|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mi imamo pa vodene koze....
30.12.2006 18:40:02   
Miss Piggy
Zdajle je moj pripeljal nasega triletnika od zdravnika/ diagnoza vodene koze. Saj smo jih kar malo pricakovali, saj v vrtcu ze nekaj casa razsajajo. Sem pa zelo nezadovoljna z dezurno pediatrinjo...Najprej baje sploh ni zelela dati nobenega zdravila, ces da se bo to pozdravilo tudi brez zdravil. Pa je moj reku, ce bi ga rada gledala na Silvestra v dezurni ambulanti, nakar mu predpise peroralno raztopino Zyrtec. Pa da naj pridemo v petek na kontrolo. To, da ne smemo v druzbo itak vemo, me pa zzanima, ali ga lahko kopam, ali je se kaj za blazenje srbecice.....
Me pa zelo skrbi, ker jih bo nas devetmesecnik verjetno tudi dobil, ta pa verjetno ne bo smel nic proti srbenju dobit...al ja?
Dajte mi tiste, ki kaj vec veste mal povedat kako in kaj. Najlepsa hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mi imamo pa vodene koze....
30.12.2006 19:12:46   
mami darka
Ko jih je naš tavečji mel so svetovali tuširanje večkrat na dan, saj naj bi to ublažilo srbenje. Res ne smeš čohat, da mehurčkov ne predreš.
Se pa lahk kr pripravite, da ji mali tut dobi. Jih pa mlajši ponavadi lažje prenašajo.
Pa vseeno lepe praznike!

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.12.2006 20:29:12   
darjatimci
Mi smo jih preboleli pred enim tednom,dobili smo samo sirup Claritine in navodila podobna kot vi,to že itak sami vemo,da ne smemo v družbo.Otroci se lahko samo tuširajo,kopati jih ni dobro.Če bo tudi vročina pa mu daš kak sirup.Če boste imeli blažjo obliko potem bo kar v redu,če pa bo bolj hudo boste morali pa malo paziti,da se preveč ne spraska.Malo spremljaj kdaj se bo naredila zadnje norica,to traja kak teden.

(odgovor članu mami darka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.12.2006 20:34:19   
BarbaraO
Ko je Enja prebolevala norice pri 2 letih, nam je pediatrinja priporočila le Claritine za lajšanje srbenja, drugega pa nič. Otrok je kužen, dokler so mehurčki in toliko časa bodite v izolaciji (torej doma). Običajno traja približno 10 dni.

Pa lepe praznike!

Če imaš 3 sončke, dan ni nikoli oblačen :-)))

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.12.2006 20:39:29   
kofetek2010
mi pa čakamo 01.01., ko bo minila inkubacijska doba 21 dni, saj je naša tamala bila v stiku s sestrično (6 mesečnico), ki je nasednji dan dobila kozike user posted image  

mislim, da je sestra dajala Fenistil proti srbenju user posted image  

in kak Calpol proti temperaturi si nabavi, ker mogoče bo rita cela v krsticah in ne boš mogla dat svečke user posted image

upam, da bodo v čim blažji obliki user posted image

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.12.2006 21:26:30   
mehurčica
Naš jih tudi ravnokar preboleva. Dobili smo Fenistil kapljice in Daleron sirup za zbijanje vročine-smo mu morali dat 3x. Srbi ga nič kaj, ker je itak nonstop v gibanju in zgleda sploh ne opazi. So mi pa tako grozne te bulice in krastice, da ga ne upam niti pobožat.user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.12.2006 13:59:40   
Samoyedka
Claritine za sistemsko blaženje srbečice, pa Fenistil gel za mazanje kozic. Ne dajejo pa več unga pudra, ki je hladil in sušil- a katera ve zakaj ne?

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?