Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mi bomo pa danes šotor postavili 1.2.2009 17:43:44
|
|
|
|
Gina
|
Ja, ha, ha, se mi je zdelo malo čudno da boste šli danes na morje in postavljali šotor, , ko je pa vzdušje takole: Danes sneži, vse je belo in muca copatarica šiva copatke, tople copatke za otroke. S krznom jih bo podložila, da jim bo toplo..... jap, šotor, , morje, vročina, jaz bi tuuuuuudiiiiii
|
|
|
|
RE: Mi bomo pa danes šotor postavili 1.2.2009 18:27:17
|
|
|
|
Mišni
|
No, že stoji. Armafleksi so že not, posteljnina tudi. Sneg pa tudi že pada, ja.
|
|
RE: Mi bomo pa danes šotor postavili 1.2.2009 19:09:52
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni No, že stoji. Armafleksi so že not, posteljnina tudi. Sneg pa tudi že pada, ja. NO vidiš, pa lahko ta mali spi not danes. Bo imel svojo novo privat sobo.
|
|
|
|
RE: Mi bomo pa danes šotor postavili 1.2.2009 21:06:09
|
|
|
|
darja72
|
Mišni, smo vas prehiteli. Naš stoji že kake dva tedna, tako, da smo spanje v njem že ponovili.
|
|
RE: Mi bomo pa danes šotor postavili 1.2.2009 22:26:12
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja72 Mišni, smo vas prehiteli. Naš stoji že kake dva tedna, tako, da smo spanje v njem že ponovili. Aja? Ja kaj pa nisi povedala, bi ga mi tudi že prej postavili.
|
|
RE: Mi bomo pa danes šotor postavili 1.2.2009 22:27:06
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: Mišni No, že stoji. Armafleksi so že not, posteljnina tudi. Sneg pa tudi že pada, ja. NO vidiš, pa lahko ta mali spi not danes. Bo imel svojo novo privat sobo. Ja, sobo v sobi. Sva morala tako hitro se stuširat, da je lahko šel spat, da mu sploh nisem mogla sledit.
|
|
RE: Mi bomo pa danes šotor postavili 2.2.2009 9:12:42
|
|
|
|
lelaval
|
A to čisto pravega, ali otroškega? Ker pri nas tudi večinoma čez zimo postavljamo šotore v sobi - otroške seveda. Pa grad za napihnit - je fajn malo sprememb
|
|
RE: Mi bomo pa danes šotor postavili 2.2.2009 14:44:42
|
|
|
|
Mišni
|
Ne, ne, to je čisto pravi šotor.
|
|
RE: Mi bomo pa danes šotor postavili 2.2.2009 22:15:10
|
|
|
|
darja72
|
Ste masko in rorček za potapljanje tudi že sprobali? V snegu, da ne bo pomote.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?