Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mi bi imeli točno takšno mizico kot v Aladinu 29.11.2005 22:54:16
|
|
|
|
Urška*
|
Ojla! No, ta mizica je takšna, da je ploskev LEGO, pol se pa legice gor zlagajo. Imajo jo v Aladinu(za igrat). Moj Žan tak uživa zraven, da smo rekli da bi jo tudi imeli doma. In baje da se ne da dobit. V Aladinu so mi rekli da so njim dobavli to Emona Obala d.d. in da baje to ni možno dobit za nas. Baje je to nareto samo za trgovine. Sicer imajo v Arielu nekaj takega, samo niso pa lego kocke (vsaj kolko sem razumela prodajalko), ampak neke navadne. Uh, no v glavnem če katera kaj ve, ali je kje to videla, se priporočam. Baje da se da dobit tudi v Avstriji, samo pojma nimam kje naj to iščem. Če ne bo drugega, bomo pač vsaki dan šli v Aladina! Hvala
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Zdrava prehrana.
пеперутка16
Se prehranjujete zdravo?