Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mi imamo pa enega zobka!!!!!!!! 19.1.2005 17:39:26
|
|
|
|
TaRe*
|
Ga še čakamo,pa smo stari 6 min15 dni. :bravo::sloncek:Bravo žanov zobek:bravo::sloncek:
|
|
|
|
Mi imamo pa enega zobka!!!!!!!! 19.1.2005 17:47:08
|
|
|
|
Pupica
|
ti *tare, pol boste pa še kr neki časa čakal:)- po 15 dnevih namreč zlo redko zrastejo:)- hehe, sej vem kaj si mislila, sam ne vem kje so bili prsti, ko so se misli prenašale:)-:)-:)-:)-:)-:)- aja čestitamo za 1.zobek!!!:bravo::bravo::bravo::bravo: Mi pa upamo, da ga pri nas vsaj še ene par mesecev ne bo!!!!
|
|
|
|
Mi imamo pa enega zobka!!!!!!!! 19.1.2005 17:49:04
|
|
|
|
lan
|
Lan je dobil prvi zobek šele pri 8 mesecih in ni imel takih tipičnih znakov,kot so driska,vročina,...Nič,samo en dan smo zaslišali CINK,ko smo mu dali piti iz kozarčka.
|
|
|
|
Mi imamo pa enega zobka!!!!!!!! 19.1.2005 18:16:08
|
|
|
|
taj2004
|
:bravo: :bravo:cestitam:bravo: nas pa se zmeraj sam muci pa ne duha ne sluha po zobkih:((
|
|
|
|
Mi imamo pa enega zobka!!!!!!!! 19.1.2005 19:12:10
|
|
|
|
mtd
|
prvi čekan 5 dni pred dopolnjenim 6. mesecem, brez težav, naslednji 7 dni kasneje, tudi čisto potiho prišel. zanima me, koliko časa je imel vročino?? hvala in lp, aja, :bravo::bravo::bravo: za zobek
|
|
|
|
Mi imamo pa enega zobka!!!!!!!! 19.1.2005 19:31:56
|
|
|
|
ninca
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za zobek
|
|
|
|
Mi imamo pa enega zobka!!!!!!!! 19.1.2005 21:33:47
|
|
|
|
Sonka
|
Mi smo dobili prvi zobek, ko smo bili stari 5 mesecev in 10 dni, drugega pa že za dva dni. Vse je bilo brez težav.:bravo: Čestitke za vaš 1. zobek!:bravo:
|
|
|
|
Mi imamo pa enega zobka!!!!!!!! 19.1.2005 22:09:18
|
|
|
|
TaRe*
|
Marička pomagej,sem zgleda še u porodni...:ups: :ups:hvala za opozorilo:ups:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Sindrom karpalnega kanalaSadrikaVprašanje za tiste, ki ste imele v nosečnosti SKK(sindrom karpalnega kanala) zaradi otekanja.
Težave so izginile:takoj po porodu (
33%)
1 teden po porodu (
9%)
1 mesec po porodu (
26%)
z operacijo (
19%)
s pomočjo B-kompeksa (
5%)
drugo -prosim za komentar (
9%)
Število vseh glasov: 58Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!