetovali tuširanje večkrat na dan, saj naj bi to ublažilo srbenje. Res ne smeš čohat, da mehurčkov ne predreš. Se pa lahk kr pripravite, da ji mali tut dobi. Jih pa mlajši ponavadi lažje prenašajo. Pa vseeno lepe praznike!
|
|
|
|
RE: Mi imamo pa vodene koze.... 30.12.2006 20:29:12
|
|
|
|
darjatimci
|
Mi smo jih preboleli pred enim tednom,dobili smo samo sirup Claritine in navodila podobna kot vi,to že itak sami vemo,da ne smemo v družbo.Otroci se lahko samo tuširajo,kopati jih ni dobro.Če bo tudi vročina pa mu daš kak sirup.Če boste imeli blažjo obliko potem bo kar v redu,če pa bo bolj hudo boste morali pa malo paziti,da se preveč ne spraska.Malo spremljaj kdaj se bo naredila zadnje norica,to traja kak teden.
|
|
|
|
RE: Mi imamo pa vodene koze.... 30.12.2006 20:34:19
|
|
|
|
BarbaraO
|
Ko je Enja prebolevala norice pri 2 letih, nam je pediatrinja priporočila le Claritine za lajšanje srbenja, drugega pa nič. Otrok je kužen, dokler so mehurčki in toliko časa bodite v izolaciji (torej doma). Običajno traja približno 10 dni. Pa lepe praznike!
|
|
RE: Mi imamo pa vodene koze.... 30.12.2006 20:39:29
|
|
|
|
kofetek2010
|
mi pa čakamo 01.01., ko bo minila inkubacijska doba 21 dni, saj je naša tamala bila v stiku s sestrično (6 mesečnico), ki je nasednji dan dobila kozike mislim, da je sestra dajala Fenistil proti srbenju in kak Calpol proti temperaturi si nabavi, ker mogoče bo rita cela v krsticah in ne boš mogla dat svečke upam, da bodo v čim blažji obliki
|
|
|
|
RE: Mi imamo pa vodene koze.... 30.12.2006 21:26:30
|
|
|
|
mehurčica
|
Naš jih tudi ravnokar preboleva. Dobili smo Fenistil kapljice in Daleron sirup za zbijanje vročine-smo mu morali dat 3x. Srbi ga nič kaj, ker je itak nonstop v gibanju in zgleda sploh ne opazi. So mi pa tako grozne te bulice in krastice, da ga ne upam niti pobožat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?