Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mi imamo pa enega zobka!!!!!!!! 19.1.2005 17:39:26
|
|
|
|
TaRe*
|
Ga še čakamo,pa smo stari 6 min15 dni. :bravo::sloncek:Bravo žanov zobek:bravo::sloncek:
|
|
|
|
Mi imamo pa enega zobka!!!!!!!! 19.1.2005 17:47:08
|
|
|
|
Pupica
|
ti *tare, pol boste pa še kr neki časa čakal:)- po 15 dnevih namreč zlo redko zrastejo:)- hehe, sej vem kaj si mislila, sam ne vem kje so bili prsti, ko so se misli prenašale:)-:)-:)-:)-:)-:)- aja čestitamo za 1.zobek!!!:bravo::bravo::bravo::bravo: Mi pa upamo, da ga pri nas vsaj še ene par mesecev ne bo!!!!
|
|
|
|
Mi imamo pa enega zobka!!!!!!!! 19.1.2005 17:49:04
|
|
|
|
lan
|
Lan je dobil prvi zobek šele pri 8 mesecih in ni imel takih tipičnih znakov,kot so driska,vročina,...Nič,samo en dan smo zaslišali CINK,ko smo mu dali piti iz kozarčka.
|
|
|
|
Mi imamo pa enega zobka!!!!!!!! 19.1.2005 18:16:08
|
|
|
|
taj2004
|
:bravo: :bravo:cestitam:bravo: nas pa se zmeraj sam muci pa ne duha ne sluha po zobkih:((
|
|
|
|
Mi imamo pa enega zobka!!!!!!!! 19.1.2005 19:12:10
|
|
|
|
mtd
|
prvi čekan 5 dni pred dopolnjenim 6. mesecem, brez težav, naslednji 7 dni kasneje, tudi čisto potiho prišel. zanima me, koliko časa je imel vročino?? hvala in lp, aja, :bravo::bravo::bravo: za zobek
|
|
|
|
Mi imamo pa enega zobka!!!!!!!! 19.1.2005 19:31:56
|
|
|
|
ninca
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za zobek
|
|
|
|
Mi imamo pa enega zobka!!!!!!!! 19.1.2005 21:33:47
|
|
|
|
Sonka
|
Mi smo dobili prvi zobek, ko smo bili stari 5 mesecev in 10 dni, drugega pa že za dva dni. Vse je bilo brez težav.:bravo: Čestitke za vaš 1. zobek!:bravo:
|
|
|
|
Mi imamo pa enega zobka!!!!!!!! 19.1.2005 22:09:18
|
|
|
|
TaRe*
|
Marička pomagej,sem zgleda še u porodni...:ups: :ups:hvala za opozorilo:ups:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?