Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mi imamo pa danes 4 mesece!!! 7.12.2004 11:33:45
|
|
|
|
tjaga
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::angel::angel::angel::angel::bravo::bravo::bravo::bravo: Čestitke Maxu :bravo::bravo::bravo::bravo::angel::angel::angel::angel::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Mi imamo pa danes 4 mesece!!! 7.12.2004 11:35:05
|
|
|
|
dory
|
:bravo::bravo::bravo: za Maxa :)
|
|
|
|
Mi imamo pa danes 4 mesece!!! 7.12.2004 11:59:03
|
|
|
|
sa
|
:bravo::bravo::bravo:MAX:bravo::bravo::bravo: :torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo:
|
|
|
|
Mi imamo pa danes 4 mesece!!! 7.12.2004 12:09:42
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::torta::torta::sloncek::torta::torta::sloncek: :darilo::muca::muca::darilo::muca::muca::darilo: :rozica::kuza::rozica::kuza::rozica::kuza::rozica: :sloncek::sloncek::kuza::kuza::muca::muca::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Mi imamo pa danes 4 mesece!!! 7.12.2004 17:56:54
|
|
|
|
Pupica
|
:bravo::bravo::bravo:čestitke!:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Mi imamo pa danes 4 mesece!!! 7.12.2004 18:05:16
|
|
|
|
Maxica
|
No, sva bila pri zdravnici. Ima blažjo virozo, baje nič hudega. Je rekla, naj poskrbimo za zadostno vlago v stanovanju, naj vdihava vrele kamilice, pa nosek mu je treba čistiti. Uf, upam, da mu bo kmalu bolje. Kje vi merite vročino? Mi je rekla zdravnica, da je najbolje v ritki. Ma po pravici povem, da ne vem, koliko je pa treba toplomer not vtakniti? Samo tisto železno konico? Kako pa prepričate malčke, da so tisti čas pri miru? Pozdravček! Pa hvala za čestitke:).
|
|
|
|
Mi imamo pa danes 4 mesece!!! 7.12.2004 19:53:33
|
|
|
|
mojcanaja
|
č:bravo:e:bravo:s:bravo:t:bravo:i:bravo:t:bravo:a:bravo:m:bravo:o:metulj::metulj::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?